>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Grupa najlepszych typerów

escabar 24

escabar

Użytkownik
Jeżeli chcecie wyłonić najlepszych typerów trzeba to zrobić sposobem aby wynik był miarodajny.

Moja propozycja jest taka:

Jedna osoba (najlepiej moderator) bedzie wybierać co jakiś czas np. co tydzień (chyba że chcecie codziennie) mecze z danej ligii.

Powiedzmy że będzie to 15 meczy, które będą wypisane jeden pod drugim.

Następnie każdy kto zgłosił się do tego aby móc stanąć z najlepszymi kopiuje tą liste i dopisuje typy jakie by obstawił.

za trafienie 3 pkt
za trafienie (podwójną szansą) 1 pkt

Po kilku takich seriach podliczyć punkty poszczególnych zawodników, i dzięki temu bedziemy wiedzieć mniejwięcej kto stoi na dobrym a kto na złym poziomie.

Jak wiadomo typerzy specjalizują się w różnych ligach i w różnych sposobach obstawiania, drogą eliminacji zostanie wybranych kilka meczy z poszczególnych lig.
Kto by chciał to będzie się na to pisał .

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A mi się wydaje ze najlepszy pomysł to to aby wyłonić tych typerów po ich osiągnięciach w swoich tematach, patrząc na skuteczność i na bilans. To co zaproponowałmaniek, to jest coś podobnego do konkursu zwykłego których na forum jest bardzo dużo. A co do tego że ktoś wybierałby mecze to też mi się nie podoba bo codziennie w ofercie jest bardzo dużo meczy i myślę ze każdy powinien wybierać sobie coś w czym się najlepiej czuje aby pokazać swoją skuteczność czyli coś w stylu typów dnia.

juanpablo 0

juanpablo

Użytkownik
Jak już wybierać typerów do tego działu, to nie na podstawie skuteczności, bo ta nie jest miarodajna. Można mieć 99% skuteczności, i stracić cały budżet na grę...

escabar 24

escabar

Użytkownik
hmm to moze dać kazdemu 20 zł do gry (sami by sobie dali) i za kazdym razem pisali by co się stało z tymi pieniędzmi (screen) i wtedy byśmy widzieli kto ile &quot;&quot;zrobił&quot; kasy z 20 zł np w 2 tygodnie.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
OK wszystko dobrze tylko pozostaje pare kwesti.

Po pierwsze i najważniejsze czy będą chcieli ze sobą współpracować?

Po drugie to tylko ludzie. Jak wtąpią (vide wczorajszy mecz Barcelona-Sevilla) kilka meczy to zaraz ludzie zaczną pisać, że mają zmowe z bukmacherami, że ich naciągają itp.

Ale pomysł godny pochwały i mam nadzieje że dojdzie do skutku.

Do góry Bottom