kylu88
Użytkownik
A kto sie tutaj zachwyca nad ekipa Szwecji ? ???? Tutaj wszyscy zalamuja rece nad skladem Anglii... Powoli zaczynaja mnie nachodzic 2 mysli - czy to liverpoolska Anglia czy angielski Liverpool ?Nie bardzo wiem skąd biorą się zachwyty nad ekipą Trzech Koron? Kadrowo rewelacji zdecydowanie nie ma, jest solidnie. Jest to zespół w którym brakuje świeżości, trzon ekipy to cały czas te same nazwiska, w dodatku duży problem z bramkarzem. Pewnie zagra Isaksson, który za dużo w tym roku nie pograł, w dodatku jest to bardzo chimeryczny zawodnik, który świetne występy przeplata fatalnymi. Nie licząc bramkarza, tyły wyglądają ok, lecz z przodu jest kiepściutko, i nawet nie chodzi tutaj o personalia a o sam styl gry Szwedów, którzy nigdy na turniejach do przodu nie parli tylko dążyli do tego żeby jak najbardziej uprzykrzyć życie rywalom. Ja osobiście nie wierze w "cudownego Zlatana" i zaryzykuje stwierdzenie że Szwedzi w tym turnieju nie zdobędą punktu. Francja jest zdecydowanie najsilniejsza w tej grupie, mają świetną ekipę, mogącą nawet sięgnąć po tytuł. Anglia mimo wszystko ten awans jakoś wymęczy, ich problemy zaczną się później. A Ukraina to obok Irlandczyków najbardziej niedoceniana ekipa na tym turnieju i uważam że pokaże pazur...
Nie wierzysz w "cudownego Zlatana" bo... ? Jakos nie widze argumentow a sam Ibra narazie dal chociazby takie, ze pyknal 34 bramki w tym sezonie z czego 28 w Serie A i zostal krolem strzelcow. Dla mnie osobiscie jesli bedzie mial dzien konia, sam moze wygrac mecz dla Szwecji z Anglia. Granie na reprezentacje Synow Albionu pod nieobecnosc Lampsa, Barry'ego i teraz Cahilla po kursie 1,90-2,00 to bezsensowne ryzyko.