>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hokej - Mecze Towarzyskie

S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Towarzyski

Tambov - Penza

Typ: Tambov

Kurs: 2.06(1xbet)

Kursy tuż przed meczem zaczynają spadać ma ekipę gospodarzy. Na ten czas niewiele można znaleźć w sieci informacji na temat tych drużyn, ale jeśli dobrze zrozumiałem czytając skład Dizel Penza to składa się on w połowie z juniorów.
W zeszłym sezonie Tambov dwukrotnie pokonywał Penzę w regulaminowym czasie gry w rozgrywkach VHL.
Tak więc trochę ryzykownie, bo nie wiem nic o aktualnym stanie rzeczy w Tambov, ale uważam ich za faworytów w tym meczu.

S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Vasteras - Djurgarden

Typ: Vasteras DNB @1.98 GGBet Under 5.5 @1.85 GGBet

Trochę ryzykownie bo nie znam szczegółów odnośnie składu Vasteras, ale za to w Djurgarden spore braki kadrowe.

Edit: Dwa Max Stake zamknięte po 1 tercji z niezłym zyskiem...

Załączniki

Ostatnia edycja:
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Tabor - Trebic

Typ: Trebic -1ah

Kurs: 1.88

Pinnacle

Według mojej opinii jakość zespołów jest zdecydowanie na korzyść gości.
Tabor w poprzednim sezonie został wyeliminowany w półfinałach play-off do awansu do 2 ligi natomiast zawodnikom z Trebic nie udało się awansować do półfinałów play-off w walce o Extraligę odpadając przeciwko Litomerice.
Dla gospodarzy będzie to pierwszy sparing, w którym zabraknie 4 zawodników. Poza składem są trzej nowi gracze Lukas Kriz(Trebic), Jakub Matai(w zeszłym sezonie 14 asyst dla Steaua Bukareszt), Vaclav Adamec(Sokolov) oraz najbardziej produktywny zawodnik poprzedniego sezonu, doświadczony napastnik Jakub Matusik(18 bramek/32 asysty).
Trebic rozegrał już oficjalny test, pokonując 3:6 innego 3-ligowca Velke Mezirci. Co ważne nie występowali w tym meczu optymalnym składem a taki planowany jest na dzisiejsze spotkanie, tak więc moim zdaniem są zdecydowanym faworytem tej potyczki.

⛔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1176
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Cheb - Sokolov

Typ: Cheb i Cheb +2.5

Kurs: 10(Superbet) 2.0(1xbet)

Po wczorajszym dramatycznym wyniku, gdzie goście prowadząc już 0:3 pokpili sprawę i przegrali całe spotkanie 6:5 przechodzę do próby złapania większego kursu.
Jeśli chodzi o gospodarzy nie mam zbytnio informacji na ich temat. Jest to trzecioligowy średniak, który inauguruje przygotowania do sezonu.
Natomiast Banik występuje o ligę wyżej, choć w zeszłym sezonie nie udało im się awansować do fazy play-off, zajmując odległe 11 miejsce.
Co najważniejsze dziś na to spotkanie wyrusza ich zespół młodzieżowy, uzupełniony młodzikami z Karlowy Vary, tak więc moim zdaniem gospodarze mają w tym meczu większe szanse aniżeli oceniają to na tą chwilę bukmacherzy.

Ostatnia edycja:
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Prostejov - Zlin

Typ: Under 5.5

Kurs: 1.77(GGBet)

Obie ekipy mierzyły się ze sobą na inaugurację przygotowań tydzień temu na terenie Zlin, gdzie padł wynik 2:3 a ostatnia bramka padła na kilkanaście sekund przed końcem spotkania.
5 dni temu obie drużyny w swoich sparingach również nie przekroczyły linii 5.5.
Do prognozowania tego meczu zainteresował mnie komentarz z dzisiejszej zapowiedzi drużyny Frydek-Mistek, która mierzyć się będzie z JKH GKS Jastrzębie. Opisano w niej, że warunki panujące na hali podczas ich meczu w Prościejowie były dalekie od optymalnych. Na hali było gorąco, jakość lodowiska była niska oraz widoczność była słaba. Jako, że dziś również w tym mieście jest wysoka temperatura, prawdopodobnie warunki na hali mogą być podobne a to na pewno nie sprzyja w strzelaniu bramek. Tak więc liczę na niską zdobycz bramkową w tym spotkaniu.

✅

Fart...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1898
S 17,4K

SieWie

Użytkownik
Leksand - Farjestad

Typ: Farjestad over 2.5

Kurs: 1.75(STS)

Dla Leksand jest to pierwszy mecz treningowy natomiast Farjestad ma już inauguracyjny test za sobą kiedy to przegrali przeciwko Linkoping 6:3.
W ostatnich 10 bezpośrednich pojedynkach aż 8-krotnie udawało się przekroczyć tą linię dla Farjestad.
Na ostatnich treningach gracze Farjestad skupiali się na wykorzystywaniu działań w przewadze liczebnej, tak więc o ile dobrze przepracowali ten fragment gry, liczę na kilka bramek z ich strony.

✅

Miodzio :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1899
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Liga Mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: Lausanne - Trzyniec
Typ: Trzyniec wygra w regulaminowym czasie gry
Kurs: 3.35
Bukmacher: forBet
Post w dziale:
Analiza:
Ciężko mi powiedzieć czemu na czeską drużynę jest aż tak wysoki kurs jedyne co mnie przekonuje to ilość transferów Lausanne pomiędzy sezonami. Wracając, obie ekipy w zeszłym sezonie przegrały w finale 4:3 od tamtego momentu rozegrali po 3-4 mecze towarzyskie. Ekipa ze Szwajcarii rozgrała mniejszą ilość i bilans nie był zadowalający wygrali jedno spotkanie przy czym zanotowali dwie porażki jedna z nich była po dogrywce. Czeski Trzyniec rozegrał cztery spotkania wygrywając trzy i przegrał zaledwie jedno. Ekipy już grały ze sobą dwukrotnie w lidze mistrzów z bilansem 1W 1P nie będę się więcej na ten temat rozpisywać ponieważ oba spotkania miały miejsce 5 lat temu.
Edit: Teraz widzę że Trzyniec jest bez 2 mocnych napastników

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom