>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa B: Olympique Lyon, Benfica Lizbona, Schalke Gelsenkirchen, Hapoel Tel-Aviv

Status
Zamknięty.
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Na Lyon czysta jedynke to bym nie postawil...
Moim zdaniem mecz zakonczy sie remisem. Moze i racja ze Schalke nie gra w tej chwili rewelacyjnie i ze moze slowa Hajty cos znacza, ale co do Francuzow to oni tez nie graja rewelacyjnej pilki w tej chwili i maja juz spore straty w tabeli ligowej. Poza tym to pierwsza kolejka, wiec tak na prawde trudno typowac ale watpie zeby ktoras z druzyn rzucila w tym meczu wszystko na jedna karte.
a ja właśnie dam chyba na Lyon, Lyon w pucharach to zawsze inne drużyna, mająca duże doświadczenie i dodatkowo się na to motywująca, wiedzą że na wyjeździe z Schalke w kolejkach rewanżowych będzie bardzo ciężko więc myślę, że będą robić wszystko byle tylko zdobyć 3 punkty w tym pojedynku. Dodatkowo w końcu zaczyna grać Lisandro więc atak będzie wyglądał lepiej niż w lidze. Schalke z kolei to nie będę się nawet rozpisywał, wszystko zostało już napisane - grają beznadziejnie i możliwe, że tak jak ktoś wyżej napisał, Magath po prostu zajechał ich przed sezonem.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dziś kurs na Benficę w ogóle nie adekwatny do gry. Choć może wygrają to postawiłbym grosze na x2. Myślę, że Hapoel zaprezentuje się lepiej niż Maccabi rok temu z 6 porażkami i bez żadnej strzelonej bramki. Benfica ma jakieś problemy w lidze zaliczyli poważny fal-start. Mecz jak dla mnie no bet.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Poprzednik dobrze piszeco do Benfiki, odeszło 2 waznych graczy i nie ma na razie stabilności, a zespół Hapoelu jest mocno niedoceniany.
Co do słabej formy Lyonu, to jak mówiłem wiele o tym mówic nie mogę, ale w tamtym sezonie chyba tez w lidze nie zachwycalia co było w LM kazdy wie.
Z Hellraiserem nie moge się zgodzić odnośnie Schalke, oni wcale głupio pkt nie tracili, może trochę szczęścia zabrakło w meczu w 1 kolejce z HSV, ale tez prawdą jest że Schalkenie miało w meczu nic do powiedzenia, a HSV prowadząc nie forsowało tempa. Schalke bramkę strzeliło z wolnego, zresztą bardzo szczęśliwie, HSV wtedy sie zebrało i kilkaminut do końca meczu wystarczyło aby wygrac. Mecz z Hannoverem niestety jakoś nie utkwił mi w pamięci, za to w ostatnim meczu z Hoffe ze dwie sytuacje miał Hunter, który nie przygotowywał się do sezonu z Maghatem, więc był świezy. Wieśniaki tak naprawdęmogły tam wygrac nawet 3 lub 4 do 0.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
mam pytanie co to za Kołodzieczak w Lyonie grał? Ktoś przybliży jego postać?
wiem tylko , że to ten co niby miał grać dla naszej repry bo coś tam kiedyś mówił. poszukaj sobie w necie info o nim. na pewno jest tego w brud.

typer36 456

typer36

Użytkownik
wiem tylko , że to ten co niby miał grać dla naszej repry bo coś tam kiedyś mówił. poszukaj sobie w necie info o nim. na pewno jest tego w brud.
ok dzięki.. fakt teraz coś sobie przypominam że był temat takiego

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie to Laurent Koscielny ten co gra w Arsenalu wcześniej we francuskiej miał niby grać dla Polski ostatecznie wiecie jak było, kiedyś pamiętam był taki program o Polakach występujących za granica i jak dobrze pamiętam to Timothée Kolodziejczak był w gronie tych co dla Polski nie zagrają. Zresztą wiki wszystko wyjaśnia:
Thimothée Kolodziejczak (ur. 1 października 1991 w Paryżu) – francuski piłkarz pochodzenia polskiego grający na pozycji lewego obrońcy. Obecnie gra w klubie Olympique Lyon, do którego jest wypożyczony z RC Lens. Ma za sobą występy w młodzieżowych reprezentacjach Francji, brał między innymi udział w Mistrzostwach Europy U-17 2008. Młodzieżowy mistrz Europy z Mistrzostw Europy U-19 2010.
A na pewno wyjaśnia ta flaga
widniejąca pod jego nazwiskiem.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie to Laurent Koscielny ten co gra w Arsenalu wcześniej we francuskiej miał niby grać dla Polski ostatecznie wiecie jak było, kiedyś pamiętam był taki program o Polakach występujących za granica i jak dobrze pamiętam to Timothée Kolodziejczak był w gronie tych co dla Polski nie zagrają. Zresztą wiki wszystko wyjaśnia:
A na pewno wyjaśnia ta flaga
widniejąca pod jego nazwiskiem.
zbaczamy trochę z tematu ale spoko.
Timotee Kołodziejczak też kiedyś był wymieniany w gronie potencjalnych grajków dla naszej repry. Nie wiem czy czasem Obraniak coś nie mówił o nim. Widnieje przy jego nazwisku francuska flaga bo nie ma polskiego obywatelstwa. Jak by miał grać to by dostał i by bez problemu grał. Przy Beniszu i Obraniaku też kiedyś były tylko flagi Niemiecka i Francuska.
o i jeszcze jakiś artykuł : http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Timothee-Kolodziejczak-nowa-gwiazda-Polski,wid,11392108,wiadomosc.html

detmold 6

detmold

Użytkownik
1. Lyon
2. Schalke
3. Benfica
4. Hapoel
Myślę, że mimo porażki w pierwszym meczu drużyna z Niemiec będzie w stanie wywalczyć sobie awans. Co do Lyonu to w tej grupie powinni sobie poradzić jednak od jakiś dwóch sezonów obserwuję regres w tej drużynie i wątpię czy będzie ich stać na coś więcej. Benfica duże osłabienie w porównaniu do poprzednich sezonów co reszta potwierdza słaba gra w lidze portugalskiej. Hapoel zagadka. Generalnie to jest w/g mnie chyba najsłabsza grupa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom