Nie no mojej nie wytną. Będzie dobrze ????Mój kumpel też w tym był, pokazali go tylko w jakimś przerywniku całą rozmowe z tymi dupeczkami wycieli ;]
Taki śmieszny program na tv4.sory za niewiedze ale co to sa te Chlopaki z tasmy?
Fioletowa koszulka ze smerfem mówi wszystko ????wow ???? napisz w co byles ubrany bo nie poznam:|
Jak byłeś bez swoich klasycznych okularów to lipa :| ????????Nie no mojej nie wytną. Będzie dobrze ????
Taki śmieszny program na tv4.
Fioletowa koszulka ze smerfem mówi wszystko ????
Jak byłeś bez swoich klasycznych okularów to lipa :| ????????
Obejrzycie zobaczycieNo to napisz od razu, czy wyrwałeś jakąś na randkę?
Niestety bezJak byłeś bez swoich klasycznych okularów to lipa :| ????????
Bez kapelusza też heheOkulary akurat fajne, a ciekawe czy kapelusz miał ;p.
Tam się nie moczy heh, nawet randek potem nie ma tzn. jedną parę z odcinka wybierają i idą na jakąś pseudorandkę. Tu chodzi o dobrą zabawę i myślę, ze było zabawnie, chociaż nie wiem jak to zmontowali, co zostawili a co wycięli :|a myslałem, że ten temat to jakaś szydera w twoją strone z powodu granie właśnie "taśm" hehe
ten program jest fajny, lubie oglądać, dziewczyny ładne, przyznaj sie czy co zamoczyles ? 8)
a czytać nie umiesz ? ????o której ten program?:-D
No, ale Gusto to tak poza programem trzeba było którąś najfajniejszą wyłapać i ją w obrotyTam się nie moczy heh, nawet randek potem nie ma tzn. jedną parę z odcinka wybierają i idą na jakąś pseudorandkę. Tu chodzi o dobrą zabawę i myślę, ze było zabawnie, chociaż nie wiem jak to zmontowali, co zostawili a co wycięli :|