>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HandiCap

Status
Zamknięty.
xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Witam jestem poczatkujacy czytam troche o tych handicapach ale tego nie rozumiem.

z racji ze jestem poczatkujacy to nie moge umieszczac linkow, chodzi mi o zaklady w sts w pilce noznej , liga mistrzow itd, gdyby ktos mogl sprawdzic . tam jest tylko Handicap(H1)

Handicap czyli dodawanie punktow goli do wyniku koncowego dla teoretycznie slabszej druzyny. a w tym wypadku ile bramek jest przyznawanych? jak to wyglada

Dzieki

T 2

tuptak

Użytkownik
W sts przyznawana jest jedna bramka. Stawianie drużyny słabszej z handicapem w sts jest równoznaczne z stawianiem 1X/X2 (zależy czy drużyna słabsza jest gospodarzem czy gościem). Natomiast jeśli stawiasz drużynę teoretycznie lepszą z handicapem, jakby to powiedzieć w najprostszy sposób, stawiasz na to, że drużyna wygra co najmniej 2 golami.

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Faktycznie , nie zauwazylem druzyna teoretycznie slabsza w handicapie ma kurs jak przy 1X/X2 , czyli jezeli stawiajac na druzyne slabsza i tak musi pasc chociaz remis aby wszedl kupon?

Stawiajac na druzyne teoretycznie silniejsza roznica musi wynosic conajmniej 2 bramki? np 2:0?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom