Załóżmy stawiam handicap 1:0 na drużynę 1.
W przypadku wygranej drugiej drużyny 1:2 dostaje zwrot wkładu czy nie ?
Chodzi mi o zakłady na betsafe bo tam są takie handicapy.
Bo na typ 1x kurs jest o 10 groszy wyższy a on chyba niczym się nie różni chyba od handicapu 1:0 ?
Pomyśl , stawiajac handi 1:0 na druzyna A (1) dodajesz jej jedna bramke jesli ta druzyna a przegra dwa jeden to dodajac handi na nia przegrasz zaklad bo bedzie 2:2, jakbys postawil handicap azjatycki to by byl zwrot
To czemu tutaj: https://www.betsafe.com/pl/odds#/#/Event/1195671
typ 1x ma większy kurs niż handicap 1: 0 ?
Może jest zwrot ?
Różnica 18 groszy.
Bo przecież w przypadku handicapu 1: 0 wygra drużyna 1 albo zremisuje to i tak wygrywamy tak jak w przypadku typu 1x. To czemu taka różnica w kursach ?
To mozliwe ze to azjan, nie gram w betsafe i nie wiem dokladnie jak tam oznaczaja oni azjany ale przy kursie powinna byc informacja czy to jest handicap azjatycki a dokaldnie o jaki mecz ci chodzi? Iran Nigeria?
No kursy sie roznia wiec musi to byc azjan..
Podbij do nich na live chat i sie dowiesz ja tam nie gram to na 100% ci nie powiem, ale betsafe to beznadziejny buk wiec nie dziwne jak oni to oznaczaja, ja jakies dwa lata temu jak chcialem obstawic lige polska to w ofercie mieli ze Sobiech strzeli bramke dla Ruchu, a dawno juz gral w Hannoverze wiec sam widzisz jak to u nich jest :]