no ja mowie o kwotach od 5000euro w gore, na małych rynkach można utrzymywać albo zbijać kurs, czasem robie to sam ale nie zawsze sie udaje i wtedy są nerwy.
taka grupa wygladalaby w ten sposob, że ustawiamy się na jakieś spotkanie, każdy deklaruje kwotę jaką będzie gral, widzimy jaki razem mamy potencjał i sami ustalamy kursy BACK i LAY, każdy kto próbuje się podłączyć jest niżej albo wyżej i jest praktycznie poza rynkiem, a nasze kursy są skupowane przez graczy, którzy nie mają otwartej żadnej pozycji. zagrożeniem takiej gry jest fakt, że inna grupa graczy przebije nasze kursy i pojdzie z nimi w góre/w dół, wtedy jesteśmy umoczeni, dlatego kapitał jest potrzebny min. 15000 aby to miało sens.
Vader, wykorzystanie takiego 'rygla' jest bardzo trudne przez graczy spoza rynku i przy odpowiedniej gotówce 99% graczy nigdy go nie przebije, z doświadczenia wiem, jakie spotkania są narażone na ataki największych traderów i które z nich byłyby niebezpieczne do takiej gry.
tak jak mowie, do tej pory probowalem działać w ten sposób sam, ale nie zawsze sie udawało, zależy oczywiście od rynku.
pozdr.
"mozna to spokojnie wykorzystac"
to wytlumacz mi jak bys to wykorzystal?