>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

HISTORIA ZAKLADOW SPORTINGBET!

X 0

xxlrobert

Użytkownik
To jest największy badziew jakikolwiek widziałem. Najgorsza firma bukmacherska oferuje lepsza prezentacje złożonych zakładów. Tutaj historia zlozonych zakladow jest na poziomie.. wlasnie nie ma zadnego poziomu!! tragedia! Wszystko sie zlewa, jeden kupon na cala strone, jakies krzywe linie!!!!! LIPA!!!!! NIE DA SIE OBEJRZEC HISTORII ZAKLADóW!!! LUDZIE JAK TO W OGOLE WYGLADA, LEPIEJ BYM TO ZROBIL W NOTANIKU CZY NARYSOWAL kredkami!!!!
Przy skaldaniu zakladu nawet niewiadomo jest jakie jest AKO, wsyzstko trzeba licyzc samemu!!!

Nie wiem, ludzie ktorzy pisza ze to jest jeden z lepszych bukmacherow to sa chyba chorzy ??? Powiedzcie mi co sie zmienilo przez te ostatnie lata w sportingbet ??? Fakt zaklady Live ale to tylko tyle!!!!!

mINUSY!
Kiepskie wpłaty - nawet trzeba czekac 3 godziny aby wplata poprzez moneybookers zostala zaksiegowana w sportingbet.
Marny koszyk zakladow- wielki jak... a nawet liczyc nie potrafi.
Kiepska straona - ciezko jest sie polapac gdzie co jest. Znalezienie jakiegos zakladu to sztuka.
Historia zakladow - juz wspomnialem.
Kursy - &#39;&#39;jak wszedzie&#39;&#39; Jednak Betsson i expekt pod tym względem wyprzedza sportingbet.
Promocje - smiech smiech smiech! (ale to nei jest wazne)
Obsluga klienta - jakas przemeczona praca. Laske Baba robi ze do mnei dzwoni.

Plusy!
Nie ma takich, no zaklady Live moga byc.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Kiepskie wpłaty - nawet trzeba czekac 3 godziny aby wplata poprzez Moneybookers zostala zaksiegowana w Sportingbet.
Hm.... zależy od gracza... bo ja jak wpłacałem juz kilka razy poprzez MB to kasa była do 5 minut na koncie :wink: Wystarczyło zagadac odpowiednio na Czacie i problemu nie było.

Kiepska straona - ciezko jest sie polapac gdzie co jest. Znalezienie jakiegos zakladu to sztuka.
Najwidoczniej trzeba byc zaawansowanym zeby stawiać w SB :mrgreen:

To tyle z mojej strony ... nie to żebym sie czepiał ale takie jest moje zdanie jesli chodzi o te kwestie które wymieniłeś.

X 0

xxlrobert

Użytkownik
No to fajnie. Rozumiem, że masz jakieś dojścia lub prosisz sportingbet aby zaksięgowali Ci pieniądze w czasie jakim sobie życzysz ?
Wpłacałem i wiem ile trzeba czekać, raz się nie czeka a raz się czeka, zależy w jakich godzinach dokonujemy depozytu. Zreszta pisze JASNO NA STRONIE ZE DO 24H ksieguja pieniadze... a to ze poprosisz obsluge klienta aby takie pieniadze zaksiegowali ci wczesniej to twojka sprawa ja mowie jak jest!

2. Rozumiem że to Ty jestes tym &#39;&#39;zaawansowanym użytkownikiem&#39;&#39; ?
Nie ma co chwalić sportingbet, ponieważ zarządzanie zakładami jak i dojście do poszczególnych dyscyplin a raczej spotkań to jest kiepska. Nie mowie ze sie nie da jednak jest na niksim poziomie.! Pod tym względem jagorszy bukmacher. Jeszcze zebys nie lapal mnie za spowa to powiem Ci ze najgorszy z posrod lepszych firm bukmacherskiech ktore plasuja sie w pierewszej 5.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Wg mnie strona kiepska nie jest, wole prostote niz przeladowana storne kolorami i graficznie.
Ale to zawsze ocena subierktywna.

Jak kazdy buk ma wady i zalety.
Wady wg mnie to byly pozna oferta sportow amerykanskich, i to co zadecydowalo ze juz tam nie gram, to okres kiedy robili co chwile jakies durne aktualizacje storny nawet w weekendy popludniami.
Zenada z ich strony, take rzeczy sie robi w nocy, a nie w momencie gdy wiekszosc chcialaby cos zagrac. :]

Do góry Bottom