>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Gutes braucht keine Werbung" czyli unic typuje

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
⚽ Benfica - VfB Stuttgart 1 @1,45
???? Union Olimpija - Maccabi Tel Aviv * 2 @1,40
* zwycięzca meczu (bez remisu)
Ako: 2,03 | sportingbet
Stawka: 3/10

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Czas najwyższy na podsumowanie tematu a w zasadzie pogodzenie się ze smutnymi faktami. Tak to wyglądało dotychczas:
Σ (3-12) = ⛔ 9,94 j
Romania Tournament Topscorer
Typ: Valentin Marian Ghionea @2,05 ⛔
Stawka: 2/10 | tobet

Spain Tournament Topscorer
Typ: Iker Romero Fernández @2,65 ✅
Stawka: 1/10 | tobet
  • ⛔ 0,35 j

Czy Adam Małysz będzie najlepszym z Polaków we wszystkich trzech konkursach w Zakopanem w sezonie 2010/2011?
Typ: TAK ⛔
Ako: 1,65 | tobet
Stawka: 8/10
  • ⛔ 8 j

Koch - Ammann 2 @1,50 ✅
Schlierenzauer - Stoch 1 @1,40 ⛔
Ako: 2,10 | sportingbet

Stawka: 6/10

• ⛔ 6 j

Σ (1-14) = ⛔ 24,29 j

Mam nadzieję, że od dnia wczorajszego już będzie to wszystko zupełnie inaczej wyglądało. Kupony wczorajsze podliczę w odpowiednim czasie, oby już w zielonej scenerii ;) Kilka pomysłów na weekend już mam więc wkrótce i temat zostanie uzupełniony.

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
SPR Lublin S.S.A. - Vistal Łączpol Gdynia 1 @1,70
MKS Nielba Wągrowiec - KS AZS AWF Gorzów Wlkp 1 @1,30
Ako: 2,21 | tobet
Stawka: 7/10
O pierwszym typie można poczytac tutaj.
Nielba grająca na własnym parkiecie bardzo dobrze nie powinna tracic punktów w starciu z tak słabym rywalem borykającym się dodatkowo z problemami pozasportowymi. Gorzowianie zaskoczyli przed dwoma tygodniami pokonując przed własną publicznością Piotrkowianina ale sztuka to w tym sezonie niezbyt wielka co zresztą udowodnili gracze z Wągrowca triumfując w Piotrkowie przed tygodniem. Nielba walczy wciąż o awans do czołowej ósemki a takie mecze to idealna okazja aby się w niej na koniec rundy zasadniczej znalezc.

Otrzymane punkty reputacji: +5
unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Σ (1-14) = ⛔ 24,29 j

⚽ Benfica - VfB Stuttgart 1 @1,45 ✅
???? Union Olimpija - Maccabi Tel Aviv * 2 @1,40 ✅
* zwycięzca meczu (bez remisu)
Ako: 2,03 | sportingbet
Stawka: 3/10
  • ✅ 3,09 j

???? Jeremy Pargo (Maccabi) over 11.5 @1.85 ✅
Stawka: 1.5/10 | tobet
  • ✅ 1,28 j

SPR Lublin S.S.A. - Vistal Łączpol Gdynia 1 @1,70 ✅
MKS Nielba Wągrowiec - KS AZS AWF Gorzów Wlkp 1 @1,30 ✅
Ako: 2,21 | tobet
Stawka: 7/10
  • ✅ 8,47 j

Powyższe posty:
✅
12,84 j

Σ (1-17) = ⛔ 11,45 j

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
HSV Hamburg - Montpellier HB 1 @1,40
???? AZS Koszalin - Asseco Prokom Gdynia 2 @1,30
:siata: Bre Banca Lannutti Cuneo - Tonno Callipo Vibo Valentia 1 @1,10
Ako: 2,00 | tobet
Stawka: 4/10

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Kadetten Schaffhausen - Chekhovskie Medvedi 2 @1,75
⚽ Arsenal - Stoke City 1 @1,31
Ako: 2,29 | tobet
Stawka: 2/10

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Na początek dnia trochę pobiegamy :]
Arianna Follis - Kikkan Randall 2 @1,40
Marit Bjørgen - Maiken Caspersen Falla 1 @1,39
Ako: 1,95 | tobet

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Emil Jönsson winner @4,25
Stawka: 0.5/10 | tobet Moim skromnym zdaniem przy takim kursie aż szkoda nie spróbować ...

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
:siata: Budowlani Łódź - Chateau d&#39;Ax Urbino 2 @1,35
⚽ Liverpool - Sparta Praga 1 @1,40
⚽ Manchester City - Aris Saloniki 1 @1,20
Ako: 2,27 | betclic

Pierwszy typ bardzo ładnie opisany tutaj. Nic doda ć , nic ują ć ;)
Co do piłki to chyba najbardziej oklepane dzisiaj zestawienie ale specjalnie nie mam pomysłu i nie bardzo chcę kombinowa ć wieczorową porą prawdę mówiąc.
Zobaczymy jakie będą tego efekty...

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Σ (1-17) = ⛔ 11,45 j
HSV Hamburg - Montpellier HB 1 @1,40 ⛔
???? AZS Koszalin - Asseco Prokom Gdynia 2 @1,30 ✅
:siata: Bre Banca Lannutti Cuneo - Tonno Callipo Vibo Valentia 1 @1,10 ✅
Ako: 2,00 | tobet
Stawka: 4/10
  • ⛔ 4 j

Kadetten Schaffhausen - Chekhovskie Medvedi 2 @1,75 ⛔
⚽ Arsenal - Stoke City 1 @1,31 ✅
Ako: 2,29 | tobet
  • ⛔ 2 j

Arianna Follis - Kikkan Randall 2 @1,40 ⛔ niesamowity pech...
Marit Bjørgen - Maiken Caspersen Falla 1 @1,39 ✅
Ako: 1,95 | tobet
  • ⛔ 2 j

Emil Jönsson winner @4,25 ⛔ nie żałuję tego typu, bardzo niewiele brakowało
Stawka: 0.5/10 | tobet
  • ⛔ 0,5 j

:siata: Budowlani Łódź - Chateau d&#39;Ax Urbino 2 @1,35 ✅
⚽ Liverpool - Sparta Praga 1 @1,40 ✅
⚽ Manchester City - Aris Saloniki 1 @1,20 ✅
Ako: 2,27 | betclic
  • ✅ 10,16 j

Powyższe posty [18-22]: ✅ 1,66 j
Σ (1-22) = ⛔ 9,79 j

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
:hokej: Comarch Cracovia - JKH GKS Jastrzębie 1 @1,35
:hokej: HC Kosice - HK Nitra 1 @1,25
:siata: Fart Kielce - Jastrzębski Węgiel 2 @1,50
Ako: 2,53 | betclic
Stawka: 1/10
Taki oto piątkowy zestaw. Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia grając na JSW ale pomijając wszelkie okoliczności związane z tym pojedynkiem - mam tu na myśli głównie czekający jastrzębian w nadchodzącym tygodniu mecz LM - to Jastrzębie jest o co najmniej klasę lepsze od dzisiejszego przeciwnika. A co za tym idzie powinni dzisiaj goście zainkasowa ć przynajmniej 2 ligowe oczka. Ten mecz chodził mi po głowie od rana więc postanowiłem jednak postawi ć na JSW.
Co do hokeja to bez kombinowania, Cracovia wygrywa - awansuje do finału PLH. Koszyce po wczorajszych męczarniach powinny dzisiaj zaoszczędzi ć sobie i swoim kibicom nerwów pewnie ogrywając Nitrę po raz drugi.

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Σ (1-22) = ⛔ 9,79 j
:hokej: Comarch Cracovia - JKH GKS Jastrzębie 1 @1,35 ✅
:hokej: HC Kosice - HK Nitra 1 @1,25 ✅
:siata: Fart Kielce - Jastrzębski Węgiel 2 @1,50 ⛔
Ako: 2,53 | betclic
Stawka: 1/10
  • ⛔ 1 j

No cóż, prawda jest taka, że za głupotę trzeba płaci ć . Na szczęście podjąłem ryzyko gry na Jastrzębie z rozsądkiem co zdaje się sugerowa ć również stawka. Tyle że hokejowych typów żal bo poszło gładziuśko...
No nic, musiałem to z siebie wyrzuci ć :] Niebawem powinny się pojawi ć tu typy na jutrzejsze skoki ale potrzebuję w tym względzie jeszcze chwili do namysłu.
Σ (1-23) = ⛔ 10,79 j

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Adam Małysz - Andreas Kofler 1 @1,55
Stawka: 8/10 | bah

