>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa F: Chelsea Londyn, Olympique Marsylia, Spartak Moskwa, MSK Żilina

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Grupa F
-Chelsea Londyn

-Olympique Marsylia

-Spartak Moskwa

-MSK Żilina

Zapraszam do analizy oraz komentarzy grupy F.
Kursy na pierwszą kolejkę gr. F u bukmachera Bwin:

S 381

szczurek

Użytkownik
Kolejna mało ciekawa grupa. Chelsea i Marsylia zdecydowanie odstają od Spartaka i Żyliny. Mecze mogą obfitować w gole, w końcu Chelsea i Marsylia lubią sobie postrzelać. Żylina jest dla mnie niewiadomą. Dwójce faworytów raczej nie zagrożą, ale być może powalczą ze Spartakiem o trzecie miejsce. Nie ździwie się jeśli niedoceniani Słowacy wyprzedzą Moskiewską drużynę.
1.Chelsea
2.Marsylia
3.Żylina
4.Spartak

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
W tej grupie nie bedzie sie dzialo duzo ciekawego. Na pierwszy rzut oka widac ze z grupy powinna wyjsc Chelsea i Marsylia. Dwie pozostale druzyny beda walczyc o Lige Europejska.
Spartak i Żylina wyraznie odstaja przez co nie wroze im sukcesow w Champions League.
Reasumujac:
1.Chelsea
2.Marsylia
3.
Spartak
4.Żylina
Uwazam ze Spartak przejdzie do LE z powodu wiekszego doswiadczenia na europejskich boiskach.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Faworytem tej grupy napewno jest Chelsea,która napewno zajmie pierwsze miejsce w grupie,Ancelotti ładnie poukładał tą drużynę i ma ona spore szanse dobrnąc do finału LM.Chelsea pierwsze a póżniej długo,długo nic...
Trzy drużyny które według mojego skromnego zdania mają po 33,3 % szans na zajęcie drugiego miejsca w grupie.Chciałbym aby to była drużyna Ziliny,drużyna która wyelimnowała sparte prage,a ta zaś lecha.Zilina to drużyna która się bardzo rozwineła piłkarsko,pamiętam jak kilka lat temu Wisełka ich ograła 2-0,jeszcze gdy grali kosowski i spółka,wtedy w Zilinie na ataku biegał bramkarz;).Albo Słowacy się tak rozwineli albo my się cofamy.
1.Chelsea
2.Żylina
3.Marsylia
4.Spartak

A wszysko i tak zweryfikuje boisko...

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
Jeśli tutaj Chelsea straci chociaż punkt w tych wszystkich meczach (no może poza wyjazdem do Marsylii) to się zdziwię , już widze tutaj fajny kursik na ekipę Ancelottiego z Żyliną w pierwszej kolejce.

Inaczej niż tak:
1.Chelsea
2.OM
3.Spartak
4.Zylina

tabela wyglądać nie może i zdziwię się gdy będzie to inny układ .

-piter- 0

-piter-

Użytkownik
Jeśli tutaj Chelsea straci chociaż punkt w tych wszystkich meczach (no może poza wyjazdem do Marsylii) to się zdziwię , już widze tutaj fajny kursik na ekipę Ancelottiego z Żyliną w pierwszej kolejce.

Inaczej niż tak:
1.Chelsea
2.OM
3.Spartak
4.Zylina

tabela wyglądać nie może i zdziwię się gdy będzie to inny układ .
Zgadzam się z kolegą. Chelsea genialnie rozpoczęła sezon i jeśli utrzyma taką formę jak tylko najdłużej będzie się dało to zapewni sobie awans na pewno przed ostatnią kolejką. Widać, że Ancelotti robi tam dobrą robotę, a drużyna gra mega ofensywnie i zabójczo skutecznie. OM będzie musiało zadowolić się drugim &quot;placem&quot;, a pomiędzy Spartakiem i Zyliną rozegra się walka o prawo startu w dalszych rundach Ligi Europejskiej.

nero92 0

nero92

Użytkownik
Zgadzam się z kolegą. Chelsea genialnie rozpoczęła sezon i jeśli utrzyma taką formę jak tylko najdłużej będzie się dało to zapewni sobie awans na pewno przed ostatnią kolejką. Widać, że Ancelotti robi tam dobrą robotę, a drużyna gra mega ofensywnie i zabójczo skutecznie. OM będzie musiało zadowolić się drugim &quot;placem&quot;, a pomiędzy Spartakiem i Zyliną rozegra się walka o prawo startu w dalszych rundach Ligi Europejskiej.
Z jednej strony się z wami zgadzam, natomiast z drugiej nie do końca. Oczywiście nie ma wątpliwości, że Chelsea jest tutaj zdecydowanym faworytem i dostała jedną ze słabszych grup. Nie przyznam racji koledze, który uważa, że zdziwiłby się jeśli &quot;The Blues&quot; straciliby jakikolwiek punkt. Od ekipy Ancelottiego teraz wymaga się bardzo dużo - chcą wygrać wszystko co się da. Zmęczenie może wdać się w szeregi niebieskich i mogą pogubić punkty. Marsylia będzie trudną ekipą do ogrania. Myślę też, że Spartak może być wymagającą drużyną (jak to Rosjanie i ich piłka).

