>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Handicap

M 0

marttin

Użytkownik
Mam prośbe serdeczną, mianowicie proszę wytłumaczcie mi handicapa, bo troche nie rozumiem
na przykładach np 2 meczy:
Legia-Cracovia H (0-1.5) typ 2
Schalke - Bayern M H (1,5-0) typ 2

Wielkie dzieki za wyjasnienie i komentarze...
Pozdrawiam

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Mam prośbe serdeczną, mianowicie proszę wytłumaczcie mi handicapa, bo troche nie rozumiem

Pozdrawiam
że Cracovia przegra najwięcej 1 bramką i Bayern wygra więcej niż 1 bramką

redrum 0

redrum

Użytkownik

Pozdrawiam
Zeby to weszlo Cracovia moze zremisowac albo przegra jedna bramka.
Lysy jaka jedno bramko przeciez jak wygra jedno bramka to bedzie 1:2 ? musi 3 wygrac ^^

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Ojjj, ale mieszacie ludzie ;)

Jeśli stawiasz na Cracovię z handicapem +1,5 to dodaje się te 1,5 do ilości goli strzelonych przez Cracovię w danym meczu ... Przykładowo Legia wygrywa 2:0 ... Dodajemy 1,5 gola dla Cracovii i mamy 2:1,5 , czyli Legia wygrywa a My stawiając na Cracovię przegrywamy ...
Podsumowując Cracovia może przegrać jedną bramką, zremisować bądź też wygrać jakąkolwiek różnicą bramkową ... Jeśli przegra 2 lub więcej golami to wtedy Nasz typ nie wchodzi ...

W przypadku Bayernu jest trochę inaczej ... Tutaj Bayern w przypadku porażki jakąkolwiek różnicą goli bądź też remisując czy wygrywając mecz 1 bramką nie wypełnia handicapa, czyli typ Nam nie wchodzi ... Podsumowując aby typ na handi -1,5 na Bayern Nam weszło Bayern musi wygrać różnicą 2 lub więcej goli ...

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich Forumowiczów.

Mam pytanie, jak działa handicap na Expekcie? Bo zdaje mi się, że jest trochę inny od tego omawianego w tym temacie.

Prosiłbym o wytłumaczenie na tym przykładzie:

cerber 2

cerber

Użytkownik
Witam na forum.
Expekt wystawia inne handicapy niz inni bukmacherzy.Nie dodaje 1.5 tylko 1 przez co wchodzi w gre także remis.Jezeli w tym meczu co podałeś dasz 2,a podanie wynik 1:0,wtedy wynik to remis.
Jezeli mecz zakonczy sie wynikiem 0:0/1:1/2:2 itd po doliczeniu 1 bramki z handi wychodzi wygrana Pelikana.

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Aha, dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze jedno, co będzie jeżeli dam to hcp X. Czy to jest zwykły remis?
Czy może też dodaje się jedną bramkę, czyli remis policzą mi jeżeli będzie wynik typu 1-0, 2-1, 1-2.
Załóżmy, że dałem na hcp X i wynik skończył się wynikiem 0-0. Wygrałem?

cerber 2

cerber

Użytkownik
W tym meczu,ktory podałeś faworytem był Śląsk i dlatego jest przy nim -1.0 i jak mecz zakonczy sie wynikiem 1:0 - 1 bramka odjeta Śląskowi wychodzi 0:0 czyli X.

Załóżmy, że dałem na hcp X i wynik skończył się wynikiem 0-0. Wygrałem?
Przy typie na Pelikan był + 1.0 czyli jak mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0 + 1 bramka dla Pelikana wychodzi 0:1 czyli wygrana gosci.

Do góry Bottom