>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Haker

M 0

majordomus

Użytkownik
A ja myśle.. że jest to bot, który reaguje tylko na wiadomość wysłaną po powitaniu osóbki (szkodnika) i chyba nic nie pomoże blokowanie takich numerów bo i tak będą pisać... To jak walka z wiatrakami :/

N 31

nazz

Użytkownik
Laha: dwa pytanka:
1. masz stałe IP?
2. masz w biosie włączone coś w stylu &quot;wake on lan&quot; lub cokolwiek, co mogłoby budzić kompa przez sieciówkę? (dobrze przejrzyj cały bios)

L 45

laha

Forum VIP
niewiem o co chodzi ???? ja się na tym nieznam ???? stary przyszedł przyprowadził kogoś i to zrobił i powiedział aby niedotykać jakiejs takiej małej skrzynki co tam duzo kabli jest ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Sorki że tak odświeżam stary temat, ale jedna prośba do Marcina-Odra..... zrób spore odstępy między linkami, bo jest nie halo, ktoś przez przypadek może kliknąć i ma ciekawie.
Swoją drogą ja w bibliotece kliknąłem (najnowsze i najświeższe bazy danych Nortona) i wiecie co się stało..... zabroniło otrawcia stronki :mrgreen: bo ma trojana GRABARZ. Także miejcie się na baczności [/b]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
:wowsdf: :wowsdf:

O czym mówisz? Ja również mam Kasperskiego Internet Security i nic nie wykrywa.

Po prostu Noorton jest do bani... :kwasny4565:

T 0

tyraxx

Użytkownik
Ludzie to są automatyczne numery gg robione przez tych Crackerów, uni ustawiają je tak aby automatycznie wysyłały te linki, linki wysyłane są automatycznie to losowych numerów gg,
Przeciez tam po drugiej stronie nikt nie siedzi, to dziwne że nikt nie wiedział jak to działa :] :]

Do góry Bottom