0 gorgol Użytkownik Styczeń 26, 2008 #1 Temat dotyczy gier karcianych, planszowych i tym podobnych. Co polecacie?! Ja osobiście z planszowych to Monopol, Tribond, Chinczyk :-D z karcianych oszust, pan, makao a Wy ?
Temat dotyczy gier karcianych, planszowych i tym podobnych. Co polecacie?! Ja osobiście z planszowych to Monopol, Tribond, Chinczyk :-D z karcianych oszust, pan, makao a Wy ?
12,8K ted Forum VIP Styczeń 26, 2008 #6 szachy pilkarzyki na kurniku ;p z karcianych ostatnio z kumplami gramy w pana,dupka jak kto woli a tak to tysiac lub remik.
szachy pilkarzyki na kurniku ;p z karcianych ostatnio z kumplami gramy w pana,dupka jak kto woli a tak to tysiac lub remik.
0 radek_3city Użytkownik Styczeń 26, 2008 #8 Ładnych parę lat temu grywaliśmy w planszową fantasy - Magia i miecz - naprawdę polecam - wciąga na wiele godzin.
Ładnych parę lat temu grywaliśmy w planszową fantasy - Magia i miecz - naprawdę polecam - wciąga na wiele godzin.
0 radek_3city Użytkownik Styczeń 26, 2008 #9 Ładnych parę lat temu grywaliśmy w planszową fantasy - Magia i miecz - naprawdę polecam - wciąga na wiele godzin.
Ładnych parę lat temu grywaliśmy w planszową fantasy - Magia i miecz - naprawdę polecam - wciąga na wiele godzin.
4,8K doberman Forum VIP Styczeń 26, 2008 #14 Mazaq ty hazardzisto heh od malego lubialeś hazard Ja osobiście Polecam Eurobiznes z planszowych Karciane : Kanasta i tzw/ H*j ;P
Mazaq ty hazardzisto heh od malego lubialeś hazard Ja osobiście Polecam Eurobiznes z planszowych Karciane : Kanasta i tzw/ H*j ;P
0 deniak Użytkownik Styczeń 27, 2008 #15 Chcesz grać z kumplami? - planszowa, wspomniana już Magia I Miecz - po prostu bomba, chcesz grać z panienką? - Twister
Chcesz grać z kumplami? - planszowa, wspomniana już Magia I Miecz - po prostu bomba, chcesz grać z panienką? - Twister