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie będę oryginalny :|
1.Chelsea
2.OM
3.Spartak
4.Zylina

IMO bardzo nieatrakcyjna grupa dla kibiców. Mecze z udziałem Chelsea będą jednostronne a pojedynki Spartaka i Żyliny - nudne.
Pod względem typerskim można tu jednak poszukać kilku okazji.
Warto zwrócić uwagę na typy długoterminowe:
a) dotyczące ilości strzelonych goli przez Słowaków - może być naprawdę mało!
b) ustalające dokładną kolejność w sposób opisany wyżej
c) linie na undery/overy punktowe. Under 3,5 Żyliny brałbym w ciemno... over 13,5 Chelsea też.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Przestrzegałbym grania jutro na Chelsea. Może i Źilina to słaby średniak, ale jestem pewny że u siebie będą wypruwać sobie żyły żeby ograć Chelsea. Więc handi na Chelsea nie wchodzi w jakąkolwiek grę, a kurs na samą 2 jest śmieszny. Może i Chelsea ma ostatnio super formę, ale LM rządzi się swoimi prawami i niespodzianek nigdy nie brak, a takiej właśnie upatruje się jutro. Źilina u siebie jest niesamowicie mocna co świadczą wyniki w poprzednim sezonie. W 2008 roku potrafili ograć Aston Ville na wyjeździe 1:2. ;-)
1x można zaryzykować za drobne.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No nie wiem...Dawno nie widzialem tak grajacej Chelsea...w lidze angielskiej 17 strzelonych 1 stracona...Z calym szacunkiem dla Zyliny, ale ja osobiscie uwazam, ze HC przy takiej formie Londynczykow jak najbardziej do zagrania. Nawet jak stana 11 w obronie to z taka forma Chelsea strzeli 2-3 bramki.

huczek 14

huczek

Użytkownik
Piłka nożna / Liga Mistrzów / godz 20.45
Spotkanie: MŠK Žilina - Chelsea (hc 3,5-0)
TYP: 2
KURS: 6.1 (5.0)
BUK: Bet365
Analiza:
Niebywałem ośmieszeniem jest dla naszych druzyn nieudacznie pukajacych od 13 lat do bram Ligi Mistrzów fakt występowania w niej takiej ekipy jak Zlina. Tym bardziej,ze Słowacy na swojej drodze pokonali pogromce Lecha. MSK ZLina ma sklad wyceniany na zaledwie 4 mln E. Teoretycznie zatem nie zaslugiwalaby nawet na byt w naszej rodzimej Ekstraklasie gdzie takie druzyny jak Górnik czy Polonia Bytom sa wyceniane na ponad 8mln E. Wydaje sie,ze w skladzie maja tylko dwoch w miare ciekawych reprezentatow. Są nimi napastnicy Tomás Oravec (600 tys E) i reprezentant Gambii Momoudou Ceesay (400 tys E). Zdecydowanie najslabiej wyglada formacja defensywna. W druzynie tej jest az 9 obroncow wycenianych w sumie zaledie na 925 tys E. Mówią,ze pieniądze nie graja jednak w jakimś celu inwestuje je się wpiłkarzy. Jednoznacznie mozna to spotkanie okreslic pojedynkiem Dawida z Goliatem. Londynczycy wysmienicie rozpoczeli sezon. Po 4 kolejkach Premier League maja na swoim koncie komplet punktow. W dodatku w spotkaniach tych strzelili az 17 bramek tracac zaledwie jedna. Wszystkie mecze zakonczyly sie przynajmniej dwu bramkowymi zwyciestwami. Potencjal Chelsea jest naprawde olbrzymi. Takich pilkarzy jak Nicolas Anelka (22 mln E),Florent Malouda (20 mln E), Michael Essien(38 mmln E) czy Petr Cech (26mln E) nikomu nie trzeba przedstawiac. Szkoda tylko,ze nie zagraja Ashley Cole, Didier Drogba i Frank Lampard. Jednak z takim rywalem kazdy ich zmiennik powinnien bez trudu sobie radzic. Szykuje sie zatem bardzo jednostronne spotkanie.

