20 luniu Użytkownik Marzec 18, 2009 #21 Ja dostałem także 2 meile. Na razie w Absolute Slots sprawdzałem i jest 17 $.
M 12 m@estro Użytkownik Marzec 18, 2009 #22 Bardzo sceptycznie podchodzę do promo od Absolute, bo mimo iż wiele ich było, nigdy nic nie wygrałem ???? Edit: Teraz trochę więcej heh
Bardzo sceptycznie podchodzę do promo od Absolute, bo mimo iż wiele ich było, nigdy nic nie wygrałem ???? Edit: Teraz trochę więcej heh
L 0 langer Użytkownik Marzec 18, 2009 #23 Ja dostałem także 2 meile. Na razie w Absolute Slots sprawdzałem i jest 17 $. Kliknij aby rozwinąć... Jest ale jak zatwierdzam to wyskakuje błąd i na koncie dalej ZERO.
Ja dostałem także 2 meile. Na razie w Absolute Slots sprawdzałem i jest 17 $. Kliknij aby rozwinąć... Jest ale jak zatwierdzam to wyskakuje błąd i na koncie dalej ZERO.
0 davvid89 Użytkownik Marzec 18, 2009 #25 bonus w cashierze jest email dostałem ale i tak 0 na koncie:|
0 gorillaz Użytkownik Marzec 18, 2009 #26 skad wiesz wyplaciles? a przy wplacie dopisali ci jakis bonus od depozytu? aha i jaki jest obrot bo zapomnialem sprawdzic a teraz nigdzie nie widze Kliknij aby rozwinąć... poprostu wypłacałem juz od nich niedawno
skad wiesz wyplaciles? a przy wplacie dopisali ci jakis bonus od depozytu? aha i jaki jest obrot bo zapomnialem sprawdzic a teraz nigdzie nie widze Kliknij aby rozwinąć... poprostu wypłacałem juz od nich niedawno
790 uzytkownik-23347 Użytkownik Marzec 18, 2009 #27 ja też dostałem od nich e-maila , ale na koncie 0 . Może to tylko dla wybranych ? Ale przecież maila dostałem , także nie wiem . Mówi się trudno.
ja też dostałem od nich e-maila , ale na koncie 0 . Może to tylko dla wybranych ? Ale przecież maila dostałem , także nie wiem . Mówi się trudno.
M 0 maksiu78 Użytkownik Marzec 18, 2009 #28 Dostałem rano maila,ale w kasynie dalej było 0. Przed chwilą wszedłem,potwierdziłem bonus i...przegrałem te 17e w 5 min na Goldamanie (czy jakos tak) . (tydzien temu tez dostałem 17e z jakies tam okazji)
Dostałem rano maila,ale w kasynie dalej było 0. Przed chwilą wszedłem,potwierdziłem bonus i...przegrałem te 17e w 5 min na Goldamanie (czy jakos tak) . (tydzien temu tez dostałem 17e z jakies tam okazji)
S 112 staruch Użytkownik Marzec 19, 2009 #29 Ile trzeba wpłacić do absolute slots depozytu by wypłacić te 34$?? Mam ugrane 100$ ale chyba tylko 34 idzie wypłacić??
Ile trzeba wpłacić do absolute slots depozytu by wypłacić te 34$?? Mam ugrane 100$ ale chyba tylko 34 idzie wypłacić??
361 endriu Forum VIP Marzec 19, 2009 #30 Ile trzeba wpłacić do absolute slots depozytu by wypłacić te 34$?? Mam ugrane 100$ ale chyba tylko 34 idzie wypłacić?? Kliknij aby rozwinąć... pewnie standardowe depo 25j !
Ile trzeba wpłacić do absolute slots depozytu by wypłacić te 34$?? Mam ugrane 100$ ale chyba tylko 34 idzie wypłacić?? Kliknij aby rozwinąć... pewnie standardowe depo 25j !
G 0 gargamel999 Użytkownik Marzec 19, 2009 #31 Jaki jest obrót tych 17$? Potwierdziłem promo, ale nie przeczytałem regulaminu, a teraz nie mam jak tego sprawdzić Już po wszystkim
Jaki jest obrót tych 17$? Potwierdziłem promo, ale nie przeczytałem regulaminu, a teraz nie mam jak tego sprawdzić Już po wszystkim