>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Grupa - A // Turniej Fifa 07

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W tym temacie dajemy tylko screeny po meczowe, tabela bedzie zaktualizowana, po meczach.

- Wiślak
- M4ciek
- spider231
- Mooserix

Terminarz:

Wtorek - 10 X (rewanż 13 X piątek):

Wiślak vs Mooserix
M4ciek vs spider231

Środa 11 X (rewanż 14 X sobota):

spider231 vs Wiślak
Mosserix vs M4ciek

Czwartek 12 X (rewanż 15 X niedziela):

M4ciek vs Wiślak
Mooserix vs spider231

Mecze odbywaja sie miedzy godzina 20, a 22 ;)

W 2

wislak

Forum VIP
no meczyk byl swietny prawie wcale lagow i z 0-3 zoriblem remisik! ???? ale gralismy po 6 min ;/ niewiem mialobyc po 8 dzisiaj dopiero sie kaplem... nie chce nic mowic bo przegralem i ale niech benek zdecyduje... fakt ze na koncu atakowalem ladnie to moze te2 min dluzej bym wbil gola jakiegos :]
ps gralismy wczoraj bo nie wiedzialem czy bede miec czas :mrgreen: a jednak mam :mrgreen:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Graliśmy po 8 min bo ja byłem gospodarzem i miałem w opcjach ustawione 8 min. Swoją drogą fajny był ten wolny w 90 min :dfytysdfh:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ok, druga para też zdążyła rozegrać spotkanie:

M4ciek (Valencia) - spider231 (Lyon)

jutro wrzucę ew.drugiego screenshota z liczby strzałów, bo coś dzisiaj imageshack szwankuje

W 2

wislak

Forum VIP
aha to spoko ale bylem pewny ze jakos krtoki mecz ???? a tak poza tym to miales max fuksa ale mecz wypasik nie bylo widac keidy przelecial!! ten wolny mi sie sni po nocahc :/ ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Szkoda, że nie zapisałem powtórki ale piękna bramka :jezora54: . Swoją drogą rzuć okiem na statystyki. Posiadanie piłki 61 - 39 strzały 9 - 12 ???? Dziwny ten mecz ale wynik sprawiedliwy :spokodfhgfh:

W 2

wislak

Forum VIP
no chociaz II polowe mialem taka przewage ze troche mi sie gol nalezal ale ty za to poczatek miales super, wg mnie 3-3 to bylby najsprawidliwszy wynik a ty w doliczonym czasie dobiles wolnym mnie;D ale ogolnie fajnie sie gra
ps. sa jakies nagrody? bo mi cos spider pisal a ja nigdzien niewidzialem nic takiego .... ;)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Valencia - Lyon 6:3

wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu, bo strzeleniu bramki na 4:3 dla druzyny z Mestalla (69 minuta kiedy bylo wyrownanie raptem 3 minuty wczesniej), Lyon gniotl jak tylko mogl, ale dobrze ustawiona i cheroicznie broniaca sie calym zespolem druzyna Valencii nie tylko zdolala zachowac dalsze czyste konto, a po dwoch kontrach strzelila 2 bramki (w tym jedna z karnego w 90 minucie po ewidentnym faulu obroncy i byl to w sumie drugi karny w tym meczu, pierwszy byl w 45 minucie i dal wyrownanie na 2:2 do przerwy, takze dla Valencii)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
rewanż ze spiderem231:

Valencia - Lyon rozegrany na 3 tury: 1:0 i mecz przerwany gdzieś po kwadransie; uznaliśmy że gramy od nowa + 1 bramka zaliczona dla Valencii. Druga próba - znowu rozłączyło dokładnie w przerwie przy stanie 4:2 dla Valencii. Zgodnie z ustaleniami rozegraliśmy jeszcze od nowa 1 połowę w której to stan wyniósł 1:1.

