>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GRUPA B// II Turniej Fifa 07

Status
Zamknięty.
zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
a ja nie wierzę w to żeby było 18 goli na world classie w waszej grupie.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :34tger5y: :34tger5y: :34tger5y:

Ja tam gram na wc a ty wislak znów nie zaczynaj...
Raz jest słaby przeciwnik, raz lepszy

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
pierwszy mecz
M4ciek (Inter) - rebi (Atletico M.) 8:2 (4:0)

Crespo x5 | F.Torres x1
Adriano x1| Mista x1
Figo x1
Recoba x1

:zoltakartka:
Samuel | Pablo

z ciekawszych informacji:
Posiadanie piłki: Inter 44 - 56 Atletico
Strzaly (wszystkie/celne): 28/18 - 16/10

mecz bez lagów do 75 minuty mniej więcej, ale wtedy już było dawno po meczu

W 2

wislak

Forum VIP
a ja nie wierzę w to żeby było 18 goli na world classie w waszej grupie.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :34tger5y: :34tger5y: :34tger5y:

Ja tam gram na wc a ty wislak znów nie zaczynaj...
Raz jest słaby przeciwnik, raz lepszy
ja nie zaczynam ale to jest niemozliwe i otym wiem. z tego co wiem to grasz na pro i moze zapomniales zmienic, a teraz po wygranej sie migasz ???? no ale jak rywalowi to odpowiada to luuz

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
proszę, nie kłam wiślak. I nie pisz bo gram na wc kłamco. Ty grasz pewnie na amatorze dla tego wszystko wygrywasz. a wynik 2:1 też na pro. jak dostałem 2:8 to też na pro. zalezy od przeciwnika człowieczku

W 2

wislak

Forum VIP
nie mow na mnie &quot;klamco&quot; bo to jest normalna cywilizowana rozmowa a nie... ja tylko podalem swoje przypuszczenie bo takiego meczu nie widizalem jeszcze zeby w tak krotkim czasie tyle bylo goli, wydaje mi sie ze bramkarze byli za slabi i dlatego

ale dobra koniec rozmowy. nie pisz juz nic zeby zas nie powodowac klotni.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wiślak Ty podobno masz radiówkę (SPIDER chyba też) i jak wygląda gra przez to...
Ja grałem Fifę 2006 i niestety wieszało się używałem Hamahi ???? mnie sie cały czas ładował mecz a kolega już grał. Odpisz jak możesz jak to jest z tym. Bo może by coś pograł

PS od razu mówię-dawno nie grałem w Fifę i nie zdziwcie się że wyniki mogą być 2 cyfrowe :p

W 2

wislak

Forum VIP
Jesli chodzi o radio to gicio chodzi ???? Rano sie sueper gra np w sobote po szkole kolo 15-16 w dni normalne tez idzie pograc ale od 18-30 do 22-30 ciezko... zalezy od dnia czasem gralem i o 19 ale trza spingowac ziomka zeby wiedziec co i jak. bo ogolnie to czasami nie idzie grac ale po 23 gra sie zawsze super/ lepiej jest jak ja hostuje i dla mnie i dla rywala. mam 256.

a co do twojego pogrania to nie wiem ale juz mamy pelno :/ chyba ze sie ktos wypisze albo w next edycji ???? mysle ze zrobimy takową :p

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
bo takiego meczu nie widizalem jeszcze zeby w tak krotkim czasie tyle bylo goli, wydaje mi sie ze bramkarze byli za slabi i dlatego

więc spójrz na swoją grupę. To był mój piąty mecz, jakoś czwarty tez był na wc i było tylko 5 goli a w drigim 16 goli. Jak to wytłumaczysz? Tylko właśnie, kto zaczął kłótnie?
Przegrałem 2:8 i 3:8 z m4ckiem bo byłem słabszy i nieskuteczny. Czemu mu nie zarzucasz grania na pro skoro wiesz że każdy tu gra na wc. Może ty nie, nie wiem...
Przegrałeś z benkiem_16 to sięzacząłeś pluć do mnie o to, że wreszcie zagrałem dobry mecz. Wkurzają mnie tacy ludzie, przypuszczas ze gram na pro - no co ty? Popatrz, nie trafiłeś, gram na wc. ???? ???? ???? Mam nadzieję, że się rozkręce w tym turnieju i będę wygrywał i spotkam się z tobą w superlidze i postaram ci się coś udowodnić.

