Pozwólcie , że się dołącze.
Nie ukrywajmy, że jest to bardzo ciekawa grupa i bardzo mocna. i tak niby
Brazylia jest faworytem ale.. własnie zawsz ejest jakies ale i uwazam ze tak bedzie i tym razem.
Otóż od ostatniego sukcesu Brazylii w MŚ mineło już troche czasu i wszyscy kibice Canarinios ostrza sobie zęby na turniej w RPA. jak dla mnie bez podstawnie i moga się grubo zawieść. Co do tej grupy to ja mam w niej swojego cichego faworyta i jest to zespół WKS , osobisci euważam, że Drogba i spółka grają najlepszą piłke ze wszystkich druzyn afrykańskich na tym turnieju, dodatkowo turniej odbywa sie w Afryce, a sciany pomagają nie da sie ukryć + fanatyczni kibice- wszytsko wskazuje na awans z grupy. Ale zostaje jeszcze jedno miejsce i tu sie bedzie toczyć walka między Portugalią, a Brazylią. Korea raczej liczyc się nie powinna, nie w Afryce, nie w takiej grupie.
Co do starć pomiedzy
Portugalia a Brazylią uważam że mecz zakończy sie remisem pomiędzy tymi druzynami i punktów bedzie trzeba szukać gdzie indziej. Pewnie w meczy z Korea, gdzie bedzie ona dostarczala punkty wszytkim druzynom w tej grupie. no i zostały mecze z WKS i zalezy kto będzie grał z WKS pierwszy a kto drugi, bo obawiam sie troche tego Afrykanskiego temperamentu czyli czerwonych kartek , bo gdzies nie trafia w pilke albo sie nie pogodza z decyzja sedziego. ALe jak dla mnie WKS wygrywa z
Brazylia ( sensacja? czamu nie) i remisuje z
Portugalia i tak oto może wygladać sytuacja w tej grupie.
1. WKS - 7 punktów
2.
Portugalia - 5 punktów
3.
Brazylia- 4 punkty
4. Korea - 0 punktów