Tunezja - Australia
Australia poniżej 1.5 żółtych kartek w 2. połowie @1.67 Fortuna
Jakoś mi pasują kartki w tym turnieju i ponownie w to idę. Coś mi się zdaje, że ten mecz to może być fajne do oglądania widowisko.
Australia musi grać o pełną pulę, Tunezja aby awansować również powinna wygrać.
Kangury słabo spisują się w obronie,
Francja strasznie ich rozrywała, obawiam się, że Tunezja również może to robić, choć to nie ten poziom to patrząc na ich kadrę można uznać, że to naprawdę solidny zespół.
Australia jednak w tej grupie będzie odstawać poziomem, ale do rzeczy.
Stawiam tu na granie w piłkę a nie na kartki i wpadł mi w oko właśnie taki kurs na under Australii w drugiej połowie, bo to nie jest jakaś wielce brutalnie grająca drużyna, a rywale też nie słyną z jakichś wielkich, kreatywnych ataków, które będzie trzeba często przerywać faulami. Osobiście gram kartki, ale chyba jeszcze spróbuję pójść w kierunku btsa, lub overów bramkowych.
Dania - Francja
Druga połowa 02 @1.64 Fortuna
Ale mi tu pachnie remisem, choć patrząc na potencjał Francji ciężko myśleć, aby tę drużynę satysfakcjonował podział punktów. Uważam jednak, że wiele w tym spotkaniu będzie zależało od pierwszej połowy i w obu przypadkach wychodzi mi, że
Francja nie będzie się zabijać w drugiej części.
Pierwsza opcja to prowadzenie Francji do przerwy, wówczas raczej nie będą podkręcać tempa, bo w sumie po co ryzykować z największym rywalem. W razie remisu zaś mogą się obawiać porażki i wtedy mogą być już
szachy i mało goli, bo tak naprawdę remis obie drużyny satysfakcjonuje. Prowadzenia Danii ze względu na ich defensywne nastawienie nie przewiduję.
Ciężko coś w tym meczu przewidzieć, czy to rogi, kartki, czy nawet gole, mi się jednak wydaje, że granie 02 po gwizdku to optymalna opcja i kurs również nienajgorszy.