>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gwarantowany zysk u $windra! 0-0 + 1 zdarzenie = $$$

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 1 ] ✅
Hiszpania 2 Liga - godz 21:00
Vallecano vs Almeria
Kurs : 1.77
Stawka : 10
EWK : 15.58
&quot; Podwójna szansa 0-0 &quot;
-----------------------------------------------------------
8 kolejek :
Vallecano 5 / 8 = ▶ 62.5 %
Almeria 4 / 8 = ▶ 50 %
Vallecano u siebie 2 / 4 = ▶ 50 %
Almeria na wyjeździe 2 / 4 = ▶ 50 %

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 2K

kfjatek

Użytkownik
1) To już duble nie są najefektywniejsze?
2) Gdzie w podanym wyżej typie widzisz value przy tych statystykach i tym kursie + podatek?
3) Zdajesz sobie sprawę jaką musisz mieć skuteczność, żeby wyjść z zyskiem przy płaskiej stawce? Nawet te 62% Vallecano nie starczy..

winder17 30

winder17

Użytkownik
Kolego Kfjatek :
1. Zakłady z 2 zdarzeniami przynosiły najlepszy yield i nadal jestem zdania, że grając &quot;podwójną szanse na remis&quot; jest to najlepsze rozwiązanie, jednak chciałbym zminimalizować ryzyko do minimum i wchodzę w grę singlową podnosząc sobie poprzeczkę, ponieważ teraz skuteczność musi być jeszcze większa. Zresztą wszystko będzie widoczne na płaskiej stawce.
2. Czy ja gdzieś pisałem o value ? Te statystki, które podałem nie są jedynymi na których się opieram. A co wynika z tego co napisałem? Otóż to, że teoretycznie jest ponad 50 % szans, aby typ był trafiony, ponieważ obie ekipy co drugie swoje spotkanie kończyło na 0-0. Chciałbym zaznaczyć, że grając ten rodzaj typu to od początku meczu to Ty jesteś na wygranej pozycji, a nie bukmacher. Wydaje mi się, że 50 % szans na trafienie kursu 1.77 jest dobrą opcją. W przyszłości wszystkie typy które będą podane to średnia szansa na trafienie będzie wynosiła min. 50 %, a więc jak widzisz typ wyżej podany był bardzo minimalistyczny, ponieważ zaczynał się za kilka minut....
3. Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, ba nawet Ci odpowiem ponieważ mam to przeanalizowane. Aby nie dokładać do interesuje potrzebuję ok. 65 % skuteczności. (2/3) Na singlach ? Bez problemu...( Jeżeli lubisz ryzyko to możemy się o coś założyć że na 100 typów trafię min. 65 :eek: ) Każdy kolejny już na mnie zarabia. Nikomu nie każe tłuc singli po 1.60, zawsze można coś dołożyć, natomiast w tym wszystkim chodzi o to, że łatwiej jest trafić kurs 1.5 - 1.8 na 0-0 niż taki sam na jakiekolwiek inne zdarzenie. Na pewno zdajesz sobie sprawę jak często idzie sie pomylić na 1.20 - 1.50.... Mógłbym również nie odliczać podatku, ale po co mam sobie ułatwiać ? A jak gram osobiście to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Nikomu z typów korzystać nie każe, natomiast do AKO są to ciekawe propozycje o dużym prawdopodobieństwie trafienia, co znacznie może podbić kurs ogólny.. Ale co ja się na tym znam ????
Obserwuj temat, a jeżeli chciałbyś się o parę groszy założyć to podbij priv.

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 2 ] ✅
Francja 1 liga - godz 21:00
Lyon - Monaco

Kurs : 1.86
EWK : 16.38
Lyon mocno, bardzo mocno remisowa drużyna. W tym sezonie nasz zakład &quot; 0-0 &quot; wchodzi w 75 % w samym L1. Monaco troszkę gorzej z tymi remisami, natomiast nie wyobrażam sobie, żeby do połowy bądź na koniec spotkania nie było remisu. Szanse na remis końcowy wynoszą ok. 90 % natomiast do połowy ok. 50%.​

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 3 ] ⛔
Anglia 2 liga - godz 20:45
Birmingham - Cardiff

Kurs : 1.63
EWK : 14.34

Typ oparty głownie na H2H. Idealnie spotkanie do remisu, lider tabeli vs outsaider. Wydaję się, że ekipa z Walii powinna wygrać to spotkanie bez problemu, jednak jestem przekonany, że wynik końcowy zakręci się w okolicach remisu 1:1

