Dla przypomnienia Twoj pierwszy post:
Witam. Próbował ktoś grać systemem(myślę, że można tak to nazwać) gdzie pod uwagę bierzecie tylko i wyłącznie wyraźną przewage w statach H2H na korzyść danego zawodnika/drużyny?
Od tygodnia robię testy i skuteczność jest na poziomie 80% przy średnim kursie 1,90 !!
Jeżeli chcecie to dalsze testy mogę prowadzić tutaj w temacie. Sądzę iż jest to system ponieważ nic innego nas nie interesuje jak H2H
jezeli postanowiles testowac to podawaj mecze jak leca i sprawdz wtedy czy Twoje zalozenia sie sprawdzaja.
W koncu nie podajesz tych spotkan jako ,,pewniaki,, tylko jako spotkania testowe, wiec im wieksza liczbe podasz tym bardziej konkretne wnioski bedziesz w stanie wyciagnac.
Specjalnie dla Zordona:
W pierwszej kolejności zwracam uwagę na stosunek H2H dwóch zainteresowanych drużyn/zawodników. Gdy jest dajmy na to 3 do jednego dla drużyny A z B to rzecz jasna nie ruszam tego. Ale gdy jest już różnica na poziomie na przykład 6 różnic zwycięstw to wtedy jestem zainteresowany wstępnie. Dalej patrzę na forme drużyny A a dokładnie na ostatni mecz-jeżeli jest wygrany to zostaje tylko spoglądnąć na wahania kursów ale muszą być bardzo duże spadki na drużyne B abym zrezygnował.
Co do tych różnic zwycięstw to nie trzymam się sztywno liczb, po prostu minimalnych nie ruszam i czym więcej tym lepiej oczywiście. Z tym, że tak jak mówie te 6 minimimum dobrze jak jest.
Oczywiście ważny jest kurs. I wolę oczywiście zagrać asekuracyjnie z podpórką na przykład po dobrym kursie, nie jestem zachłanny.
Wg mnie wszystko fajnie tylko , ze ta wg Ciebie wystarczajaca przewaga 6 zwyciestw moze byc zludna w przypadku wiekszej ilosc rozegranych soptkan.
Wg mnie pewniejszy jest mecz gdzie bilans jest 3-1 niz 46-40.
Policz sobie procentowo jak to sie do siebie ma.
Wnioskuje rowniez, iz branie pod uwage formy druzyny przyszlo Ci do glowy ostatnio bo w pierwszym poscie napisales , ze bierzesz
tylko i wylacznie h2h??
Jak kolega wczesniej napisal nie poddawaj sie tak szybko, chyba , ze sie juz przekonales o ewentualnym braku skutecznosci tego pomyslu.