>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

H2H

V 0

valuebets

Użytkownik
Witam. Próbował ktoś grać systemem(myślę, że można tak to nazwać) gdzie pod uwagę bierzecie tylko i wyłącznie wyraźną przewage w statach H2H na korzyść danego zawodnika/drużyny?

Od tygodnia robię testy i skuteczność jest na poziomie 80% przy średnim kursie 1,90 !!

Jeżeli chcecie to dalsze testy mogę prowadzić tutaj w temacie. Sądzę iż jest to system ponieważ nic innego nas nie interesuje jak H2H

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Witam. Próbował ktoś grać systemem(myślę, że można tak to nazwać) gdzie pod uwagę bierzecie tylko i wyłącznie wyraźną przewage w statach H2H na korzyść danego zawodnika/drużyny?
Od tygodnia robię testy i skuteczność jest na poziomie 80% przy średnim kursie 1,90 !!
Jeżeli chcecie to dalsze testy mogę prowadzić tutaj w temacie. Sądzę iż jest to system ponieważ nic innego nas nie interesuje jak H2H
80% przy kursie 1,9 to nic innego jak GRAĆ i myśleć który model Maybacha kupić .
&quot; miałbyś zysk przeszło +50%&quot;
ile spotkań śledziłeś że wyszło ci 80% przy średnim kursie 1,90 co moim zdaniem jest niemożliwe ale cóż mogę sie mylić i proszę o propozycje meczy na piątek

V 0

valuebets

Użytkownik
To jest tydzień testów, zobaczymy jak będzie dalej. Spotkań miałem 15. Dlaczego nie możliwe? Jaki cel bym miał kłamać? Sam się pytam właśnie Was czy ktoś grał w taki sposób.

Jeśli coś wybiorę to podam w temacie

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
To jest tydzień testów, zobaczymy jak będzie dalej. Spotkań miałem 15. Dlaczego nie możliwe? Jaki cel bym miał kłamać? Sam się pytam właśnie Was czy ktoś grał w taki sposób.
Jeśli coś wybiorę to podam w temacie
Dlaczego niemożliwe hmm bo już to przerabiałem a analizowałem spotkania z 2 sezonów wszystkie ligi które można było grać w Milenium - ze strony Milenium wyciągałem bazę danych Piłka i Hokej .... Ale próbuj może ci się uda . Im więcej spotkań tym prawdopodobieństwo zacznie ci maleć
Analizowałem 2 ostatnie sezony biorąc pod uwagę :
Bilans bramek
3 ostatnie mecze
5 ostatnich meczy
miejsca w tabeli
Formę w domu
Formę na wyjeździe i wiele innych na prawdę porównywałem cuda na kiju jeszcze troche i porównywał bym fazy księżyca , osobno i łącząc w całość w różnych kombinacjach w sumie bawiłem sie tak z 4 miechy tylko i wyłącznie analizując i jedyne do czego sie zbliżyłem to do jeśli dobrze pamiętam to nerwica a jedyny plus to poznałem jezyk C++ miałem dość wklepywania ręcznie danych szybciej było nauczyć sie podstaw języka C i pisać proste programy do porównań itp . Ale powtórzę próbuj

V 0

valuebets

Użytkownik
A czy w tych Twoich analizach było H2H rozpatrywane? Tak jak pisałem nie interesuje mnie forma, tabela, bilans bramek itd tylko samo H2H.

Tak jak mówisz, będę próbował nic nie zaszkodzi. Pozdro

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
A czy w tych Twoich analizach było H2H rozpatrywane? Tak jak pisałem nie interesuje mnie forma, tabela, bilans bramek itd tylko samo H2H.
Tak jak mówisz, będę próbował nic nie zaszkodzi. Pozdro
Tak
Mało brakło a brałbym pod uwagę Fazy księżyca :grin:. Przerobiłem wszystko co sie dało . :-(
Będę bacznie śledził temat . Tylko nie pisz że dzisiaj miałeś 88% trafności tylko podawaj mecze dla takich niedowiarków jak ja . POWODZENIA i oby na ✅

V 0

valuebets

Użytkownik
Bilans spotkań między zainteresowanymi drużynami/zawodnikami. Im bilans jest bardziej dodatni tym lepiej. Nie wiem czego nie rozumiesz?

Taki Salamanca z Farahem ma 4:1 na przykład.

Właśnie skończył się Ferrer-Berdych w którym górą był hiszpan. Bilans przed tym spotkaniem był 4:2 dla hiszpana. Miałem to rozpisane na Ferrera +2 gemy ale nie zdąrzyłem wpisać-to tak w ramach ciekawostki ???? Jest już 5:2

K 14

kempmarek

Użytkownik
faktycznie krótko robisz testy ;)

nalezy wziąc pod uwagę jeszcze kilka innych czynników
stosunek może byc nawet 10:1 i nic to nie da

-czy wszyscy podstawowi zawodnicy grają?
-czy taktyka zespołu który może tez grać w innym turnieju np puchary spowoduje ze nie musza grać na maxa tylko będą się oszczędzać a nastepne mecze ligowe mają ze słabszymi drużynami ?
-jakie nastąpiły zmiany kadrowe zawodników?
-dużo zmian i niezgranie zespołu
itp itd

same statystyki kontaktu dwóch druzyn to niewiele

ace 3

ace

Użytkownik
Bilans spotkań między zainteresowanymi drużynami/zawodnikami. Im bilans jest bardziej dodatni tym lepiej. Nie wiem czego nie rozumiesz?
Taki Salamanca z Farahem ma 4:1 na przykład.
Właśnie skończył się Ferrer-Berdych w którym górą był hiszpan. Bilans przed tym spotkaniem był 4:2 dla hiszpana. Miałem to rozpisane na Ferrera +2 gemy ale nie zdąrzyłem wpisać-to tak w ramach ciekawostki ???? Jest już 5:2
chodziło mi również o twoje kryteria np jakie dyscypliny bierzesz, jakie dyscypliny odrzucasz, jaka jest minimalna historia spotkań, itd

adirave 58

adirave

Użytkownik
15 spotkań to zdecydowanie za mało aby twierdzić że będzie z tego zysk i że występują jakieś zależności. Kiedyś zagrałem po statach 40 meczy na under, over 2.5 i yeld miałem ok 40% . Zamiast się podniecać, zagrałem na sucho jeszcze 100spotkań i wyszły straty.
Tobie też radzę się nie podniecać tym bardziej, że zagrałeś dopiero 15 zdarzeń i gdyby to było takie łatwe do buki siedziałyby w h2h i dawały na te mecze niższe kursy - proste.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Na pewno cos w tym jest.
Dosc czesto jakas druzyna mimo slabszej formy potrafi sie spiac na konkretny mecz, czy to derbowy badz z innej okazji, przyczyny.
czekamy na nastepne spotkania.

Do góry Bottom