Zacznę od tego iż podobnie zresztą jak miliony rodaków zasiądę dzisiaj o 15ej przed tv aby obserwowa ć konkurs MŚ w skokach. Każdy wie jak skakał czy to na treningach czy w kwalifikacjach nasz &quot;Orzeł&quot;. Prześledziłem dokładnie te wyniki i wychodzi na to, że w niemal każdym skoku Adam prezentował się lepiej niż Kofler. Podoba mi się również fakt iż obaj zawodnicy swoje próby oddawa ć będą bezpośrednio po sobie a co za tym idzie na losy tej rywalizacji nie będzie mie ć wpływu pan Hoffer żonglujący czasem belkami startowymi lepiej niż cyrkowi magicy. Nie przeszkodzi również gwałtowna zmiana siły wiatru bowiem to niemożliwe w tak krótkim odstępie czasu. A zatem nie Hoffer, nie wiatr lecz czynnik najważniejszy odegra rolę w rywalizacji H2H tej dwójki, tj. aktualna dyspozycja. A tą - nie mam wątpliwości - na wyższym poziomie dysponuje nasz reprezentant.
Stawka wysoka ale też bez szaleństw powiedziałbym. Jako że na rywalizację mie ć wpływ może tak wielu przeróżnych zmiennych (czynników) toteż zawsze pozostaje niepewnoś ć. Mam jednak nadzieje, że Adaś rozwieje ją bezpowrotnie ;)
Aha, w kwestii formalnej. Kupon grany w bahu za pieniążki z Hockey Cup a więc z wymaganym kursem minimalnym (1,50)

Adam Małysz - Kamil Stoch 1 @1,40
[biegi] Arianna Follis - Riitta Liisa Roponen 1 @1,57
Ako: 2,20 | tobet

Co do pierwszej pary to już nie ma sensu więcej klepa ć. Liczymy na Adama, dmuchamy w telewizory itd. Za Kamila też należy oczywiście trzyma ć kciuki ale nie oszukujmy się - faworyt w tej parze jest tylko jeden.
Ciekawa para jeśli chodzi o bieg łączony. Przejrzałem sobie rezultaty z tego sezonu, z IO w Vancouver i z MŚ w Libercu przed dwoma laty. Zawsze wyżej była Włoszka, którą uskrzydli dodatkowo srebrny krążek uzyskany w czwartkowym sprincie. A zatem gram póki jeszcze kurs dobry :]

Otrzymane punkty reputacji: +3
unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Marit Bjørgen - Petra Majdic 1 @1,45
Kikkan Randall - Nicole Fessel 1 @1,65
Ako: 2,39 | tobet

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
Orlen Wisła Płock (-5.5) - KS Azoty Puławy 1 @1,85
Ako: 1,85
9/10 | tobet

W pełni zgadzam się z opinią na temat tego meczu zaprezentowaną w dziale. Początek PO w męskiej Superlidze i mecz ekip które znajdują się w diametralnie odmiennych nastrojach. Orlen jak wiadomo odniósł przed tygodniem niezwykle prestiżowe zwycięstwo w Hali Legionów pokonując ekipę Bogdana Wenty. Azoty odpadły z europejskich pucharów ze słoweńskim Cimosem Koper, następnie przegrały wtorkowy arcyważny mecz w Lubinie skazując się na płocką przeszkodę już w I rundzie. W międzyczasie posadę stracił w Puławach trener Kowalczyk i atmosfera jest nieciekawa wokół tej drużyny.
Co prawda Płock wystąpi osłabiony brakiem min. Adama Wiśniewskiego i bramkarza Marcina Wicharego ale spójrzmy prawdzie w oczy. Faworyt w tym meczu jest tylko jeden a handi zaproponowane przez tobet to cud miód ;) Wszędzie indziej jest zdecydowanie wyższe (dla porównania pinnacle 7 a w naziemnej Fortunie 7.5)
Zagrane już wczoraj ale podaje póki trzyma się ciągle to zdarzenie w ofercie, choć nie wykluczam iż handicap jutro już będzie wyższy. Dla mnie najpewniejszy mecz weekendu.

