>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

H2H

V 0

valuebets

Użytkownik
Bilans po drugim dniu to 4/2

Przy tych dwóch wtopach była jedna zależność, teraz będę eliminował typ gdy w następnych typach będzie występowała

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
hehe racja.
Ja w swoj tez wierze, zobaczymy co z tego wyjdzie u mnie.
Sam patent wydaje mi sie calkiem interesujacy bo na pewno sa mecze, w ktorych gra sie o wiecej niz tylko punkty ale z drugiej strony statystyka h2h wydaje sie byc zbyt oczywista aby buki nie uwzglednialy tego ustalajac kursy.
trzeba ten patent przetestowac, najlepiej brac kazde spotkanie jak leci i wtedy patrzec jak sie przeklada h2h na wynik wzgledem kursu... ale cos mi sie zdaje ze koledze o nader sensownie brzmiacym nicku nie bedzie sie chcialo czegos takiego zrobic, chyba ze sie myle Panie Valuebets??

V 0

valuebets

Użytkownik
Jest ok póki co, jest plus jak narazie to w czym problem?

Grześko, ja tego systemu jeszcze się troszke uczę i dlatego są to testy jak wiesz. Zależność jest jak mówie, wyjaśnie kiedy indziej bo kobiety wzywają ???? Do jutra

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik

Grześko, ja tego systemu jeszcze się troszke uczę i dlatego są to testy jak wiesz. Zależność jest jak mówie, wyjaśnie kiedy indziej bo kobiety wzywają ???? Do jutra
Jest plus ale w sumie nie wiadomo skad i tu jest wlasnie problem.
Oswiec nas i jesli chcesz to testowac to nie po dwa typy dziennie bo tym tempem to z 8 lat ci zajmie zanim wysuniesz jakies konkretne wnioski.
A czas to pieniadz lub jego brak ,wiec sie spiesz;)

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Mam prośbę podawaj typy a nie 2 z 4 wlazło .
My nie mamy magicznej kuli i nie wiemy jakie meczy siadły a jakie nie i jaki był kurs .
Testujesz system ok ale jak udało ci sie do testów z soboty wybrać tylko 4 mecze a było spotkań ok 478 popularne ligi . to testy potrwają jeszcze z 6 miechów ????

V 0

valuebets

Użytkownik
Nordstrand(+12,5) - Larvik 2 @1,85 ✅

Acroni Jesenice - Medvescak Zagreb 2-zwycięzca @1,90

Klagenfurt - Graz 99ers 1 @1,88

Trinec - Ceske Budejovice X2 @1,80

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
kolego wez nas prosze przestan rozsmieszac i powiedz na czym Twoj magical system sie opiera bo teraz nawet x2 podajsz , czasem handicapy...
az strach pomyslec co bedzie za tydzien.

rafput 55

rafput

Użytkownik
No to co sądzisz o tym?
Dzisiaj - liga meksykańska:
Cruz Azul - America de Mexico
Wyniki poprzednich spotkań - 0 zwycięstw Azul, 2 remisy i 6 zwycięstw Americi.
Kurs na America de Mexico - 3,05
Sprawdzimy jaki wynik będzie. Ja Ci życzę jak najlepiej, ale wątpię w skuteczność takiego systemu.
Pozdrawiam

V 0

valuebets

Użytkownik
Możesz się przymknąć?

A co miałem grać Larvik za 1,01? To jest jedna sprawa a druga to ta, że w H2H ten handicap był pokrywany w 90 % spotkań i jeśli obserwujesz w tej chwili live to wiesz, że stanie się to również dzisiaj.

X2 gram dlatego, że minimalizuje ryzyko a kurs jest ładny a więc tak rozpisuje.

Jak się nie podoba to nie wchodź, ja jestem zadowolony.

PS. Nie jesteśmy kolegami

PS 2. Czy wszyscy w tym kraju muszą się dowalać bezpodstawnie do wszystkiego. Więcej trafianm niż nie trafiam i jest płacz, dajcie pracować!!! Modów proszę o wykasowanie tej zbędnej polemiki

I jeszcze jedno: Dokładne kryteria którymi się kieruje podam niebawem

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
mozesz nie mlaskac?
grasz raz tak raz tak, wiec sie nie dziw , ze zwracam na to uwage bo dalej nie wytlumaczyles na czym to wszystko polega.
PS: nie spinaj sie tak bo puscisz kleksa!
PS2:to jest zbedna polemika a poprzednich zdan nie trzeba kasowac.

V 0

valuebets

Użytkownik
Specjalnie dla Zordona:

W pierwszej kolejności zwracam uwagę na stosunek H2H dwóch zainteresowanych drużyn/zawodników. Gdy jest dajmy na to 3 do jednego dla drużyny A z B to rzecz jasna nie ruszam tego. Ale gdy jest już różnica na poziomie na przykład 6 różnic zwycięstw to wtedy jestem zainteresowany wstępnie. Dalej patrzę na forme drużyny A a dokładnie na ostatni mecz-jeżeli jest wygrany to zostaje tylko spoglądnąć na wahania kursów ale muszą być bardzo duże spadki na drużyne B abym zrezygnował.

