>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hazard/Pomoc/Zrozumienie

mezamorto_ 75,3K

mezamorto_

SantoSubito
Cześć
Z góry proszę o przeniesienie tematu jeśli nie jest w odpowiednim dziale(o ile taki istnieje)

W skrócie,na napisanie tego posta natchnęła mnie chwila przemyśleń,chęć pomocy,lub po prostu czysta ludzka chęć pomocy,zrozumienia.
Byłem/jestem hazardzista od kilkunastu lat,lata gry sprawiły ,,na szczęście" utratę ,,tylko'' 60-100 tys.zł(nie do oszacowania przez te lata) oraz oczywiście nerwy,stres,problemy z funkcjonowaniem,oraz sprawy rodzinne.
Wiem ile razy postanowiłem odejść od tego ale wracałem:
-teraz już muszę mieć szczęście
-nowy miesiąc/rok/ nowy lepszy system
-jesli wygram większą sumę odłożę większość,a za resztę zagram
-to tylko 100zl zaraz zrobię z nich 500 a potem 1000zl
-mam przeczucie co do tych spotkań
...i milion innych bredni ktorych sam sobie wciskałem żeby tylko zagrać,bo dziś będzie ten dzień,który uczyni mnie bogatym i szczesliwym
Nie gram już od niecałych 2 miesięcy-Powiesz niewiele,ale myślę że wielu z tu obecnych chciało by chociaż na dzień,dwa odetchnąć od tego.
Absolutnie nie jestem po to by pisać co Masz robić w życiu,co jest dobre a co zle ale Jeśli potrzebujesz pomocy,chęci wygadania się,zrozumienia,chociaż chwilowej ucieczki od hazardu to Napisz do mnie na prv lub na mój mail,chętnie Cię wysłucham,bez oceniania,i oczywiście anonimowo.Meska dumę można włożyć w kieszeń bo wiadomo że nikt nie lubi przyznawać się do porażek,czy do słabości,jednak jeśli Odważysz się na ten krok,zapraszam,ulży w jakimś stopniu na pewno.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1663
Do góry Bottom