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
MMTS Kwidzyn - SPR Chrobry Głogów 1 @1,40
Ako: 1,40 ????
6/10 | tobet
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
MMTS Kwidzyn (-2.5) - SPR Chrobry Głogów 1 @1,80
Ako: 1,80
3/10 | tobet
Tobet jak to tobet - bardzo fajne kursy, linie hc i ... te śmieszne warunki co do możliwości łączenia poszczególnych zdarzeń. Niestety żadnego :)! ???? ze spotkań Superligi nie można zagrać w AKO stąd taki a nie inny powyższy zestaw.
Kwidzyn wybrał sobie rywala w I rundzie i co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Wszyscy kibice wiedzą jak wyglądał pojedynek tych ekip przed tygodniem w ostatniej kolejce fazy zasadniczej. Tajemnicą poliszynela jest to co wydarzyło się w przerwie tamtego spotkania. Prawda jest taka, że MMTS musi czuć się niezwykle silny wybierając sam sobie przeciwnika w play - offie. Według mojej oceny już na taki cud jak przed tygodniem nie ma co liczyć. Imo pewna wygrana podopiecznych Markuszewskiego, bardzo fajna linia handi, jak najbardziej do pokrycia przez gospodarzy, kurs też baaardzo przyzwoity. Nic tylko grać :]

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
SPR Lublin S.S.A. (-1.5) - Vistal Łączpol Gdynia 1 @2,00
Ako: 2,00
3/10 | tobet
Nie ukrywam że typ mocno patriotyczny ale też wierzę w dziewczyny. Trzeci mecz półfinałowy w Superlidze pań. Rywalizacja przenosi się do Lublina, po 2 meczach w Gdyni stan rywalizacji tej pary jest remisowy 1:1. Praktycznie każdy ze sztabu lubelskiej ekipy mówił przed wyjazdem nad morze o jednej wygranej przywiezionej nad Bystrzycę z powrotem. Cel ten podopieczne trenera Jankowskiego zrealizowały już w sobotę, w pełni kontrolując wydarzenia na parkiecie Łączpolu. Praktycznie od pierwszych minut trwała dominacja SPR. W niedzielnym rewanżu już tak przyjemnie nie było ale co istotne to gdynianki utraciły przewagę własnego parkietu i teraz &quot;wystarczą&quot; dwie wygrane w hali Globus i Montex znajdzie się po raz kolejny w finale. Szansa na to rozwiązanie jest dość duża w moim mniemaniu. Zawodniczki SPR to na tyle doświadczona ekipa, że takiej szansy nie przepuszczą. Nauczone przykrym doświadczeniem ze spotkań z Piotrcovią, gdzie były już jedną nogą poza burtą rozgrywek zrobią wszystko by dwukrotnie ograć podopieczne Jerzego Cieplińskiego.
Co do osłabień to na drobne dolegliwości narzekają Ania Baranowska i bohaterka sobotniej potyczki Iza Puchacz ale to zapewne tylko zasłona dymna. Jak to zwykle bywa w takich przypadkach obie pewnie zobaczymy jutro na parkiecie. Recz jasna siódemka znad Bystrzycy musi sobie radzić już do końca sezonu bez najlepszej lewoskrzydłowej w Polsce Sabiny Włodek ale ten stan rzeczy utrzymuje się już od kilku ładnych tygodni. A ściślej mówiąc od ostatniego meczu z... Vistalem ale jeszcze w rundzie zasadniczej. Wówczas to Montex wygrał dość pewnie i mam nadzieję iż jutro to powtórzy ;)

unicaja 122,3K

unicaja

Użytkownik
MKS Piotrcovia Piotrków Tryb. (-1.5) - KPR Ruch Chorzów 1 @1,90
Ako: 1,90
2/10 | tobet
I takie &#39;cuś&#39; bardziej dla rozrywki. Wierzę w chęć poważnej rywalizacji podopiecznych &quot;Kosy&quot; Nowakowskiego o to 5 miejsce. Sezon rozczarowań dla kibiców w Piotrkowie ale też nie ma się co dziwić wobec tylu osłabień nękających przez cały niemalże sezon tą ekipę. Pierwszy mecz niespodziewanie wygrały 3 bramkami chorzowianki więc Piotrcovia chcąc walczyć o miejsce piąte musi te straty odrabiać. A że stać je na dobry handball udowodniły w ćwierćfinałowych potyczkach z lubelskim SPR-em. W sezonie zasadniczym dwie pewne wygrane piotrkowianek i rozluźnienie przed tygodniem. Nie mam wątpliwości że to Piotrcovia jest ekipą silniejszą i grając na poważnie nie powinna mieć problemów z pokryciem tej niewielkiej linii handicapowej. Stawka raczej rekreacyjna ale typ wg mnie z dużymi szansami powodzenia.

Do góry Bottom