Anglia - Algieria
Over 2.5 (1,92)
Zapowiedziałem koniec szachów swoją analizą i jak na razie wygląda to co najmniej przyzwoicie. Cztery mecze drugiej rundy fazy grupowej i wracamy na odpowiednie tory czyli zanotowaliśmy trzy overy. Na dzisiaj również proponuje over w spotkaniu Anglików, którzy w pierwszym meczu fazy grupowej stracili 2 punkty. Jednak warto dodać, że prawdopodobnie spotkali się z najlepszą drużyną spośród wszystkich trzech rywali w swojej grupie.
USA obok właśnie Anglii jest typowane do awansu do 1/8. Oczywiście stratę punktów Anglicy zawdzięczają bramkarzowi, ale prawdę mówiąc nie ma co patrzeć na to co było, a trzeba patrzeć na to co jest i co trzeba wywalczyć w następnym meczu. A przed Wyspiarzami ekipa Algierii, która w pierwszym meczu uległa Słowenii 1:0. W tamtym spotkaniu bramkarza Algierii również dość mocno przyczynił się do starty bramki i w konsekwencji przegranej. W tej chwili szanse na awans Afrykańczyków są znikome, bo musieliby pokonać np.
USA i liczyć na jeden punkt z Anglią co według mnie jest mało prawdopodobne. Jako, że Anglicy stracili punkty na początku liczę, że dzisiaj już zagrają na 100% pewnie i wysoko pokonując ekipę z północy afryki. Składów obu drużyn nie ma co porównywać. Chyba jedynie w bramce różnica nie jest, aż tak duża, ale na każdej innej pozycji górują tylko i wyłącznie Anglicy. Mam nadzieję, że to dzisiaj udowodnią i wygrywając swój mecz pokryją wyznaczoną przeze mnie linię bramkową.
Kurs z:
Doxxbet