Tak a co uważasz że nie opłacalny ?Kurs 4,60 ze Federer nie wygra 3-0 ?
nie o to mu pewnie chodzi, ale kurs z kosmosu chybaTak a co uważasz że nie opłacalny ?
no Federer nie gra w tym sezonie znakomicie a Tsonga w tym turnieju wymiata i nie chce krakać ale może wygrać turniej. Nadal i Djokovic też bez rewelacji.nie o to mu pewnie chodzi, ale kurs z kosmosu chyba
Nie Nie źle myślisz. w tym zakładzie chodzi że nie będzie dla Federera 0:3 jeśli będzie inny wynik to ja wygrywam ????nie o to mu pewnie chodzi, ale kurs z kosmosu chyba
trochę nie kumam... czyli Federer musi wygrać 3/1 albo 3/2 czy może też przegrać ? bo niezrozumiale to napisałeś
Kurs 4,60 jest na to że Federer wygra 3-0. On gra lay na ten zakład, czyli obstawia, że nie będzie 3-0.To jest niemożliwe kolego, żeby kurs był 4,60 na to, że będzie każdy inny wynik niż 3-0 dla Federera...Albo się mylę...Ale no nie wydaje mi się...
A jest chociaż taki zakład u jakiegoś buka ? bo ja się nie orientujeNo to powinien podać chyba kurs 1,22 a nie 4,66, bo to kosmos trochę by był. Wiem co to jest LAY, ale domyślać się nie ma jak jaki jest 2gi kurs do tych 4,66.