>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa F

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Terminarz:
13 IX:
Manchester - Celitic
Kopenhaga - Benfica
26 IX:
Benfica - Manchester
Celtic - Kopenhaga
17 X:
Celtic - Benfica
Manchester - Kopenhaga
1 XI:
Benfica - Celtic
Kopenhaga - Manchester
21 XI:
Celtic - Manchester
Benfica - Kopenhaga
6 XII:
Manchester - Benfica
Kopenhaga - Celtic

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Z grupy na 100% wychodzi Man Utd i raczej drugim zepołem będzie Benfika 3 miejsce chyba dla Kopenchagi ostatnia pozycja napewno dla Celticu bo oni nawet w swojej smieszno słabej lidze ostatnio nie potrafioą wygrac

E 0

evileqq

Użytkownik
Z taka gra jak teraz Man U. pokazuje w premiership nie ma na nich mocnych, 1 miejsce raczej gwarantowane.

2 miejsce dla Celticu lub Benfici, Kopenhaga wg mnie jest za slaba i bedzie w tej grupie &quot;chlopcem do bicia&quot;.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Tutaj może być bardzo ciekawie bo wszyscy którzy śledzili rozgrywki Ligi Mistrzów w tamtym roku zapewne pamiętają kto zabrał miejsce w dalszej części rozgrywek Man Utd. Oczywiście Benfica która na pewno będzie grożna. Ale tym razem awansują obie te drużyny. O puchar UEFA powalczy Celtic i FC Kopenhaga choć tą rywalizacje wygrają jeszcze tym razem Szkoci.

Przewidywana tabela:
1. Manchester United
2. Benfica Lisbona
3. Celtic Glasgow
4. FC Kopenhaga

dani1987 0

dani1987

Użytkownik
Nie ma wątpliwości ze pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla Menchesteru , sprzedanie Ruda wyjdzie im na dobrze. Sensacją było wyeliminowanie Ajaxu przez Kopenchage ale według mnie na tym etapie rozgrywek zakończy się ich przygoda z ligą mistrzów . 2 miejsce chciałbym by zajął Celtic wiadomo 2 polaków ale z taką grą będą musieli się sporo natrudzić . Benfika zajmie 3 miejsce premiowane grą w Pucharze Uefa.

nawes 0

nawes

Użytkownik
I miejsce W tej grupie moim zdaniem zdobędzie wyjście z grupy Manchester United ponieważ gra prezenowana przez czerwonych diabłów w premiership jest bardzo rewelacyjna.
II Miejsce Walka o drugą pozycje będzie niesamowicie zawzięta!!! Celtic jak i Benfica to sa bardzo dobre drużyny poziomem gry bardzo podobne. Lecz ja sądze że wyjście zapewni sobie Benfica. W tym sezonie Celtic nieprezentuje klasy światowej, wręcz przeciętnej drużyny ze szkockiej ektraklasy!
IV miejsce Ostatnie miejsce w tabeli moim zdaniem zdobędzie Kopenhaga jest to drużyna która znacznie odbiega poziomem od reszty drużyny w grupie

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Pierwsze miejsce zdecydowanie dla Man Utd ta grupa bedzie spacerkiem dla podopiecznych Sir Alexa Fergusona jesli utrzymaja taka forme jak po 3 pierwszych meczach. Drugie miejsce dla Benfiki Lizbona jest to bardzo dobra pokazala na co ja stac w poprzedniej edycji LM. Trzecie meisce dla druzyny Macka Żurawskiego i Artura Boruca czyli Celtic&#39;u. Ostatnie miejsce w grupie przeznaczone jest dla Kopenhagi, beda to chlopcy do bicia dla Man Utd i Benfiki. Celtic powalczy z nimi o puchar Uefa.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
1. Miejsce - MANU lub Benfica. Każdy pamięta co było rok temu męczenie się z drużynami pokroju Lille , Villareal , Benfica. Rok temu też mówiono o 1 miejcu dla podpiecznych Sir Alexa , a zajeli pierwsze .. od końca. Ale w tym roku naprawde świtnie grają w lidze , a gdy gra Ronney to wyniki po 3-0 , 3-1 są z każdym możliwe
Benfica tęz może walczyć o 1 miejsce , bo jest to dobra drużyna z dobrymi piłkarzami.

2/3. Miejsce - Benfica lub Celtic. O portugalczykach sie niewypowiadam bo sie nieznam na tamtych rejonach piłki , co do Celticu to jest to drużyna która z każdym może powalczyć, u siebie będzie zdobywać prawdopodonie większośc punktów.

4. Miejsce - Fc Kopenhaga

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ostatnie miejsce w tabeli moim zdaniem zdobędzie Kopenhaga jest to drużyna która znacznie odbiega poziomem od reszty drużyny w grupie
Ostatnie miejsce w grupie przeznaczone jest dla Kopenhagi, beda to chlopcy do bicia dla Man Utd i Benfiki. Celtic powalczy z nimi o puchar Uefa.