W sumie 6:3 lub 5:3 dla mnie w pojedynku ze spiderem231, jeśli nie liczymy pierwszego meczu w którym padła bramka już w pierwszym kwadransie

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - Mooserix
Chelsea - Real
rewanż

3:1 - jakos mi sie udalo ???? DDD

nie ma screena bo na 3 tury gralismy. najpierw piekne wyrownane 83min, (3:1 - chociaz mialem duuzo szczescie i 2 gole z karnych wbilem lampardem w srodek a drugi z dobitki ???? )
potem 5min i rozlaczka
i potem pozostale 2min + 5 (tak mowi regulamin) i nic sie nie zmienilo. Co prawda tak bylismy pochlonieci gra ze juz kilka minut po zakonczeni moser wbil mi gola ale to juz bylo po czasie :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - M4ciek
Chelsea - Valencia
I mecz
6:3 ???? DD

Nie ma screena bo po 1 pol nas rozlaczylo przy stanie 2-2 a potem 4-1 dla mnie to razem 6-3. Ale wyrownany pojedynek szczegolnie w 1st halfie!

EDIT: drugi mecz tez 6:3 dla mnie ???? nie ma screena, screena dopadla grypa :jezora54: ale tak powaznie to na 3 tury gralismy. ???? pozdro for all czekam na tabele :dfytysdfh:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
w obu meczach w 1 polowach mialem przewage taka ze powinienem wygrac to w cuglach (w tym przerwanym było nawet 2-0) jednak dupa Canizares to nie to co Cech - a Wislak mial z tych 12 bramek chyba z 8 po dobitkach wiec idzie sie serio :zy3ou:
wyszła różnica poziomów umiejętności piłkarzy w samej grze (4 do 5.5 gwiazdki)

W 2

wislak

Forum VIP
eeee tam niewiem ale z tymi dobitkami- ja strzelam i ty masz szczescie ze bramkarz broni te strzaly wg mnie a nie to ze ja potem dobiegam i dobijam na pusta. poza tym nie zgodze sie ze miales przewage duza bo po przerwach byyly remisy a to ze 2-0 prowadziels to o niczym nie siwadczy bo ja wyrownalem w tej polowie jeszcze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spider231 0

spider231

Użytkownik

TO BYL KRWISTY MECZ !! Troche sie wkurzylem.

Wyrownany mecz poza jedna czerwienia moze by bylo cos wiecej a niestety 0pkt. i kontuzja na nastepny mecz Roud Van Nisterlooy

W 2

wislak

Forum VIP
No to tabela punktowa chyba wyglada tak:

Wiślak 12 pkt
Mooserix 9pkt + 2 mecze z M4ciekiem ;d
M4ciek 6pkt + 2 mecze z Mooserixem
spider231 3pkt

Zagrajcie te 2 mecz jutro i w gr B niech sie wreszcie tez cos ruszy i w niedizele by mozna polfinaly a mecz o 3m i final np we wtorek?

i potem od czwartku next turniej? co o tym myslicie. mozna bedzie rozdzielic np 1 i 4 z gr A + 2 i 3 z gr B i odwrotnie i wymieszani bysmy zas zagrali sobie 8) a moze kto by jeszcze doszedl...

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
pierwszy mecz z M4ciek - Mooserix:

screen przedstawia wynik 3:2, ale ten mecz sie liczyl do 73 minuty, gdyz we wczesniejszym meczu rozegralismy 18 minut i w momencie strzelenia bramki przeze mnie nastapilo rozlaczenie, wiec w sumie wynik 4:2 dla Valencii. Dość spore lagi w tym meczu, brak dokładności strzałów i główek. Ogólnie brzydki mecz.

Został jeszcze jeden mecz - rewanż.

W 2

wislak

Forum VIP
AKTUALNA TABELA:

1. Wiślak 12 pkt - pewne 1 miejsce - lepszy bilans w meczach i z mackiem i z mooserixem
2. Mooserix 9pkt
. M4ciek 9pkt
4. spider231 3pkt

DO ROZEGRANIA POZOSTAŁ MECZ M4ciek - Mooserix. W pierwszym pojedynku było 4:2 dla macka. Zwyciezca tego meczu ma 2 a przegrany 3 miejsce. W razie remisu awaans z 2 miejsca ma Maciek 8)

To takie male przyblizenie co sie bedzie dzialo wieczorkieem :wink:

Do góry Bottom