Kolego
Kfjatek :
1. Zakłady z 2 zdarzeniami przynosiły najlepszy yield i nadal jestem zdania, że grając "podwójną szanse na remis" jest to najlepsze rozwiązanie, jednak chciałbym zminimalizować ryzyko do minimum i wchodzę w grę singlową podnosząc sobie poprzeczkę, ponieważ teraz skuteczność musi być jeszcze większa. Zresztą wszystko będzie widoczne na płaskiej stawce.
2. Czy ja gdzieś pisałem o value ? Te statystki, które podałem nie są jedynymi na których się opieram. A co wynika z tego co napisałem? Otóż to, że teoretycznie jest ponad 50 % szans, aby typ był trafiony, ponieważ obie ekipy co drugie swoje spotkanie kończyło na 0-0. Chciałbym zaznaczyć, że grając ten rodzaj typu to od początku meczu to Ty jesteś na wygranej pozycji, a nie bukmacher. Wydaje mi się, że 50 % szans na trafienie kursu 1.77 jest dobrą opcją. W przyszłości wszystkie typy które będą podane to średnia szansa na trafienie będzie wynosiła min. 50 %, a więc jak widzisz typ wyżej podany był bardzo minimalistyczny, ponieważ zaczynał się za kilka minut....
3. Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, ba nawet Ci odpowiem ponieważ mam to przeanalizowane. Aby nie dokładać do interesuje potrzebuję ok. 65 % skuteczności. (2/3) Na singlach ? Bez problemu...( Jeżeli lubisz ryzyko to możemy się o coś założyć że na 100 typów trafię min. 65
) Każdy kolejny już na mnie zarabia. Nikomu nie każe tłuc singli po 1.60, zawsze można coś dołożyć, natomiast w tym wszystkim chodzi o to, że łatwiej jest trafić kurs 1.5 - 1.8 na 0-0 niż taki sam na jakiekolwiek inne zdarzenie. Na pewno zdajesz sobie sprawę jak często idzie sie pomylić na 1.20 - 1.50.... Mógłbym również nie odliczać podatku, ale po co mam sobie ułatwiać ? A jak gram osobiście to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Nikomu z typów korzystać nie każe, natomiast do AKO są to ciekawe propozycje o dużym prawdopodobieństwie trafienia, co znacznie może podbić kurs ogólny.. Ale co ja się na tym znam ????
Obserwuj temat, a jeżeli chciałbyś się o parę groszy założyć to podbij priv.