nie wiem czy w Schaktarze,grają jeszcze Jadson i Motzart ale to grozny przeciwnik zwłaszcza u siebie i teraz mają szanse po raz pierwszy wyjsc z grupy na Schaktar Stedium przyjdzie na spotkanie około 50 tys widzów ,jest to porównywalne do meczów Ligi Angielskiej ,Arsenal jest po za zasięgiem to nie ulega wątpliwosci co do reszty co sprawa otwarta ,wystarczy wygrac dwa mecze u siebie(Parizan,Braga remis z Arsenalem) uciułac cos na wyjezdzie i można z 9 punktami spokojnie wyjsc.Także nie ma co Ukrainców przekreślac,budżet Schaktaru jest raz większy nisz wszystkich zespołów z naszej Ekstrakalasy.Szczurek pisze, iż na papierze najlepiej wypadają, no właśnie
Ja Ukraińców nie przekreślam BROŃ BOŻE!Także nie ma co Ukrainców przekreślac,budżet Schaktaru jest raz większy nisz wszystkich zespołów z naszej Ekstrakalasy.
Arsenal na luzie to wygra Fabregas w ostatnim meczu miał 3 asysty a powinien miec z 6 przy nim to nawet Tshibamba by bramki strzelałTeż tak myślę że Arsenal rozgromi Bragę. W tamtym roku jak Porto jechało do Londynu też pełno ludzi
"Jak dla mnie mecz no bet, a jak miałbym już obstawiać to grałbym x2."
a mecz skończył się 4:0 jak dobrze pamiętam, a wspomniane FC Porto moim zdaniem jest lepszym zespołem od Bragi.
Ja będe tym śmiałkiem i zagram nawet handicap po 1.80 ???? Jeżeli porównujesz Seville która gra/grała straszna padaczke, szczególnie w el. LM do Arsenalu to chyba nie znasz sie na futbolu, a tym bardziej w życiu nie widziałeś w akcji Arsenalu na The Emirates. Arsenal w tym sezonie strzelil u siebie już 10 bramek tracąc tylko jedna przy dwóch rozegranych spotkaniach, a nie wiem czy Braga ma się czym chwalić jeżeli chodzi o dokanania wyjazdowe nie wliczając tych czterech bramek które strzelili praktycznie miesiąc temu. Dla mnie to trzeba mieć nierówno pod sufitem zeby zagrac x2 lub mieć za dużo pieniędzy. Chyba że stanie sie jakiś cud i Arsenal zacznie sobie sam strzelac bramki lub Almunia walnie jakiegos babola. Jak dla mnie 1.80 na hcp to prezentHa, ciekawe czy jutro znajdzie się jakiś śmiałek grając Arsenal z Bragą po kursie 1,20. Dla mnie ten kurs to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Kto śledzi LM to wie, że Bragga ograła na wyjeździe Sevillę 3:4 i mogło by być 2:4 gdyby nie nonszalancja i odpuszczenie gry w końcowych minutach gry. Do tego wygrali 1:0 u siebie. Ostatnio z FC Porto prawie zremisowali na wyjeździe, no ale ostatecznie skończyło się 3:2. Arsenal to nadal nie jest ekipa jak Barca, Manchester United czy Chelsea Londyn. Braga budowana od lat, wpompowane miliony w ten klub i są efekty, grają w Lidze Mistrzów i mają szansę na awans. Bo Partizan szczęśliwie wygrał w karnych z Anderlechtem, a Szachtar miał jeden fenomenalny sezon i przygodę z LE.
Jak dla mnie mecz no bet, a jak miałbym już obstawiać to grałbym x2.
Heh no Arsenal w tamtym roku też prawie zremisował z Porto;] (na wyjezdzie)AKA SHAKAL rzeczywiście bardzo mocny argument "prawie zremisowali z Porto" przekonałeś mnie tym chyba postawie czystą 2. Arsenal to świetny zespół tylko ma kłopot z kontuzjami ciekawe jak by grała np. Barca gdy ponad połowę sezonu kontuzje miał Messi a gdy już wróci kontuzji nabawił by się Xavi. Arsenal jest u siebie mocny i nie ma takiej opcji zęby ten mecz skończył sie inaczej niż wysokim zwycięstwem Arsenalu