xDdobzi.
Ps: na kogo hoscie gralisci oba mecze? albo drugi na kogo? bo ten wynik mi cos nie pasuje, gramy na world classie! niewierze zeby 16 goli bylo na world classie... w 2x8min
to byl semi pro albo pro... odpiszcie...
xDdobzi.
ja nie zaczynam ale to jest niemozliwe i otym wiem. z tego co wiem to grasz na pro i moze zapomniales zmienic, a teraz po wygranej sie migasz ???? no ale jak rywalowi to odpowiada to luuza ja nie wierzę w to żeby było 18 goli na world classie w waszej grupie.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :34tger5y: :34tger5y: :34tger5y:
Ja tam gram na wc a ty wislak znów nie zaczynaj...
Raz jest słaby przeciwnik, raz lepszy
więc spójrz na swoją grupę. To był mój piąty mecz, jakoś czwarty tez był na wc i było tylko 5 goli a w drigim 16 goli. Jak to wytłumaczysz? Tylko właśnie, kto zaczął kłótnie?bo takiego meczu nie widizalem jeszcze zeby w tak krotkim czasie tyle bylo goli, wydaje mi sie ze bramkarze byli za slabi i dlatego
ale dobra koniec rozmowy. nie pisz juz nic zeby zas nie powodowac klotni.
więc spójrz na swoją grupę. To był mój piąty mecz, jakoś czwarty tez był na wc i było tylko 5 goli a w drigim 16 goli. Jak to wytłumaczysz? Tylko właśnie, kto zaczął kłótnie?bo takiego meczu nie widizalem jeszcze zeby w tak krotkim czasie tyle bylo goli, wydaje mi sie ze bramkarze byli za slabi i dlatego
ale dobra koniec rozmowy. nie pisz juz nic zeby zas nie powodowac klotni.
niewiem czy zaczeciem klotni bylo moje stwierdzenie o wyniku. wszyscy mowia ze jestem organizatorem, to wyniklo w tarakcie jak robilem zapisy itd, bo benek nie mial czasu, i tak zostalo. wiec jako organizator chyba moglem chciec sie upewnic czy graliscie na WC... ja na jednej lidze mialem takie cos ze musialem mecz wygrany 11-3 powtarzac bo za latwo strzelalem i mi nie chcieli wierzyc ze na wc mam. a potem jak looknalem to rzeczywiscie mialem semi pro bo to byl nowy profil na ENG :mrgreen: przypadek a jednak... po prostu sie chcialem upewnic i tyle a ty juz "Wiślak nie zaczynaj znowu i ???? ???? ???? ???? " takze nie mow zeTylko właśnie, kto zaczął kłótnie?
dobrze wiesz ze gram na wc to tylko niepotrzebnie cisnienie mi podnosisz i chcesz se dalej klocic - tzw prowokacja.Może ty nie, nie wiem...
co ma do tego przgrana z benkiem? chlopie ja sie ciesze ze jeden mecz na remis wyciaglem bo wiem jak benek gra. I edycji nie wygral tylko dlateog z nei mial czasu i walki dostal a jak teraz tak nie bedzie to pudlo ma murowane... a 1 pkt dla mnie za remis w 1 meczu mnie bardzo ucieszyl a nie wkurzyl!Przegrałeś z benkiem_16 to sięzacząłeś pluć do mnie o to, że wreszcie zagrałem dobry mecz. Wkurzają mnie tacy ludzie, przypuszczas ze gram na pro - no co ty? Popatrz, nie trafiłeś, gram na wc. Sad Sad Sad Mam nadzieję, że się rozkręce w tym turnieju i będę wygrywał i spotkam się z tobą w superlidze i postaram ci się coś udowodnić.
zaczales go obrazac od faularzy itd... i ja nie umiem przgrywac ????mecz lagów i fauli, nie gram więcej o taj porze...
Każda akcja to wślizg lub faul. Dzięki za kontuzję faularzu.
Niestety w juventusie nie ma obrony... Każdy gol stracony sam na sam...
Tak jakby obrona się składała z dwóch graczy...
jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC. a co do plucia w szkole to nie bede ci nic mowil bo ta sytuacja to no comentPS. To forum nie służy do kłótni, więc jak masz jakieś niejasności to mów mi otym w szkole lub na gg. Kurde ale jutro będziesz się pluł w szkole. Very Happy Very Happy
niestety taka prawda. w szkole wydajesz sie normalny ale na forum totalnie mnie rozbrajasz, poczawszy od txtow w swoim TYPERZE F1, w ktorym na poczekania dostowywales zasady pod siebie az po turneij fify."Ej ty mnie dobijasz na forum" - częsty zwrot Wiślaka do mnie...
Nie wiem , ale myślę, że grasz na wc.dobrze wiesz ze gram na wc to tylko niepotrzebnie cisnienie mi podnosisz i chcesz se dalej klocic - tzw prowokacja.
Wygrałem raz jednym, raz dwoma golami. Ostatnio bez lagó graliśmy jedną połowę i było 2:1 dla mnie.gralismy 3 spary 2x przegralem 1 golem
to był żart. Poza tym mu powiedziałem, że bardzo fauluje i mnie zrozumiał.zaczales go obrazac od faularzy
Nie da się sprawdzić czy wszyscy grają na wc. OBYWATELE - GRAM NA WC. Już wiesz na czym gram, a piszę to któryś raz :zy3ou:jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC
Nie wiem , ale myślę, że grasz na wc.dobrze wiesz ze gram na wc to tylko niepotrzebnie cisnienie mi podnosisz i chcesz se dalej klocic - tzw prowokacja.
Wygrałem raz jednym, raz dwoma golami. Ostatnio bez lagó graliśmy jedną połowę i było 2:1 dla mnie.gralismy 3 spary 2x przegralem 1 golem
to był żart. Poza tym mu powiedziałem, że bardzo fauluje i mnie zrozumiał.zaczales go obrazac od faularzy
Nie da się sprawdzić czy wszyscy grają na wc. OBYWATELE - GRAM NA WC. Już wiesz na czym gram, a piszę to któryś raz :zy3ou:jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC
a pozniej gralismy i bylo 1-1 i moja akcja a sie rozlaczyles bo musiales z kims grac :]Wygrałem raz jednym, raz dwoma golami. Ostatnio bez lagó graliśmy jedną połowę i było 2:1 dla mnie.
Nie rozłączyłem się tylko samo się rozłączyło a to różnica...a sie rozlaczyles
Jak sam napisałeś. A o meczch powinni w tym temacie rozmawiać gracze z tej grupy :|W tym temacie piszemy wyniki!
tu kolego troche przesadziłes co to mialo oznaczac i jeszcze ten krzyk ty zaraz mozesz zrobic wyjazd ale z forum ???? odnos sie do innych userów jakos bo poniesiesz konsekwencje... :zy3ou:WYJAZD DO SWOJEJ GRUPY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dzieki chociaz raz za poparcie myslalem ze mnie nie lubisz ale widze ze prace moda wykonujesz rzetelnie i obiektywnie oceniasz sytuacje ???? . po raz kolejny mowie koniec ale zaszkins za pewne bedzie jeszcze fcbialasa przepraszal w obawie o swoj dalszy byt ????tu kolego troche przesadziłes co to mialo oznaczac i jeszcze ten krzyk ty zaraz mozesz zrobic wyjazd ale z forum ???? odnos sie do innych userów jakos bo poniesiesz konsekwencje... :zy3ou:WYJAZD DO SWOJEJ GRUPY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: