>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grupa Mistrzowska - Ekstraklasa 2014/15

R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Zachęcam do dyskusji odnośnie grupy mistrzowskiej.
Czy status quo zostanie zachowane? Legia mistrz, Lech wicemistrz?
A może ktoś wmiesza się w walkę?
W ankiecie wybieramy mistrza.
W postach proszę o wpisywanie kto i dlaczego wg Was w pucharach, kto mistrzem.

roch 19

roch

Użytkownik
Ja typuję Wisłę na majstra(z przymrużeniem oka). Po zmianie trenera zdecydowanie odżyli. Grają bardziej ofensywnie a co za tym idzie strzelają więcej bramek. Wisła nie ma też obciążenia psychicznego tak jak Legia czy Lech. Ale w drużynie też myślę nie ma odpuszczania odkąd jest nowy prezes.
Kurs na wygraną jest 35 w STS. Myślę że jeśli nie wygrają bo to jest typ bardzo optymistyczny, to powinni sporo namieszać w grupie mistrzowskiej!

M 340

macvas

Użytkownik
Po dzisiejszym przekręcie w Warszawie i wynikach innych ekip można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że w grze o tytuł zostały dwa zespoły. Pozostali jak co roku będą się musieli zadowolić ochłapami.
Jeżeli ktoś jest jeszcze w stanie pokrzyżować plany duetowi Lech Legia i tym samym dać pozostałym cień szansy na tytuł, to będzie trzecia ekipa na L, czyli Lechia.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Wczoraj ekstraklasa dała mi 2 porządne liście w twarz, najpierw Wisła w ostatniej akcji traci bramkę na 2:2, potem karny Legii. Przed Wisłą co prawda teraz trudniejsze spotkania, ale śmiało powalczy z czołówką tabeli, a potem zapewne braknie tych punktów straconych z Pogonią, Lechią czy jeszcze w rundzie zasadniczej... Tym meczem zamknęli sen o MP, a naprawdę była szansa na zdobycie. Lechia u siebie ma Lecha i Legię, także ktoś straci tam punkty. Ostatni mecz Lech - Wisła miał być o MP... Legia cóż, męczy niemiłosiernie, nie będę znęcał się nad nią, szkoda tylko że Jaga wyżyje się na Wiśle za ten incydent. Najlepszą opcją byłaby obrona karnego przez Drągowskiego. Ciekaw jestem Lechii, zaczęła wygrywać na wyjazdach, Mila pokazuje swoje doświadczenie w decydującym momencie. W sobotę Pogoń 1x ;)

--//Przypominam, że to nie jest forum kibicowskie, temat dotyczy prognozy kto wygra tytuł mistrza Polski --//Robson1416

Do góry Bottom