>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa - A // Turniej Fifa 07

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
mecz z Mooserixem - nie dało się grać miedzy nami - sa takie lagi ze to nie mialo sensu jakiegokolwiek, mam nawet film w formacie 3gp z zapisem fragmentu :zy3ou:

pierwszy mecz tez cielo niemilosiernie ale dzisiaj to juz totalne przegiecie, nie wiem ale jakos nalezaloby rozwiazac ten problem teraz i w przyszlosci

mecz poddałem - nie było jak grać bo to gówno nie przyjemność

W 2

wislak

Forum VIP
No trzeba sprobowac kiedy indziej... narazie macie czas bo gr B nie gra wogole :// :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
a tak PS TO ZACZNIJCIE W TEJ B JUZ GRAC!

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
aha - udało nam się sparing rozegrać, na dużo mniejszych lagach, ale po kilku konsultacjach (Mooserix nie korzystał z jakiegoś tam softu do zmiany IP z którego korzysta - IP jego dała neostrada i nie było modyfikowane i połączyliśmy się bezpośrednio (też mam neostrade)

no ale podczas gry z gównianymi lagami ja się skupiałem na czymś innym (nerwy na lagi + rola filmowca) on strzelał bramki i wystrzelał kilka więc teraz zapewne się nie zgodzi na unieważnienie tego meczu :p

róbta co chceta, góra decyduje, mnie to jest obojętne..

edit: a może półfinały zrobić z 4 najlepszych z obu grup ? :p

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Powiem tyle, że w pierwszym meczu były takie same lagi jakoś rozegraliśmy cały. Po drugie soft do zmiany ip nie ma nic do hamachi ponieważ ono wytwarza własne ip i łączysz się przez ip hamachi a nie mojego kompa. Wynika z tego że wine za lagi ponosi hamachi. W każdym razie mecz się odbył i zakończył się wynikiem 6-0 (w pierwszym mecz do 43 min 2-0 w drugim do 30 którejś 4-0 potem M4ciek dał walkower).

Mooserix - M4ciek
Real Madryt - Valencia

II mecz
6-0 + walkower

jakbyście robili liste na króla strzelców to zdobyli 4 van Nisterlooy, i po jednej Raul i Robinho.

W 2

wislak

Forum VIP
nie robimy krola strzelcow- no lagi sa i nic tego nie zmieni... ale byly mecze ze sie dobrze gralo... ja po 23 mam juz lajcik.... takze maciek nie zniechecaj sie w II edcji napewno powalcsz a poki co zagrasz o 5 mmijesce. Spider gra o 7!!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ostateczna tabela grupy A

1. Wiślak (Chelsea) 6 28 - 19 +9 12
2. Mooserix (Real Madryt) 6 23 - 13 +10 12

3. M4ciek (Valencia) 6 21 - 26 -5 9
4. spider231 (Lyon) 6 17 - 31 -14 3

Kolejno: miejsce, nick, drużyna, liczba meczy, bramki strzelone, bramki stracone, bilans bramkowy, punkty.

Tym kolorem oznaczone są zespoły które awansowały dalej.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
A nie lepiej zrobić krzyżowo?

Tzn. że

półfinały

1. 1A - 2B

2. 2A - 1B

półfinały (o 5 miejsce)

3. 3A - 4B

4. 4A - 3B

o 1 miejsce