>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Halówki

rybex 3

rybex

Użytkownik
dzieki za linki, niektore buty sa naprawde fajne a szegolnie zainteresowal mnie drugi link od gory mozesz mi powiedziec cos wiecej na ich temat jesli oczywiscie wiesz. A te ostatnie mam uzywam ich dosc intensywnie i niestety juz sie troche rozkleily

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jak dla mnie te F10 nie sa za dobre mam takie korki i srednio sie pile czuje.Dla mnie nike legendy sa najlepsze bo w halowce trzeba dobrze czuc pile.Osobiscie dla mnie to najwazniejsze

rybex 3

rybex

Użytkownik
No podobno sa wytrzymale ale jak juz pisalem z tych modelow jakie widzialem stylistyka mi sie nie podoba, jesli znasz jakies fajnie wygladajace to mozesz zapodac ????
Pozdrawiam

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
ja powiem krótko jak masz do wyboru te:
to nie bierz żadnych bo nie warto, to pokolei.
1. ten model butów adidasa jakoś mnie nie przekonuje bo te wcześniejsze jak zaczęły pękać to aż sie szkoda zrobiło taka firma adidas a takie lipne buty, ale w tym modelu nie grałem.
2. nic o nich nie powiem ale wyglądają jakoś dziwnie z tą wysoką podeszwą ????
3. nigdy bym ich nie kupił nawet za 15 zł. T90 najgorsze buty jeśli chodzi o wytrzymałość tak jak pisałem wczesniej moj kolega sklejal je juz dwa razy w ciagu pol roku :-? zaczęly mu juz się rozwalać z boku i chyba już je wyżucił dał za nie .. 220 zł :-?
4. szybko czuby się odklejają ale więcej o nich nic nie powiem :p

PS: Bierz Jomy!!!!!!!! i sie nie zastanawiaj a jak chcesz ładniejsze to poszukac wystarczy tylko :] Ja Jomy w tym tygodniu ide kupić

rybex 3

rybex

Użytkownik
Jesli mowisz ze sa ładniejsze to moze pokazalbys bo ja jaos naprawde znalezc nie moge.
Bardzo prosze
Pozdrawiam

Do góry Bottom