Witam wszystkich,
Zauważyłem, że w lidze Gwatemalskiej dość często wygrywają gospodarze (w granicach 61% wszystkich spotkań w ciągu ostatnich kilku sezonów). W dodatku spora część tych zwycięstw to zwycięstwa do zera i chciałem przetestować grę na to właśnie zdarzenie. Niestety jest to dość egzotyczna liga (mało który buk udostępnia jakiś rynek poza 1x2 i DC) i nie znalazłem takiej oferty u żadnego buka, natomiast znalazłem w Tipico rynek na zdarzenie "goście strzelą / nie strzelą".
Po bliższej analizie stwierdziłem, że niektórym drużynom częściej przytrafia się w/w zdarzenie. W poprzednich sezonach było różnie, a w obecnym sezonie (właśnie minęła połowa) są to:
Nie tracące bramki u siebie:
Comunicaciones
Municipal
Marquense
Mictlan
Nie strzelające bramki na wyjazdach:
Marquense
Halcones FC
Będę grał dwie linie:
A) obstawiam wszystkie mecze w każdej kolejce na zdarzenie "goście nie strzelą",
B) obstawiam wyłącznie mecze z udziałem w/w drużyn.
Oczywiście gram na sucho.
Stawka płaska 1j.
No to zaczynamy:
A)
Universidad SC - Deportivo Iztapa @2.00
CSD Municipal - CD Suchitepequez @2.40
Coatepeque - CSD Comunicaciones @3.60
CD Marquense - CD Heredia @2.15
Deportivo Malacateco - Halcones FC @2.00
CSD Xelaju MC - CD Mictlan @2.10
Bilans: 3.9j
B)
Bilans: 3j
Zauważyłem, że w lidze Gwatemalskiej dość często wygrywają gospodarze (w granicach 61% wszystkich spotkań w ciągu ostatnich kilku sezonów). W dodatku spora część tych zwycięstw to zwycięstwa do zera i chciałem przetestować grę na to właśnie zdarzenie. Niestety jest to dość egzotyczna liga (mało który buk udostępnia jakiś rynek poza 1x2 i DC) i nie znalazłem takiej oferty u żadnego buka, natomiast znalazłem w Tipico rynek na zdarzenie "goście strzelą / nie strzelą".
Po bliższej analizie stwierdziłem, że niektórym drużynom częściej przytrafia się w/w zdarzenie. W poprzednich sezonach było różnie, a w obecnym sezonie (właśnie minęła połowa) są to:
Nie tracące bramki u siebie:
Comunicaciones
Municipal
Marquense
Mictlan
Nie strzelające bramki na wyjazdach:
Marquense
Halcones FC
Będę grał dwie linie:
A) obstawiam wszystkie mecze w każdej kolejce na zdarzenie "goście nie strzelą",
B) obstawiam wyłącznie mecze z udziałem w/w drużyn.
Oczywiście gram na sucho.
Stawka płaska 1j.
No to zaczynamy:
A)
Universidad SC - Deportivo Iztapa @2.00
Coatepeque - CSD Comunicaciones @3.60
CSD Xelaju MC - CD Mictlan @2.10
Bilans: 3.9j
B)