0 bad-motherfucker Użytkownik Sierpień 14, 2008 #1 tak jak w tytule tematu, szukam podobnych gierek. mozecie cos polecic?
A 2 algorytm Użytkownik Sierpień 14, 2008 #3 a moze tak przejsc na inne gatunki , chocby jakies sportowe fify etc tak tylko pisze patrzac na twoj nick ????
a moze tak przejsc na inne gatunki , chocby jakies sportowe fify etc tak tylko pisze patrzac na twoj nick ????
0 gorillaz Użytkownik Sierpień 14, 2008 #4 infernal resvoire dogs Kliknij aby rozwinąć... Infernal musze przyznać ze jak dla mnie to słaba gra... drugi tytuł juz troche lepszy:]
infernal resvoire dogs Kliknij aby rozwinąć... Infernal musze przyznać ze jak dla mnie to słaba gra... drugi tytuł juz troche lepszy:]
0 lechu_pb Użytkownik Sierpień 14, 2008 #5 Ze swojej strony polecam: 1. Ojciec chrzestny-- może nie tak mroczny jak Payne ale swój klimat ma :spokodfhgfh::spokodfhgfh: 2. Manhunt
Ze swojej strony polecam: 1. Ojciec chrzestny-- może nie tak mroczny jak Payne ale swój klimat ma :spokodfhgfh::spokodfhgfh: 2. Manhunt
0 ad4ms Użytkownik Sierpień 15, 2008 #6 Ja polecam Total Overdose, naprawdę bardzo dobra gra :spokodfhgfh:
98 pokerzysta Użytkownik Sierpień 16, 2008 #9 Ja polecam Mafie. Na jesień wychodzi druga część:-D Kliknij aby rozwinąć... Widze kolega wie co dobre hehe ???? Również polecam Mafie, super fabuła, super klimat.
Ja polecam Mafie. Na jesień wychodzi druga część:-D Kliknij aby rozwinąć... Widze kolega wie co dobre hehe ???? Również polecam Mafie, super fabuła, super klimat.
0 bad-motherfucker Użytkownik Sierpień 18, 2008 #10 dzieki za propozycje, w manhunta, ojca chrzestnego i mafie gralem.... i czekam na 2
1 vizjerei Użytkownik Sierpień 19, 2008 #12 Ja polecam Mafie. Na jesień wychodzi druga część:-D Kliknij aby rozwinąć... O, tak! Mafia II! Na samą myśl robi mi się dobrze. :-D Jakby ktoś chciał sobie trajlera obejrzeć.
Ja polecam Mafie. Na jesień wychodzi druga część:-D Kliknij aby rozwinąć... O, tak! Mafia II! Na samą myśl robi mi się dobrze. :-D Jakby ktoś chciał sobie trajlera obejrzeć.