>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Handicap dodatni plus overy

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
:siata: Typ 28

Argentyna - Bułgaria 3-1
Bułgaria kurs 1,65 Ekspekt
stawka 10j
zysk/strata: -10j
Typ kolegi Redwitz. Na H2H nie ma co zwracać uwagi, bo statystyka jest jak spódniczka mini pokazuje wiele ale zakrywa najważniejsze. Bułgarią wypaliła na IO z formą za szybko w fazie grupowej pewnie wygrają grupę, a kryzys przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie czyli w ćwierćfinale. Dziś powinni wygrać z Argentyną kurs warty gry.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 29

Federer R. (Sui) - Murray A. (Gbr) 0-3
Murray A. (Gbr)
kurs 2,40 Pinnacle
stawka 10j
zysk/strata: 14j
Typ ryzykowny, ale w końcu Szkot musi wygrać jakiś większy turniej, jest po prostu za dobry by zawsze przegrywać w półfinale lub finale. A wygrana u siebie na IO to byłoby coś.

Typ 30 (piłka ręczna)

Czarnogóra K - Rosja K 25-25
Rosja K kurs 1,65 Pinnacle
stawka 10j
Teoretycznie Rosja nie musi tego meczu wygrywać, ale chyba nie będą kombinować i wyjdą pierwszym składem.

edit: Nauczka na przyszłość nie obstawiać meczy w których zespoły nie maja motywacji do zwycięstwa: wczoraj bardziej zmotywowana Argentyna wygrała z Bułgarami, dziś Rosjanki zagrały na pół gwizdka.

Statystyki typów 1-30: typy wygrane: 19 typy przegrane: 8 zwroty: 3
zainwestowane: 310j wygrane: 346,5j
zysk/strata: 36,5j zysk/strata z typów 1-10: 26,1j yield 26,1% zysk/strata z typów 1-20: 4,8j yield 4,8% zysk/strata z typów 1-30: 5,6j yield 5,09%

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 33

Nigeria - Francja 79 punktów (73-79)
Francja poniżej 83,5 kurs 1,90 Unibet
stawka 10j
zysk/strata: 9j
Miało nie być underów w temacie, ale wejście typu oceniam na jakieś 60%, więc po kursie 1,9 można zaryzykować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 35

Argentyna - USA 97-126
powyżej 183,5 kurs 1,83 Pinnacle
stawka 10j
zysk/strata: 8,3j
Jak nie wejdzie robię sobie przerwę od podawania typów na forum, choć statystyki nie wyglądają źle, mam ostatnio dołek formy jeżeli o typowanie. A niektórzy korzystają z moich typów, więc jak mam przegrywać pieniądze to wole w samotności, niż ma mnie ktoś przeklinać w duchu że znowu mój typ nie wszedł.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
(piłka ręczna):siata:Typ 36

Brazylia K - Norwegia K 19-21
Norwegia K kurs 1,80

Japonia K - Chiny K 3-2
Chiny K
kurs 1,35

kurs łączny 2,43 Ekspekt ⛔
stawka 10j
zysk/strata:
Kupon puszczony wczoraj, ale go nie wrzucałem na forum, bo czekałem czy wejdzie kupon numer 35. Nie wiem jakie są teraz kursy, ale raczej spadły bo moim zdaniem były przeszacowane.

edit: siatka: 3-2 (28-26 23-25 25-23 23-25 18-16) wynik wskazuje na bardzo wyrównany mecz nic bardziej mylnego
Chinki prowadziły grę w każdym secie ale całkowicie głupieli w końcówce każdego seta. Weźmy np. tai-brek Chiny prowadzą 11-9 później 15-14 i 16-15 by przegrać 16-18. Qrwa ale sam jestem sobie winy po kursie 1,35 nie warto było ruszać meczu Azjatek.

