To jest największy badziew jakikolwiek widziałem. Najgorsza firma bukmacherska oferuje lepsza prezentacje złożonych zakładów. Tutaj historia zlozonych zakladow jest na poziomie.. wlasnie nie ma zadnego poziomu!! tragedia! Wszystko sie zlewa, jeden kupon na cala strone, jakies krzywe linie!!!!! LIPA!!!!! NIE DA SIE OBEJRZEC HISTORII ZAKLADóW!!! LUDZIE JAK TO W OGOLE WYGLADA, LEPIEJ BYM TO ZROBIL W NOTANIKU CZY NARYSOWAL kredkami!!!!
Przy skaldaniu zakladu nawet niewiadomo jest jakie jest AKO, wsyzstko trzeba licyzc samemu!!!
Nie wiem, ludzie ktorzy pisza ze to jest jeden z lepszych bukmacherow to sa chyba chorzy ??? Powiedzcie mi co sie zmienilo przez te ostatnie lata w sportingbet ??? Fakt zaklady Live ale to tylko tyle!!!!!
mINUSY!
Kiepskie wpłaty - nawet trzeba czekac 3 godziny aby wplata poprzez moneybookers zostala zaksiegowana w sportingbet.
Marny koszyk zakladow- wielki jak... a nawet liczyc nie potrafi.
Kiepska straona - ciezko jest sie polapac gdzie co jest. Znalezienie jakiegos zakladu to sztuka.
Historia zakladow - juz wspomnialem.
Kursy - ''jak wszedzie'' Jednak Betsson i expekt pod tym względem wyprzedza sportingbet.
Promocje - smiech smiech smiech! (ale to nei jest wazne)
Obsluga klienta - jakas przemeczona praca. Laske Baba robi ze do mnei dzwoni.
Plusy!
Nie ma takich, no zaklady Live moga byc.
Przy skaldaniu zakladu nawet niewiadomo jest jakie jest AKO, wsyzstko trzeba licyzc samemu!!!
Nie wiem, ludzie ktorzy pisza ze to jest jeden z lepszych bukmacherow to sa chyba chorzy ??? Powiedzcie mi co sie zmienilo przez te ostatnie lata w sportingbet ??? Fakt zaklady Live ale to tylko tyle!!!!!
mINUSY!
Kiepskie wpłaty - nawet trzeba czekac 3 godziny aby wplata poprzez moneybookers zostala zaksiegowana w sportingbet.
Marny koszyk zakladow- wielki jak... a nawet liczyc nie potrafi.
Kiepska straona - ciezko jest sie polapac gdzie co jest. Znalezienie jakiegos zakladu to sztuka.
Historia zakladow - juz wspomnialem.
Kursy - ''jak wszedzie'' Jednak Betsson i expekt pod tym względem wyprzedza sportingbet.
Promocje - smiech smiech smiech! (ale to nei jest wazne)
Obsluga klienta - jakas przemeczona praca. Laske Baba robi ze do mnei dzwoni.
Plusy!
Nie ma takich, no zaklady Live moga byc.