Ja nie przekreślałbym od razu FC Kopenhagi. Z tego prostego powodu że według mnie zespół ze stolicy Dani posiada niezłych piłkarzy o czym świadczyć może sensacyjne wyeliminowanie Ajaxu w kwalifikacjach. Nie sądze by zabrali awans faworytom ale Celticowi jak najbardziej. Obie ekipy grają na w miare podobnym poziomie i jedyne czego brakuje Duńczykom to brak doświadczenia na arenie europejskiej i dlatego napisałem:
O puchar UEFA powalczy Celtic i FC Kopenhaga choć tą rywalizacje wygrają jeszcze tym razem Szkoci.
Powinni wygrać tym razem ale jeśli Duńczycy zagrają na miare swoich możliwości to mogą sobie spokojnie zapewnić gre w Pucharze UEFA

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Moim skromnym zdaniem Manchester będzie chciał rewanż za zeszłoroczną kompromitacje i uważam, że wyjdą z grupy na pierwszym miejscu.

Drugie miejsce jak dla mnie to jednak Benfica, która ma bardzo dobry team.

I niespodzianka, 3 miejsce dałbym Kopenhadze, która w eliminacjach pokonała Ajax, a nawet nie zdziwiłbym się jak powalczą o drugą pozycje.

I na ostatnim miejscu &quot;polski&quot; Celtic, który w tym sezonie nic fascynującego nie pokazuje.

Pozdrawaiam ;)

W 2

wislak

Forum VIP
hmm ja sadze ze ManU jest pewniakiem w tej grupie. o 2. miejsce powalcza pozostale teamy. Benfica jest mocna ale Celtic mimo ze nie imponuje na poczatku tez moze byc grozny. Kopenhaga to wg mnie przypadek. to ze pokonali ajax to dla nich sukces ale nei sadze zeby tak niedoswiadczony zespol mial jakies szanse na awans

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Nie watpliwie moze tak byc ze kopenhaga zajmie 3 miejsce w grupie, a jesli chodzi o wyeliminowaniu Ajaxu to druzyna z Holandii nie pokazuja nic w rozgrywkach Europejskich od 2 sezonow. Wszystko okaze sie po 1-szym spotkaniu kto jak bedize gral. wtedy juz mozna bardzej pospekulowac kto wyjdzie z grupy a kto zagra w Pucharze Uefa.
Pozdrawiam!

peja 1

peja

Użytkownik
Nie ma wątpliwości ze pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla Czerwonych diabłów, o drugie miejsce napewno powalczą ze sobą Celtic ze Benficą... Kopenhaga bez szans na wyjście z grupy ( chociaż kiedyś Artmedia... )

1. Man Utd
2. Benfica
3. Celtic
4. Kopenhaga

S 0

szwedu

Użytkownik
W tej grupie będą ciekawe spotkania pomiędzy MU-Celtic,Celtic-Benfica i Kopenhaga-Benfica.Pierwsze miejsce na 100% będzie mieć Manchester drugie Celtic który może nie wygra z MU ale z Benficą i Kopenhagą.Trzecie miejsce.... tu będzie ciekawie bo niby benfica powinna gładko i bez problemów wygrać z Kopenhagą ale Kopenhaga ograła Ajax więc będzie ciekawie ????

1. Man Utd
2. Celtic
3.
4.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP

Kolejność w/g tabelki :p. MU po zeszłorocznej kompromitacji nie odpuści żadnego meczu. Tym razem będą chcieli udowodnić swoją wyższość. Drugie miejsce mam nadzieję zajmie Celtic. Walkę o tą pozycję stoczą z Benficą. Może być blisko na finiszu fazy grupowej. Kopenhaga jest trochę niedoceniana, ale w eliminacjach ograli Ajax 2:0 grając na wyjeździe. W lidze natomiast wyjazdy są słabą stroną Duńczyków. Mimo wszystko 4. miejsce.

stokal 1

stokal

Użytkownik
No w rzeczywistosci tak powinno byc ale Np: w poprzednim sezonie zdaje mi sie ze tez tak powinno byc .. a jednak ManUTd jak dobrze pamietam zajal ostatnie miejsce tym razem nie sadze ale wszystko mozliwe ????

D 6

daniel_2b

Użytkownik
1. Man U
2. Celtic
3. Benfica
4. Kopenhaga

Celtic,wedlug mnie moze stac sie duza niespodzianka obecnej edycji Ligi Mistrzow,jestem przekonany,a w meczu Celticu z Manchesterem, stawiam na remis,ktory bedzie mial wplyw na koncowa pozycje w tabeli Celticu. Kopenhaga,chyba najslabszy,ze wszystkich 32 zespolow

stokal 1

stokal

Użytkownik
26 IX:
Benfica - Manchester
Celtic - Kopenhaga

Celtic raczej bankowo 1 musza to wygrac jesli chca dalej wygrac ale mysle ze niespodzinaki raczej nie bedzie co benfica-manutd moze byc tutaj x chociaz man utd nie powinno takich meczy remisowac jesli chca walczyc o najwyzsze cele

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
1.10
Benfica - Celtic 3:0
Gra Celticu dramatyczna, ogromne błędy w defensywie, zero pomysłu i dynamiki. Boruc na plus.
FC Copenhagen - Manchester U. 1:0
To jak dla mnie smiech na sali, Anglicy zamiast zapewnić sobie awans z pierwszego miejsca zupełnie odpuscili noi przez nich kupon do kosza. Niewiem naprawde co mozna grac jak juz takie zespoły przegrywają... :zy3ou:
Pozdrawiam i witam na forum :wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom