>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Handicapy w koszykówce

T 9

theart

Użytkownik
Hej,
wiem nudze z tymi handicapami, jednak ciągle to dla mnie tajemnicze,

mam mecz Miami - Oklahoma NBA

Miami -3
Oklahoma +3

co w przypadku wyniku 100-97? Będzie remis? I co wtedy z kuponem?

U niektórych buków nie widzę też kursu na remis.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Twoje lenistwo zaczyna być irytujące.
One man show - zakładamy 100 tematów?
Jak nie ma możliwości obstawienia remisu to logiczne, że przy 100-97 będzie zwrot. Nielogiczne? To trzeba było się chociaż ODROBINĘ wysilić i użyć opcji Szukaj
Sam takiej odpowiedzi udzielałem już na tym forum wielokrotnie.

T 9

theart

Użytkownik
Jeżeli remis można obstawiać u buka A a u buka B nie to jaki będzie wynik kuponu u jednego buka na Handicap +3 a jaki u drugiego przy wyniku jw. Regulamin nic o tym nie mówi.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Chodzi o to że w tym buku można obstawiać remisy więc moje pytanie jest myślę w porządku.
A ja myślę, że 90% Twoich pytań jest głupie.
Regulamin to lepsze źródło wiedzy niż forum.

Masz remisy? To możesz grać remis!
Nie ma remisów? To znaczy, że zakład na zwycięzcę w meczu liczy się z dogrywką (ZASKAKUJĄCE! W koszu są dogrywki!).
Masz remis przy handicapie? To chyba logiczne, że wygrasz przy dokładnej różnicy punktów jak w handicapie.

T 9

theart

Użytkownik
Jakby to powiedzieć, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Możliwe że doliczają dogrywkę - jednak w regulaminie nic o tym nie piszą.
Buk A
można obstawiać X
Buk B
nie mozna obstawiac X
obydwaj oferują handicap +3
więc odpowiedzi mogą być dwie - u pierwszego buka kupon handicap przegra przy wyniku 97-100 a w drugim doliczą dogrywkę

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jakby to powiedzieć, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Możliwe że doliczają dogrywkę - jednak w regulaminie nic o tym nie piszą.
Buk A
można obstawiać X
Buk B
nie mozna obstawiac X
obydwaj oferują handicap +3
więc odpowiedzi mogą być dwie - u pierwszego buka kupon handicap przegra przy wyniku 97-100 a w drugim doliczą dogrywkę
Taaa... i nie ma lenistwa, jest tylko za bardzo skomplikowane forum ????
Zastanów się... o czym Ty mówisz?!
to czy wliczają dogrywkę czy nie zależy od buka i jest to nieco osobna sprawa. PRZECZYTAJ REGULAMIN!

Jeśli wliczają (jak np. 365) to przy wyniku 100-97 będzie zwrot.
Jeśli mecz zakończy się remisem (np. 100-100) a potem wynikiem 110-107... znów mamy zwrot. Jeśli jednak będzie 111-107 nie mamy zwrotu tylko wygraną/porażkę
W buku, który nie wlicza dogrywek przy 100-97 mamy zwrot... a przy dogrywce wygraną/przegraną
Co w tym skomplikowanego?

testerek13 11

testerek13

Użytkownik
Siema. Mam pytanie do was byc moze odpowiedz na to pytanie lub podobno padła gdzies wyzej ale naprawde jej nie zrozumialem wiec prosba pomozcie ????
Jezeli obstawiam mecz np: Turków Zgorzelec - Fenerbahce Ulker Typ : Handicap Turków Zgorzelec +7.5. Jaki wynik musi tutaj pasc aby wszedł ten typ?
Z góry dzieki

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jezeli obstawiam mecz np: Turków Zgorzelec - Fenerbahce Ulker Typ : Handicap Turków Zgorzelec +7.5. Jaki wynik musi tutaj pasc aby wszedł ten typ?

Nie przesadzaj z tym, że tu grają z sobą 2 tureckie zespoły ( Turków Zgorzelec ??? ) ????

Przy typie handicap +7.5 dla drużyny Turów Zgorzelec, grasz na wygraną polskiego zespołu, przy dopuszczalnej przegranej w meczu 7 punktami, gdyż do ich wyniku dodajesz 7.5 pkt

.

Do góry Bottom