PS. To forum nie służy do kłótni, więc jak masz jakieś niejasności to mów mi otym w szkole lub na gg. Kurde ale jutro będziesz się pluł w szkole. ???? ????

&quot;Ej ty mnie dobijasz na forum&quot; - częsty zwrot Wiślaka do mnie...

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
bo takiego meczu nie widizalem jeszcze zeby w tak krotkim czasie tyle bylo goli, wydaje mi sie ze bramkarze byli za slabi i dlatego

więc spójrz na swoją grupę. To był mój piąty mecz, jakoś czwarty tez był na wc i było tylko 5 goli a w drigim 16 goli. Jak to wytłumaczysz? Tylko właśnie, kto zaczął kłótnie?
Przegrałem 2:8 i 3:8 z m4ckiem bo byłem słabszy i nieskuteczny. Czemu mu nie zarzucasz grania na pro skoro wiesz że każdy tu gra na wc. Może ty nie, nie wiem...
Przegrałeś z benkiem_16 to sięzacząłeś pluć do mnie o to, że wreszcie zagrałem dobry mecz. Wkurzają mnie tacy ludzie, przypuszczas ze gram na pro - no co ty? Popatrz, nie trafiłeś, gram na wc. ???? ???? ???? Mam nadzieję, że się rozkręce w tym turnieju i będę wygrywał i spotkam się z tobą w superlidze i postaram ci się coś udowodnić.

PS. To forum nie służy do kłótni, więc jak masz jakieś niejasności to mów mi otym w szkole lub na gg. Kurde ale jutro będziesz się pluł w szkole. ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
kurde ttobie nie idzie nic powiedziec bo zawsze musisz sie klocic do upadlego
no i co - zas byl koniec rozmowy i ja rozkrecaszz.... :zy3ou:

Tylko właśnie, kto zaczął kłótnie?
niewiem czy zaczeciem klotni bylo moje stwierdzenie o wyniku. wszyscy mowia ze jestem organizatorem, to wyniklo w tarakcie jak robilem zapisy itd, bo benek nie mial czasu, i tak zostalo. wiec jako organizator chyba moglem chciec sie upewnic czy graliscie na WC... ja na jednej lidze mialem takie cos ze musialem mecz wygrany 11-3 powtarzac bo za latwo strzelalem i mi nie chcieli wierzyc ze na wc mam. a potem jak looknalem to rzeczywiscie mialem semi pro bo to byl nowy profil na ENG :mrgreen: przypadek a jednak... po prostu sie chcialem upewnic i tyle a ty juz &quot;Wiślak nie zaczynaj znowu i ???? ???? ???? ???? &quot; takze nie mow ze

ja klotnie zaczynam
poza tym jak ci tak zalezy zeby ja skonczyc to po co tego posta piszesz? ja napisalem ale dobra koniec rozmowy i jak juz o tym zapomnialem to ty po kilkunastu godzinach zas wznawiasz.

Może ty nie, nie wiem...
dobrze wiesz ze gram na wc to tylko niepotrzebnie cisnienie mi podnosisz i chcesz se dalej klocic - tzw prowokacja.

Przegrałeś z benkiem_16 to sięzacząłeś pluć do mnie o to, że wreszcie zagrałem dobry mecz. Wkurzają mnie tacy ludzie, przypuszczas ze gram na pro - no co ty? Popatrz, nie trafiłeś, gram na wc. Sad Sad Sad Mam nadzieję, że się rozkręce w tym turnieju i będę wygrywał i spotkam się z tobą w superlidze i postaram ci się coś udowodnić.
co ma do tego przgrana z benkiem? chlopie ja sie ciesze ze jeden mecz na remis wyciaglem bo wiem jak benek gra. I edycji nie wygral tylko dlateog z nei mial czasu i walki dostal a jak teraz tak nie bedzie to pudlo ma murowane... a 1 pkt dla mnie za remis w 1 meczu mnie bardzo ucieszyl a nie wkurzyl!
w superlidze moze sie spotkamy a moze w spadkowej :] nie mowie ze gram lepiej niz ty, gralismy 3 spary 2x przegralem 1 golem raz wygralem dziewieciom... byly max lagi i zaden z tych meczy nie jest obiektywny. mysle ze gramy na podobnym poziomie i moze byc ciekawie, moge tez przegrac 2 mecze... jak bedzie pokaze czas i wcale nie mowie ze gram lepiej! nigdzie tak nie napisalem!
i nie chce ci mowic o tym co ty pisales po porazce z mackiem... mowisz ze ja sie rzucam po porazce z benkiem i nie umiem przegrywac a ty:

mecz lagów i fauli, nie gram więcej o taj porze...
Każda akcja to wślizg lub faul. Dzięki za kontuzję faularzu.
Niestety w juventusie nie ma obrony... Każdy gol stracony sam na sam...
Tak jakby obrona się składała z dwóch graczy...
zaczales go obrazac od faularzy itd... i ja nie umiem przgrywac ????

PS. To forum nie służy do kłótni, więc jak masz jakieś niejasności to mów mi otym w szkole lub na gg. Kurde ale jutro będziesz się pluł w szkole. Very Happy Very Happy
jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC. a co do plucia w szkole to nie bede ci nic mowil bo ta sytuacja to no coment
niestety taka prawda. w szkole wydajesz sie normalny ale na forum totalnie mnie rozbrajasz, poczawszy od txtow w swoim TYPERZE F1, w ktorym na poczekania dostowywales zasady pod siebie az po turneij fify.

mysle ze na tym trza skonczyc: moja propozycja. pisz na PW mi a nie tutaj... zobaczymy czy chcesz sie klocic czy nie... jak nie to na PW prosze a jak napiszesz tu to znaczy ze na maxa chcesz klotni i ja nic nie odpisuje - koniec bo to nie ma sensu. :|

heh takiego dluuugiego posta jeszcze nie pisalem ???? ???? chyba z 15 min stracilem ???? mysle ze chociaz bedzie efekt w postaci porozumienia

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
dobrze wiesz ze gram na wc to tylko niepotrzebnie cisnienie mi podnosisz i chcesz se dalej klocic - tzw prowokacja.
Nie wiem , ale myślę, że grasz na wc.

gralismy 3 spary 2x przegralem 1 golem
Wygrałem raz jednym, raz dwoma golami. Ostatnio bez lagó graliśmy jedną połowę i było 2:1 dla mnie.

zaczales go obrazac od faularzy
to był żart. Poza tym mu powiedziałem, że bardzo fauluje i mnie zrozumiał.

jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC
Nie da się sprawdzić czy wszyscy grają na wc. OBYWATELE - GRAM NA WC. Już wiesz na czym gram, a piszę to któryś raz :zy3ou:

Strzelam średnio 4,5 gola na mecz a ty 5,16 gola. I kto tu powinien być podejrzewany o nie granie na World Classie?

Co do PW to musiałem tu napiseć, żeby wszyscy wiedzieli, że nie jestem taki jak napisałeś.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Nie wiem , ale myślę, że grasz na wc.

gralismy 3 spary 2x przegralem 1 golem
Wygrałem raz jednym, raz dwoma golami. Ostatnio bez lagó graliśmy jedną połowę i było 2:1 dla mnie.

zaczales go obrazac od faularzy
to był żart. Poza tym mu powiedziałem, że bardzo fauluje i mnie zrozumiał.

jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem wszczac klotni tylko sie upewnic czy gracie na WC
Nie da się sprawdzić czy wszyscy grają na wc. OBYWATELE - GRAM NA WC. Już wiesz na czym gram, a piszę to któryś raz :zy3ou:

Strzelam średnio 4,5 gola na mecz a ty 5,16 gola. I kto tu powinien być podejrzewany o nie granie na World Classie?

Co do PW to musiałem tu napiseć, żeby wszyscy wiedzieli, że nie jestem taki jak napisałeś.

W 2

wislak

Forum VIP
kolejne roztrzasywanie :/
szkoda gadac ????
a pozniej gralismy i bylo 1-1 i moja akcja a sie rozlaczyles bo musiales z kims grac :]

dobrze ze to jest hyde park ale KONIEC tego! ja bym cie wywwalil z tego turnieju za te klotnie! robisz z igly widly tak jak sphinx w tenisowym turnieju. zzamet i niepotrzbne pisanie glupich postow.

nie wiem czy wiesz ale tu sie posty nie doliczaja... to jest hyde park... bo moze ci o to chodzi...

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Może ty tak myślałeś bo na kożdej stronie jest 10 twoich postów.

a sie rozlaczyles
Nie rozłączyłem się tylko samo się rozłączyło a to różnica...

Ty robisz z igły widły a mówisz, że ja i to mnie wkurza.

Jeszcze jedno:

W tym temacie piszemy wyniki!
Jak sam napisałeś. A o meczch powinni w tym temacie rozmawiać gracze z tej grupy :|

A ty musisz wszczynać kłótnie. Pewnie gdyby adrianAZ wygrał 11:5 to byś nic nie powiedział Ale mnie znasz to myślisz, że mnie możesz oskarżać o byle bzdure?

Przez twój zaczepny post chyba 10 postów to sama kłótnia. WEŹ SKOŃCZ I NIE PISZ TU POSTÓW NIE NA TEMAT&gt; WYJAZD DO SWOJEJ GRUPY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
WYJAZD DO SWOJEJ GRUPY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
tu kolego troche przesadziłes co to mialo oznaczac i jeszcze ten krzyk ty zaraz mozesz zrobic wyjazd ale z forum ???? odnos sie do innych userów jakos bo poniesiesz konsekwencje... :zy3ou:

W 2

wislak

Forum VIP
WYJAZD DO SWOJEJ GRUPY :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
tu kolego troche przesadziłes co to mialo oznaczac i jeszcze ten krzyk ty zaraz mozesz zrobic wyjazd ale z forum ???? odnos sie do innych userów jakos bo poniesiesz konsekwencje... :zy3ou:
dzieki chociaz raz za poparcie myslalem ze mnie nie lubisz ale widze ze prace moda wykonujesz rzetelnie i obiektywnie oceniasz sytuacje ???? . po raz kolejny mowie koniec ale zaszkins za pewne bedzie jeszcze fcbialasa przepraszal w obawie o swoj dalszy byt ????
co do tego jakby wygral adrian to tez bym napisal bo tu nie wazne kto wygral, chodzi o to ze bylo 16 goli...

THE END (po polsku KONIEC zeby wszyscy zrozumieli) i 0 pisania o tej klotni w tym temacie, jak ktos cos do tego napisze to wylatuje z konkursu. jako &quot;organizator&quot; chyba moge tak zdecydowac... bo juz 4-ty raz prosze o uspokojenie sie a tu dalej burdy slowne

pozdro 4all i fcbialas ???? ????

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Moje posty i wislaka w temacie grupa B turniej Fifa 07 od 18.10 do 20.10 paździenika to kłótnia i są tam niepotrzebne bo tam trza pisać wyniki a nie się kłócić. I się niewygodnie przegląda bo tam miały byc same wyniki. Najlepiej bybyło gdybys skasował posty gdzie nie mam mowy o meczu i wyników.
Proszę. Bo niechcę wylecoeć z forum i konkursu za nic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom