brodaty-zolw
Forum VIP
Brazylia to zespół, któremu kibicuje na tych mistrzostwach i nie mogę się doczekać ich pierwszego spotkania. W różnego rodzaju tasiemkach mam dziś zagrane ich wygraną, ale jeszcze po kursie 1.5, a dziś te 1.4 moim zdaniem już nieopłacalne. Generalnie żaden z faworytów póki co jeszcze nie wygrał swojego spotkania w sposób wyraźny, a nawet śmiem twierdzić, że Australia i Egipt zasłużyły na remis. To jest turniej i choć mam pograną tą Brazylie to chyba trzeba omijać tak niskie kursy, więc ja mam dla was dwa inne beciki. Po pierwsze idę w asystę Coutinho, bo kursy na bramkę Neymara czy Jesusa są moim zdaniem za niskie. Brazylijczycy grają bardzo kombinacyjnie i bardzo często uczestniczy w niej właśnie Coutinho. W tym ustawieniu powinien być głównym rozgrywającym, który będzie przerzucał piłeczkę na skrzydełka, a tam Neymar czy Willian mogą wziąć piłkę i zejść do środka i uderzyć. Takie zagranie to już asysta. Kurs przyjemny, bo 3.25, więc wydaję się warte spróbowania. Drugi becik to karny po VARze. Wczoraj w każdym ze spotkań został podyktowany rzut karny i jeżeli się nie mylę to dwa razy sędzia używał VARu, który mu w tym pomógł. Jednym się to podoba, drugim nie, ale na pewno dzięki temu mamy częściej rzuty karne. Póki co dziś bez karnego, więc wydaję się, że albo w meczu Niemiec albo Brazylii właśnie takiego karnego zobaczymy. Neymar lubi się rzucać, więc jest opcja, że sędzia będzie musiał to sprawdzić. Kursik również wysoki, więc próbuje.
Coutinho asysta - TAK - 3.25/unibet
Karny po VARze - TAK - 8/forbet
Coutinho asysta - TAK - 3.25/unibet
Karny po VARze - TAK - 8/forbet