A próbowałeś się gdzie indziej podłączyć? Do innego serwera? Nieraz są takie błędy, ale to nie powinno się nagminnie zdarzać.Wiecie może co z tym HAX u mnie ?
Nick ok, hasło ok i później łączenie
" Connecting to RTMFP server "
i tak już zostaje
Wydaje mi się, że na takiej stronce byłoby to bardziej przejrzyste, tutaj trzeba stworzyć osobny dział, a nie widzę już takiej opcji jak "Gry i turnieje dla zabawy". Jak nie wypali to trudno, ale można spróbować. Przecież to tylko jeden klik i po prostu tam znajdą się wyniki i tabele, ale koordynować tą ligę i tak będziemy przez FB - wiadomo.A po co w ogóle zakładać jakąś stronę, nie można tego wszystkiego na forum ogarnąć ?
Poza tym proponuję grę 3vs.3, samemu można by było sie dobierac i zgłaszać swoje drużyny, a osoby bez teamu skumają się z innymi bez drużyny (skomplikowane ???? ).
W week moglibyśmy zacząć![]()
No to dalej zagadaj z kim trzeba i zorganizuj to ????Dokładnie zgadzam się z Fabikiem. Zawsze można na forum ogarnąć jakieś podforum (myślę że to nie problem w HP) i ruszamy ????
Co do gry to jak najbardziej 3vs3. Przynajmniej będzie zabawa bo 1na1 to troszkę przypadku jest
Próbowałem... i nic. Za każdym razem to samo 'Conn...'A próbowałeś się gdzie indziej podłączyć? Do innego serwera? Nieraz są takie błędy, ale to nie powinno się nagminnie zdarzać.
Przypominam cały czas tutaj wbijajcie i będziemy grać od przyszłego tygodnia regularnie:
http://haxballfb.pl.tl/