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 4 ] ✅
Anglia 1 liga - godz 16:00
Burnley - West Ham

Kurs : 1.61
EWK : 14.17

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 5 ] ✅
Francja 1 liga - godz 20:00
Caen - Angers

Kurs : 1.59
EWK : 13.99

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 6 ] ✅
Hiszpania 1 liga - godz 20:45
Atletico Madryt - Barcelona

Kurs : 1.68
EWK : 14.78

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 7 ] ✅
Polska 1 Liga - godz 18:00
Nieciecza - Arka Gdynia

Kurs : 1.64
EWK : 14.43

winder17 30

winder17

Użytkownik
[ 8 ] ⛔
Włochy 1 Liga - godz 20:45
Roma - Napoli

Kurs : 1.81
EWK : 15.93

winder17 30

winder17

Użytkownik
Wjeżdżamy z ostatnią poprawką. Od dziś same double, które jak wspomniałem wyżej przynoszą najlepszy procent zwrotu stawki, jednak różnica polega na tym, że do pewniaka &quot;0-0&quot; dorzucam 1 typ z kursem 1.50+. Jestem pewny, że podwójna szansa na remis utrzymam minimum 70/80 % skuteczności, dodam do tego jedno zdarzenie i AKO będzie sie kręciło w okolicach 3.00
Dlaczego tak ?
Grając single zysk byłby gwarantowany, jednak jak widać idzie to bardzo powoli... Jako, że znam się również na innych dyscyplinach, spróbuje dorzucić do naszego pewniaka drugi typ, aby zwiększyć kurs ogólny. Zapraszam do korzystania ????

winder17 30

winder17

Użytkownik
Kupon [ 1 ] ⛔
Belgia 1 Liga - godz 20:30
Polska 1 Liga - godz 20:30
Gent - Waasland Bev.
Śląsk - Wisła

Kurs : 3.59
EWK : 31.59
Podwójna szansa 0-0
powyżej 2.5 gola

R 367

romeo12345

Użytkownik
Kolego, mozesz wytlumaczyc co oznacza typ podwojna szansa 0-0? Bo za cholere tego nie rozumiem.
Ok, juz wszystko jasne. Chodzi o remis do polowy badz w calym meczu.

winder17 30

winder17

Użytkownik
Na singlach po 3 dniach :
Ilość typów : 8
Trafione : 6
Błędy : 2
Skuteczność : 75 %
Zysk : 9.33 [ j ]
Yield : 11.66 %
... I tak by to wyglądało w przyszłości, jednak nie zadowala mnie zarabianie 3j dziennie, dlatego też jak wspomniałem w poście wyżej, wchodzimy w większe ryzyko i dokładamy 1 typ grając double. Wczoraj niestety falstart, oczywiście pewniak 0-0 trafiony, natomiast brakło jedno gola w meczu Śląska z Wisłą choć okazji było bardzo dużo. Statystki zaczynam liczyć od dnia wczorajszego.

winder17 30

winder17

Użytkownik
Kupon [ 2 ]
Polska 1 Liga - godz 15:30
Polska 1 Liga - godz 18:00

Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk

Kurs : 3.20

EWK : 28.16

Podwójna szansa 0-0
Legia Warszawa

Pierwszy niedzielny dubelek z najlepszej ligi świata. Można powiedzieć, że oba spotkania na szczycie, które zapowiadają się bardzo ciekawie. W Lubinie idealne spotkanie na remis końcowy. Górnik raczej na wyjeździe nie wygra, natomiast na pewno postawi opór Zagłębiu. Bardzo możliwy w tym meczu jest dokładny wynik 0:0
Legia Warszawa... po prostu ten mecz MUSI wygrać. Napięcie na to spotkanie jest ogromne, po ostatnich wtopach nie wyobrażam sobie aby dziś 3 punkty nie powędrowały na Łazienkowską. Lechia może ma potenciał, zlepek indywidualności, ale jako drużyna nie radzi sobie za dobrze, tym bardziej w spotkaniach wyjazdowych...
Bardzo ciekawy dubelek z ok. 80 % szansą trafienia.​

winder17 30

winder17

Użytkownik
Kupon [ 3 ]
Francja 1 Liga - godz 17:00
Polska PlusLiga - godz 14:45

Montepellier - Nice
Zawiercie - Jastrzębie

Kurs : 3.36
EWK : 29.57