>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

GRUPA B// II Turniej Fifa 07

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
NO to dobra! Zaczynamy! Terminarzu nie ma co robic, gramy kazdy z kazdym mecz i rewanz. Sa 2 grupy po 8 osob. Razem 14 meczy gra kazdy! Wszsytkie mecze musza byc rozegrane do 19 listopada, zeby kazdy na lajcie zdarzyl. Po 4 osoby wychodza z grup i tworzymy 2 ligi: Superlige (8 najlepszych) i Lige spadkową (pozostali userzy). I potem znow gramy kazdy z kazdym w obu ligach: wtedy bedzie wyrownanny poziom w obu Mr. Green
mysle ze to ciekawy pomysl - nikomu sie nie pali mozemy skonczyc w srodku grudnia Smile chociaz kazdy sobie zagra po 28 meczy! najpierw liczymy pkt (3 win, 1 draw i 0 lose) potem mecz miedzy danymi userami a na koncu bramki. zasady takie jak w poprzedniej. rozlaczenia tez, tyle ze jesli w pierwszysch 15 minutach sie rozlaczy to wynik przechodzi!

GRUPA B:

Mooserix Real Madryt
Patrolinho Werder Brema
M4ciek Inter Mediolan
kofin Ac Milan - zmienil Marcina-Odrę
mucios Chelsea Londyn
zaszkins Juventus - dyskwalifikacja za niego wchodzi filip_r2 wyniki sie zeruja ????
rebi Atletico Madryt
adrianz Roma

W tym temacie piszemy wyniki!

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
JA moge grać w piątki i soboty rano bo oprócz tego nie ma czasu. Umawiamy się i gramy wtedy gdy mogą obydwaj a nie jak jeden może to sie wkurza na drugiego.
Więc piszcie na gg jajby co 1008290

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
jesli jestem na Hamachi to czekam na chetnych - prawdopodobienstwo rozegrania meczu turniejowego ok. 80% :p (Hamachi mam wlaczone tylko kiedy nic specjalnego nie mam do roboty)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
pierwszy mecz w tej grupie:
Inter (M4ciek) - Juventus (Zaszkins) 8:2

Crespo x3
Adriano x3
samoboje x2 ;)
:zoltakartka: dla Samuela

Del Piero, Trezeguet po jednej bramce
do tego kontuzja Del Piero (oczywiście pauza w najbliższym dowolnym meczu turniejowym)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
mecz lagów i fauli, nie gram więcej o taj porze...
Każda akcja to wślizg lub faul. Dzięki za kontuzję faularzu.
Niestety w juventusie nie ma obrony... Każdy gol stracony sam na sam...
Tak jakby obrona się składała z dwóch graczy...

W 2

wislak

Forum VIP
zaskins nie mieszaj bo gral ze mna wiec nie mow. idealnie sie gralo. i nie nazywaj macka faularzem bo gralem z nim kilkukrotnie i zawsdze bylo OK. przegrales bo byl lepszy i tyle. a faule to element gry wiec nie narzekaj... przeciez ty tez mozesz faulowac... ryzyko jest reda lub yellowa ale jak kto gra tak gra

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Być może kwestia łącza. Spróbuj spingować przeciwnika. Czas powinien wahać się ok. 60 ms. Czas przekraczający 250 staje się już niegrywalny. Nawet jeśli masz super łącze a kolega słabe to tobie też będzie cieło ponieważ fifa robi taki sam ping dla obu i przystosowuje się do wyższego.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
sluchajcie sprawa z mojej strony wyglada tak:
- zaproponowalem mecz, zaszkins sie zgodzil, powiedzialem ze jak beda lagi to nie traktujemy tego jako meczu turniejowego; zaczelismy grac, minela 1 polowa (wynik 4:1 dla mnie), on wyszedl z gry w przerwie stwierdzajac ze sa za duze lagi (moim zdaniem bylo dobrze, moze w ciagu polowy raz mi zcielo ze strzal oddalem np. za bardzo schodzac do boku) i ze przeciez nie traktowalismy tego meczu jako &quot;na powaznie&quot;; ok pomyslalem nie bede sie klocic (sam wiem co to sa lagi = drugi mecz z Mooserixem) wiec po paru chwilach uzgodnilismy ze skoro on ma te opoznienia, to zaczynamy juz na serio mecz turniejowy ale ustalilismy furtke: mial 5 minut meczu w grze (czyli kilkanascie sekund czasu rzeczywistego) na dobrowolne przerwanie gry z powodu lagow - wtedy ten mecz nieodbyty i gralibysmy o inne porze, ale nie przerwal = dla mnie jednoznaczne ze jednak nie bylo tak zle... tym bardziej ze pare chwil pozniej prowadzil juz 2:0 (popatrzcie na czasy bramek)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
drugi mecz
M4ciek (Inter) - zaszkins (Juventus) 8:3 (4:3 do przerwy)

Crespo x4
Adriano x3
Solari x1
Zanetti :zoltakartka:

Trezeguet x2
Del Piero x1

mecz duzo bardziej wyrownany, wynik 4:3 do przerwy o tym swiadczy, pierwsza polowa to wiecej z akcji Juve, ale ja wykorzystywalem swoje jedyne 4 sytuacje i stad prowadzenie; sam mecz bez-lagow; bramka Del Piero z wolnego

edit: prosze Patrolinho lub też zaszkina o podanie meczu turniejowego między Wami który odbył się zaraz przed meczem moim z zaszkinsem (kwestia składu, bo ze mną Del Piero grał)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
pierwszy mecz
zaszkins (Juventus) - Patrolinho (Wereder Brema) 2:1

Bramki dla mnie:
Camoranesi
Trezeguet

Bramki dla Patrolinho:
Klasnic.

Kontuzjowanego Allessandro Del Piero zastąpił Bojinov. Po pierwszej połowie nas rozłączyło jak było 2:1. W drugiej nie było bramek. Mecz spokojny i wyrównany.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
pierwszy mecz
zaszkins (Juventus) i adrianAZ (AS Roma) 4:1

Bramki dla mnie:
Del Piero x2
Trezeguet x2

Bramki dla adrianAZ
Totti

Ogromana ilość strzałów z obu stron ale bramkarze byli dobzi.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
drugi mecz
zaszkins (Juventus) i adrianAZ (AS Roma) 11:5

Bramki dla mnie:
Del Piero x8
Trezeguet x2
Chiellini

Bramki dla adrianAZ
Totti x5

Grad goli w meczu, mogło być jeszcze więcej. Adrian strzelał dużo z dystansu ale kilka strzelił mi tak. Mnie cieszy dwucyfrowy wynik.
PS. dobrze napisałem u? :?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom