>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Hit 15. Kolejki: Bayern Monachium - Borussia Dortmund 01.12.2012

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Kursy odzwierciedlają siłę Bayernu, nie ma tutaj co dużo wnioskować. Dortmund narobiło ostatnio za dużo krzywdy Bawarczykom i nie zdziwi mnie jak dziś nastąpi egzekucja co by mnie ucieszyło. Kibice,piłkarze, zarząd mają coś do udowodnienia. Dortmund to nie ta sama ekipa co z ubiegłego sezonu, szczególnie w defensywie a jak wiadomo Mistrza zdobywa się tylko jak się ma szczelną obronę ;). Stawiać na Dortmund to raczej samobójstwo to samo i na Bayern. Typowy mecz dla kibica a nie dla ludzi, siedzących w tym zasranym biznesie jakim jest bukmacherka.
BTW:Niech ta Borussia się skończy bo to już jest żenujące w naszym kraju. Narobiło się tych kibiców Dortmundu masa. Wszyscy mówią, że kochają Bundeslige ? Chyba BVB only... Jak siądziecie i oglądnięcie Augsburg-Gladbach od 1-90 min to wtedy z tym stwierdzeniem się zgodzę. Kiedyś tego nie było i kibiców było mniej, teraz przybyło ich masa ale czy to nie sezonowcy z BVB ;) ?

melamber 80

melamber

Użytkownik
Wydaje mi się, że Polakom potrzebne są takie gwiazdki jakie są w Dortmundzie. Świadomość, że można obejrzeć mecz godny wysokiej piłkarskiej renomy, a nie krajowy shit, który kiedy bym nie włączył w tv, napawa mnie wstydem. Ja nie jestem fanem niemieckiej piłki, nie oglądam większości meczy w sezonie, ale jeśli mam sposobność postawić na BVB, zobaczyć trio, to sprawia mi to przyjemność.
ba.. 4.50 na BVB to jest przyjemność, tak tak wielu powie alianz arena, mecz na wyjeździe, okey... dla mnie to jest na prawdę fun i okazja do zarobienia kasy.
Gdyby jakaś polska pokraka grała z Bayerem to nie miałbym wątpliwości, kto będzie dziś faworytem, a tymczasem według mnie będzie bardzo wyrównana gra, i małe błędy zadecydują kto wygra.

mario910109 15

mario910109

Użytkownik
Moim zdaniem Borussia nie przegra..fakt w pucharze przegrali ale to byl puchar i poczcatek sezonu wiec nie mozna tak bardzo tego liczyc.Dzis bd dobre widowisko.Lewy Reus i Kuba bd chcieli pokazac ze straty moga odrobic wiec licze na to ze remis tu to minimum.Dalem na Borussie 2 zaklad bez remisu za 2,80 ???? Propo innych meczy to hanover powinien dac rade przynajmniej zremisowac..Freiburg zremisuje Stuttgart musi pokazac klase i nie przegrac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom