>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gwarantowany zysk u $windra! 0-0 + 1 zdarzenie = $$$

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Na singlach po 3 dniach :
Ilość typów : 8
Trafione : 6
Błędy : 2
Skuteczność : 75 %
Zysk : 9.33 [ j ]
Yield : 11.66 %
... I tak by to wyglądało w przyszłości, jednak nie zadowala mnie zarabianie 3j dziennie, dlatego też jak wspomniałem w poście wyżej, wchodzimy w większe ryzyko i dokładamy 1 typ grając double. Wczoraj niestety falstart, oczywiście pewniak 0-0 trafiony, natomiast brakło jedno gola w meczu Śląska z Wisłą choć okazji było bardzo dużo. Statystki zaczynam liczyć od dnia wczorajszego.
Kurde, no muszę się wtrącić. Nie pisz głupot, o skuteczności gwarantowanej 70-80% bo to po prostu bzdura. Pokaż to w skali chociaż 30-50 typów. Dlaczego wcześniej nie miałeś takiej skuteczności? U polskiego buka nie jesteś w stanie na płaskiej stawce wyjść na singlach na plus w dłuższym okresie grając w ten sposób. Po prostu nie jesteś. Jak możesz pisać, że Monaco zremisuje na 90% lub, że &quot;50 % szans na trafienie kursu 1.77 jest dobrą opcją&quot;?
Pierwszy temat 0-0 w dublach gdzie się podział? Jaka tam była skuteczność i wynik?
Nie zrozum mnie źle, każdy gra co chcę - ale na tym forum zaczyna się jakiś wysyp &quot;gwarantowanych zysków&quot;, megalomanii, typerów roku itd.
Lubię tu zaglądać i patrzeć które mecze wybrałeś do 0-0 ale nie pisz, że zysk byłby gwarantowany.
Ciekaw jestem jak wyjdziesz w swojej nowej formule 0-0 + drugie zdarzenie.
Życzę powodzenia i trochę skromności.

Do góry Bottom