:siata: Typ 37
Rosja K - Brazylia K 2-3
Rosja K kurs 1,70 Pinnacle
stawka 20j
zysk/strata:
Od razu jak pojawiły się kursy zagrałem to za prawie wszystko co miałem w Pinku, czyli jak nie wejdzie będę dużo uboższy niż przed tym typem, ale jestem dobrej myśli choć mecz może być bardzo ciężki. Na potrzeby statystyk tego forum niech będzie 20j choć po prawdzie powinno być 50j.
edit: Jestem załamany drugi z rzędu przegrany (praktycznie wygrany) tai-brek. Rosja miała 6 piłek meczowych w tai-brek, Brazylii wystarczyła jedna by wygrać 19-21.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
:siata: Typ 38
Polska - Rosja
Polska +2,5 kurs 1,22 Sportingbet
stawka 10j
zysk/strata:
Gram to na koncie kolegi, bo sam nie posiadam tam konta. Na razie buki u których gram nie chcą dać większej oferty (albo słabo szukam) na ten mecz a jutro jestem cały dzień w robocie. Co do samego meczu, myślę że buki zbytnio zasugerowali się wynikiem z Australią, teraz mamy ćwierćfinał i motywacja do gry będzie całkiem inna. Myślę że Polacy mogą a nawet powinni wygrać z naszym &quot;wielkim bratem&quot; bo są lepsi kadrowo i jakby mieli lepszą formę(?). Podsumowując liczę na wyrównany mecz, ale nie postawie na Polskę (choć kurs bardzo kuszący, jakby ktoś powiedział promocja bukmacherska), przynajmniej wygrany jeden set dla Polski wydaje się prawie pewny jak lokata w banku.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
⚽ Typ 39

Feyenoord (Ned) - Din. Kiev (Ukr)
Din. Kiev (Ukr) +1,5 Bet365
stawka 20j
zysk/strata:
Uważam że Dynamo K. tego nie przegra, ale zamiast ryzykować X2, wole większy handicap i zwiększyć stawkę.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
(piłka ręczna):siata:Typ 40
Pogoń Szczecin - Kielce Vive poniżej 61,5 kurs 1,95 Bwin stawka 40j
zysk/strata:
Nagle Bwin doszedł do wniosku że będzie dużo goli (linia wzrosła w ciągu paru godzin o 5bramek!). Dla mnie under, żadna drużyna nie ma motywacji zdobywać dużo goli, Kielce nie przesilając się wygrają spokojnie 10 bramkami lub wyżej. Natomiast chłopaki z Szczecina nie są chyba samobójcami by iść na wymianę ciosów z Vive bo wtedy mogą dostać i 20goli w plecy. Moim subiektywnym zdaniem będzie mało bramek, a kurs bardzo przyjemny, ja osobiście gram to bardzo grubo a jakby linia jeszcze wzrosła to jeszcze bym dorzucił może stówkę na kolejny kupon.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
:siata: Typ 38
Polska - Rosja
Polska +2,5 kurs 1,22 Sportingbet
stawka 10j
⛔
⚽ Typ 39

Feyenoord (Ned) - Din. Kiev (Ukr)
Din. Kiev (Ukr) +1,5 Bet365
stawka 20j
✅
Kurs był chyba 1,24 zysk/strata: 4,8j
Typ 41 (piłka ręczna) Pogoń Szczecin - Kielce Vive poniżej 62,5 kurs 1,85 Bwin stawka 10j
zysk/strata:
Dorzucę jeszcze raz typ na under, tym razem za stówkę, bo naprawdę widzę tu niski wynik, choć statystyki mówią coś innego.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
Statystyki typów 1-40: typy wygrane: 23 typy przegrane: 14 zwroty: 3
zainwestowane: 460j
wygrane: 421,4j
zysk/strata: -38,6j

zysk/strata z typów 31-40: - 69,1j yield - 53,15%

:hokej: Typ 42
Oji Eagles - High 1 3-2
poniżej 7,5 kurs 1,85
Słowacja U20 - Skalnica 3-5
Skalnica kurs 1,25
kurs łączny 2,31 Ekspekt
stawka 10j
zysk/strata: 13,1j
Pierwszy typ: W tej lidze Azjatyckiej ciągle padają overy, pora na under.
Drugi typ: Młodzi Słowacy (Słowacja U20) wygrali ostatnio dwa spotkania z rzędu, są w mega euforii, a Skalnica już ich chyba nie zlekceważy dla mnie pewne zwycięstwo gości. Jak kogoś interesuje ten typ niech spojrzy na H2H.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
:baseball: Typ 43
San Francisco Giants - Detroit Tigers 2+7+0
liczba runów + Hits + Errors poniżej 25 kurs 1,70 Bwin
stawka 60j zysk/strata: 42j
Bwin daje promocje jeżeli chodzi o linie więc przyłożę to grubo, a co do samego meczu ostatnio za dużo tych overów pada w MLB a w koncu to rozgrywki finałowe ja tu widzę under i to w granicach 20punktów (runy + hits + errors)