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Ancelotti podal sklad na mecz z Zilna:Cech-Ivanovic,Alex,Terry,Zhirkov-Benayoun,Essien,Mikel-Malouda,Anelka,Sturridge.
Mysle,ze powinni wygrac,lecz hc bym nie ryzykowal.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Przestrzegałbym grania jutro na Chelsea. Może i Źilina to słaby średniak, ale jestem pewny że u siebie będą wypruwać sobie żyły żeby ograć Chelsea. Więc handi na Chelsea nie wchodzi w jakąkolwiek grę, a kurs na samą 2 jest śmieszny. Może i Chelsea ma ostatnio super formę, ale LM rządzi się swoimi prawami i niespodzianek nigdy nie brak, a takiej właśnie upatruje się jutro. Źilina u siebie jest niesamowicie mocna co świadczą wyniki w poprzednim sezonie. W 2008 roku potrafili ograć Aston Ville na wyjeździe 1:2. ;-)
1x można zaryzykować za drobne.
Tylko Twoja wypowiedź jakoś się nie trzyma ;)

Wspominasz, że jest mocna u siebie a na przyklad podajesz wynik .. z wyjazdu ;)

Różnica klas jest spora. Kurs na dwójke jak piszesz śmieszny. Z tym się zgodzę.
Oglądałem meczu Ziliny w eliminacjach i ta druzyna jest mega słaba.
Każdy inny wynik niż wygrana Chelsea w takiej formie będzie mega niespodzianką.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
druzyny jak Górnik czy Polonia Bytom sa wyceniane na ponad 8mln
Ale Polacy strasznie zawyżają cene piłkarzy kosztują dwa razy więcej nisz są warci i po za tym Taka Zylina była by w naszje ekstraklasie zespołem z górnej półki ;)
Co do samego meczu over jest raczej oczywisty.Ale nie zwracałbym dużej uwagi na Ligę ponieważ to dwie rózne bajki Zylina z pewnoscią zamuruje bramkę na całej długosci stawką są wielkie pieniądze za sam remis jest 500tys euro co takiemu zespołowi spewnoscią by się przydały.CHelsea nie powinna miec problemów z pokonaniem Zyliny ale nie takie sensacie widziałem w piłce.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No i HC pewnie wszedl a i azjatycki -2 wszedl. Z taka forma Chelsea wynik wiecej niz pewny to byl. I to w sumie z troche namieszanym skladem bez Driogby chociaz o czym nie wiedzialem nawet...Czemu go nie bylo ?? Jakies zawieszenie chyba ?

baaasti42 70

baaasti42

Użytkownik
I bez Drobgy poradzili sobie świetnie. Myślałem że będzie ciężej przedrzeć się przez skomasowaną obronę Żiliny. jednak się myliłem

M 0

maleczks

Użytkownik
Chyba każdy spodziewał się spokojnej wygranej Chelsea, bo nawet ta jedna bramka Żyliny to praktycznie samobój i nieporozumienie Cecha z jednym z obrońców ;).
Właściwie to nie boję się zaryzykować stwierdzenia, że obecnie Londyńczycy grają najlepszą piłkę w Europie, bo nawet Barcelona, słabszy na początku sezonu Inter, MU, Real czy świetny Arsenal nie są tak skuteczni w ofensywie i defensywie, co The Blues.
Teraz Chelsea gra ciekawy mecz u siebie z Marsylczykami, którzy przegrali pierwsze spotkanie na własnym stadionie, co było w sumie niespodzianką i wydaję mi się, że po dwóch kolejkach Anglicy będą mieli 6 punktów w swoim dorobku.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie ma co się podpalać aż tak bardzo Chelsea. Z kim oni na razie grali w lidze ? Same drużyny z końca tabeli. Więc taki hurra optymizm bym zostawił na później. Zobaczymy co pokażą jak rywal będzie silniejszy, bo z Manchesterem United o tarczę przegrali 1:3. Nie ma co się oszukiwać, że są skuteczni i mało tracą.
Chociaż sam uważam, że w tym roku Chelsea lub Barca mają największe szanse na zdobycie LM :) i chciałbym zobaczyć taki finał.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Nie ma co się podpalać aż tak bardzo Chelsea. Z kim oni na razie grali w lidze ? Same drużyny z końca tabeli. Więc taki hurra optymizm bym zostawił na później. Zobaczymy co pokażą jak rywal będzie silniejszy, bo z Manchesterem United o tarczę przegrali 1:3. Nie ma co się oszukiwać, że są skuteczni i mało tracą.
Chociaż sam uważam, że w tym roku Chelsea lub Barca mają największe szanse na zdobycie LM :) i chciałbym zobaczyć taki finał.
Tez tak bym sie Chelsea nie podpalal. Co prawda jak narazie pokazuja ze sa w formie, ale to chyba za wczesnie zeby juz pisac ze Chelsea na mistrza itd.
Wiadomo ze z taka druzyna zawsze sie trzeba liczyc z druzyna tego formatu, ale moim zdaniem tak na prawde wazniejsza bedzie forma na wiosne.
Juz kiedys Arsenal byl w mega formie na jesien, a wszyscy wiemy jak to sie skonczylo...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom