Inna sytuacja, Urugwaj i Anglia to zupelnie inny kaliber niz Wlochy i Kostaryka...zreszta nie wiem dlaczego wszyscy caly czas mowia o masowce na Anglie gdy, zadnej masowki nie bylo i wiele osob gralo Urugwaj...Nie szukajcie faworyta w tym meczu, podobnie było wczoraj, gdy wszyscy byli w 100% pewni wygranej Anglii i sami widzieliście jak to się skończyło.
Jak na moje, to w tych mistrzostwach niespodzianek jest mniej niz mozna bylo sie spodziewac. Do tej pory jedyne niespodzianki to wygrana Kostaryki z Urugwajem i wysoka wygrana Holendrow z Hiszpania...Obserwując te mistrzostwa już chyba nic mnie nie zaskoczy, sensacyjne przegrane i wygrane, sensacyjne nie wyjście z grupy hiszpanów czy anglików.
Kostaryka po tytuł!!!! Ludzie co wy wciągaliście,lepiej piwo sobie kup.Urugwaj ich zlekceważył, mecz im się wymknął spod kontroli brakowało Suareza i tyle.Włochy znają już Kostaryke i ich nie zlekceważą.Włochy po walce ale wygrają.Tam gra Junior Diaz ludzie!!!!! Urugwaj nie ma skrzydeł,ale Włosi go rozjadą.Włochy - Kostaryka 2 dnb @ 5,60 Unibet
Jak na moje warto zaryzykować w tym meczu, Kostarykanie wiedzą, że stoją przed ogromną szansą awansu do fazy pucharowej i to z tak ciężkiej grupy...W pierwszym meczu zrobili niespodziankę, pokonali Urugwaj 3:1 po dość dobrym meczu. Dziś upatruję także ich szansę, gdyż obrona Włochów wcale nie jest żelazna i dzieję się niej dużo zamieszania. W pierwszy meczu piłkarzy z półwyspu apenińskiego Włosi mieli dużo szczęścia, ten mecz powinni przegrać, jednak byli bardziej skuteczni, organizacja w defensywie może dawać wiele do życzenia, gdyż nie wszystko grało tak, jak trzeba. Włosi jak to Włosi lubią zlekceważyć rywala i takie mecze zdarzały im się już na mundialu. Przykładem może być mundial w RPA, gdzie po dwóch remisach grali o wszystko ze Słowacją i przegrali ten mecz 2-3. Z przodu spora siła rażenia, ale na pewno będzie skomasowana obrona. Warunki klimatycznie bardziej dla Kostarykanów, mam nadzieję, że pokażą wolę walki, a trener ustawi ich dobrze taktycznie.
A Włosi nie chcą wyjść z grupy...Co to za argument ze jeden zespół ma wielka szanse? Włoska obrona w porównaniu do Kostarykanskiej to jak pizza włoska i telepizza niby tez placek z dodatkami ale jakiś taki gumowy...Nie ma co porównywać środka pola Urugwaju do środka Włochów.To bedzie całkiem inne spotkanie.Kolejny argument Włosi jak to Włosi nie takie mecze im sie zdarzały no nie wiem nie ma w tym nic merytorycznego koncert życzeń zeby tylko postawić w kierunku kopciuszka po większym kursie...U Włochów wymiana pokoleniowa bezbolesna drużyna idzie do przodu.Nadzieje nadzieje nadzieje...Włosi wygraja ten mecz i zameldowani bede juz dzisiaj w ćwierćfinale.Argumenty kolegi który pisze o spadkach na Kostaryke przemilcze...Po tym kursie trzeba atakować Włochów bo oni bardzo dobrze wiedza ze w ostatnim meczu z Urugwajem moze byc ciezko Suarez to jest petarda.O lekceważeniu mozna by było powiedzieć gdyby Kostaryka przegrała pierwszy mecz teraz Włosi wiedza z kim zagrają i na pewno odrobili prace domowa.Stawiam win Włochów.Włochy - Kostaryka 2 dnb @ 5,60 Unibet
Jak na moje warto zaryzykować w tym meczu, Kostarykanie wiedzą, że stoją przed ogromną szansą awansu do fazy pucharowej i to z tak ciężkiej grupy...W pierwszym meczu zrobili niespodziankę, pokonali Urugwaj 3:1 po dość dobrym meczu. Dziś upatruję także ich szansę, gdyż obrona Włochów wcale nie jest żelazna i dzieję się niej dużo zamieszania. W pierwszy meczu piłkarzy z półwyspu apenińskiego Włosi mieli dużo szczęścia, ten mecz powinni przegrać, jednak byli bardziej skuteczni, organizacja w defensywie może dawać wiele do życzenia, gdyż nie wszystko grało tak, jak trzeba. Włosi jak to Włosi lubią zlekceważyć rywala i takie mecze zdarzały im się już na mundialu. Przykładem może być mundial w RPA, gdzie po dwóch remisach grali o wszystko ze Słowacją i przegrali ten mecz 2-3. Z przodu spora siła rażenia, ale na pewno będzie skomasowana obrona. Warunki klimatycznie bardziej dla Kostarykanów, mam nadzieję, że pokażą wolę walki, a trener ustawi ich dobrze taktycznie.