Typy nie weszły a co za tym idzie ten miesiąc był fatalny jeśli chodzi o moje typowanie, a łączny bilans miesiąca to 647,25 j.
Koniec roku to jest dobry czas na przemyślenia i ja sobie przemyślałem to i owo. Na forum ostatnio były dyskusje o tym, że niektórzy mają rangi specjalne chociaż na nie zbytnio nie zasługują. Uważam, że jestem jedną z tych osób. Wystarczy przejrzeć mój temat i od razu widać, że jest bardzo nierówny. Potrafię mieć dobry miesiąc, żeby następny zakończyć totalną katastrofą. Ranga "Typer" zobowiązuje i moim zdaniem od typera można wymagać stałego, wysokiego poziomu, ja w tym roku takiego poziomu nie prezentowałem. Nie spodziewam się też cudów w przyszłym roku, nie mam już tej pewności siebie co kiedyś. Każdy w typowaniu miewa gorsze momenty, ale u mnie tych gorszych momentów jest zdecydowanie za dużo i nie zanosi się na poprawę. Dlaczego tak jest? Nie mam pojęcia. Wiem, że gram za dużo typów, ale przecież zawsze tak grałem i było dobrze. Na brak czasu na analizowanie też narzekać nie mogę.
Stali bywalcy wiedzą jak obecnie wygląda moje typowanie, ale na forum ciągle pojawiają się nowe osoby, które mogą się sugerować kolorem nicka i w ciemno grać typy od kogoś takiego. Nie chcę, żeby ktoś potem miał do mnie pretensje. Na forum nie brakuje osób, które aktualnie bardziej zasługują na wyróżnienie niż ja.
Czy zasłużenie dostałem rangę typera? Uważam, że tak. Czy obecnie na nią zasługuję? Zdecydowanie nie. Byłem typerem przez kilkanaście miesięcy i co tu dużo mówić- nie sprawdziłem się w tej roli. Wobec tego proszę Waldi o odebranie mi rangi i przyznanie jej komuś kto na to bardziej zasługuje. Jest to przemyślana decyzja.