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
:siata: Typ 44

Gdansk - Bydgoszcz
Bydgoszcz kurs 1,40 Bwin 1-3
stawka 80j
zysk/strata: 32j
Dla mnie osobiście typ weekendu. Bydgoszcz musi zaskoczyć (bo jak na razie w lidze mnie nie przekonują) i wygrać w Gdańsku bo składów nie ma co porównywać.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 45

Unics Kazan - BC Kalev 86-72
powyżej 145,5 kurs 1,85 Ekspekt stawka 10j
zysk/strata: 8,5j
Statystyki wskazują under, ale ja nie zawracałbym tym sobie głowy. Drużyna Estońska rozgrywa ostatnio mecz za meczem co na pewno trochę siada na kondycje zawodnikom i nie będą moim subiektywnym zdaniem postawić skutecznej obrony, a Kazan prowadząc wysoko też powinien odpuścić grę obroną.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
⚽ Typ 46

Sporting L. - Academica 0-0
Sporting L. kurs 1,55 Ekspekt
stawka 10j
Sporting gra niesamowicie słabo jak na potencjał który posiada, mam nadzieje na przełamanie się gospodarzy i gładkie ich zwycięstwo.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 47

Igokea - Union Olimpija 87-82
Igokea kurs 1,85 Ekspekt
stawka 10j
zysk/strata: 8,5j
Może mam awersje do drużyny Unionu, ale jakoś w nich nie wierze. Maja dobrego trenera, ale skład słabiutki, jak nie bendą im wchodzić rzuty za trzy, to widzę tu zwycięstwo gospodarzy, kurs zachęcający.

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 48
Mobis Phoebus - Goyang 62-66
powyżej 148,5 kurs 1,87 Bwin
stawka 10j

???? Typ 49
Chardy J. (Fra) - Garcia-Lopez G. (Esp) 2-0
Chardy J. (Fra)
kurs 1,69 Pinnacle
stawka 20j
zysk/strata: 13,8j

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 50

Stepanek R. (Cze) - Llodra M. (Fra) zwrot (mecz odwołany)
Stepanek R. (Cze) kurs 1,70 Pinnacle
stawka 10j
zysk/strata:

Spotykają się dwaj emeryci tenisowi, obaj mają porządny serwis na którzy bazują, ale jak pamiętam ich bezpośrednie mecze to przełamują swój serwis jak baby:grin:. Francuz gra u siebie, ale z taka formą co on prezentuje to raczej nie ma szans z Czechem. Kurs 1,70 warty gry bo moim subiektywnym zdaniem Czech wygra ten mecz na 65%, czyli szanse Francuza oceniam na 35%.
Czyli według matematyki:
Pinnacle kurs 1,70 0,65 * 1,7 = 1,105
Sportingbet kurs 2,30 0,35 * 2,3 = 0,805
Wiem że to wszystko zagmatwane w moim opisie, ale tak to widzę.

Statystyki typów 1-50: typy wygrane: 29 typy przegrane: 17 zwroty: 4

zainwestowane: 680j wygrane: 729,3j
zysk/strata: 49,3j zysk/strata z typów 01-10: 26,1j yield 26,1% zysk/strata z typów 11-20: 4,8j yield 4,8% zysk/strata z typów 21-30: 5,6j yield 5,09%
zysk/strata z typów 31-40: -69,1j yield -53,15%
zysk/strata z typów 41-50: 87,9j yield 39,96%

enhydra 7

enhydra

Użytkownik
???? Typ 51

Chicago Bulls - Sacramento Kings 93-87 poniżej 190,5 kurs 1,91
Utah Jazz - Dallas Mavericks 113-94 Utah Jazz kurs 1,21
kurs łączny 2,31 Betsafe
stawka 10j
zysk/strata: 1,31j
Prawie zawsze stawiam over, bo dogrywka nieraz ratuje mi dupę, ale tym razem zrobię wyjątek bo linia w miarę pewna.
Wszyscy piszą że Utah to wygra to ja im też zaufam.

Do góry Bottom