P 0 pakon Użytkownik Listopad 5, 2013 #1 załączam ofertę na siatkówkę i wydaje mi się że te kursy powinne być takie same, bo -2,5 to dokładnie oznacza ze drużyna musi wygrać 3-0, prawda?
załączam ofertę na siatkówkę i wydaje mi się że te kursy powinne być takie same, bo -2,5 to dokładnie oznacza ze drużyna musi wygrać 3-0, prawda?
S 4 sempre46 Użytkownik Listopad 5, 2013 #2 to nie jest to samo.Insbruck musi zdobyć jeden set aby ten zakład +2,5 wszedł a to jednak nie to samo co 3-0
to nie jest to samo.Insbruck musi zdobyć jeden set aby ten zakład +2,5 wszedł a to jednak nie to samo co 3-0
P 0 pakon Użytkownik Listopad 5, 2013 #3 tyle ze ja zakładam w tym typie 2, tzn ze Insbruk nie zdobędzie seta po kursie 1.6, wobec czego wynik brzmi 0-3, bo jeśli Insbruk zdobędzie seta to +2,5 będzie wygrany jako 1 - po kursie 2,16
tyle ze ja zakładam w tym typie 2, tzn ze Insbruk nie zdobędzie seta po kursie 1.6, wobec czego wynik brzmi 0-3, bo jeśli Insbruk zdobędzie seta to +2,5 będzie wygrany jako 1 - po kursie 2,16