Co do tych różnic zwycięstw to nie trzymam się sztywno liczb, po prostu minimalnych nie ruszam i czym więcej tym lepiej oczywiście. Z tym, że tak jak mówie te 6 minimimum dobrze jak jest.

Oczywiście ważny jest kurs. I wolę oczywiście zagrać asekuracyjnie z podpórką na przykład po dobrym kursie, nie jestem zachłanny.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Możesz się przymknąć?

PS. Nie jesteśmy kolegami
PS 2. Czy wszyscy w tym kraju muszą się dowalać bezpodstawnie do wszystkiego. Więcej trafianm niż nie trafiam i jest płacz, dajcie pracować!!! Modów proszę o wykasowanie tej zbędnej polemiki
I jeszcze jedno: Dokładne kryteria którymi się kieruje podam niebawem
Po 1 -To i ty zwracaj sie do nas na PAN &quot;jeśli tego samego wymagasz od nas &quot;
po 2 - Narazie udowodniłeś tylko jaki dzieciak z ciebie
po 3- Kryteria które wymyślasz na poczekaniu ,
Jak dla mnie to nie posty do wywalenia ale temat który nic nie wnosi System po wienieneś przedstawić w 1 poscie dokładnie a potem najwyżej go zmieniać a nie coś podasz potem znów coś a co my wróżki jesteśmy . Podaj dokładny system albo przenieś sie do kuponów

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Ślepy jesteś Panie Brutus?
Podałem kryteria, nic nie zmieniam przecież. Mam gdzies to wasze dziecinne forum. Gońcie się
A pan to myślał że go Kwiatami i pieniędzmi obsypiemy za system .
Pokazał Pan system a teraz walcz Pan by udowodnić że działa , a nie PAN poddaje sie po kilku wypowiedziach . Więcej motywacji i chęci walki

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Dla przypomnienia Twoj pierwszy post:
Witam. Próbował ktoś grać systemem(myślę, że można tak to nazwać) gdzie pod uwagę bierzecie tylko i wyłącznie wyraźną przewage w statach H2H na korzyść danego zawodnika/drużyny?

Od tygodnia robię testy i skuteczność jest na poziomie 80% przy średnim kursie 1,90 !!

Jeżeli chcecie to dalsze testy mogę prowadzić tutaj w temacie. Sądzę iż jest to system ponieważ nic innego nas nie interesuje jak H2H
jezeli postanowiles testowac to podawaj mecze jak leca i sprawdz wtedy czy Twoje zalozenia sie sprawdzaja.
W koncu nie podajesz tych spotkan jako ,,pewniaki,, tylko jako spotkania testowe, wiec im wieksza liczbe podasz tym bardziej konkretne wnioski bedziesz w stanie wyciagnac.

Specjalnie dla Zordona:

W pierwszej kolejności zwracam uwagę na stosunek H2H dwóch zainteresowanych drużyn/zawodników. Gdy jest dajmy na to 3 do jednego dla drużyny A z B to rzecz jasna nie ruszam tego. Ale gdy jest już różnica na poziomie na przykład 6 różnic zwycięstw to wtedy jestem zainteresowany wstępnie. Dalej patrzę na forme drużyny A a dokładnie na ostatni mecz-jeżeli jest wygrany to zostaje tylko spoglądnąć na wahania kursów ale muszą być bardzo duże spadki na drużyne B abym zrezygnował.
Co do tych różnic zwycięstw to nie trzymam się sztywno liczb, po prostu minimalnych nie ruszam i czym więcej tym lepiej oczywiście. Z tym, że tak jak mówie te 6 minimimum dobrze jak jest.

Oczywiście ważny jest kurs. I wolę oczywiście zagrać asekuracyjnie z podpórką na przykład po dobrym kursie, nie jestem zachłanny.

Wg mnie wszystko fajnie tylko , ze ta wg Ciebie wystarczajaca przewaga 6 zwyciestw moze byc zludna w przypadku wiekszej ilosc rozegranych soptkan.
Wg mnie pewniejszy jest mecz gdzie bilans jest 3-1 niz 46-40.
Policz sobie procentowo jak to sie do siebie ma.

Wnioskuje rowniez, iz branie pod uwage formy druzyny przyszlo Ci do glowy ostatnio bo w pierwszym poscie napisales , ze bierzesz tylko i wylacznie h2h??
Jak kolega wczesniej napisal nie poddawaj sie tak szybko, chyba , ze sie juz przekonales o ewentualnym braku skutecznosci tego pomyslu.

Do góry Bottom