>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa A - Francja, Urugwaj, Meksyk, RPA

Status
Zamknięty.
B 4

bot_13

Użytkownik
Mecz: RPA - Urugwaj
Data: 16.06. 2010
Typ: 1x
Kurs: 1.5
Bukmacher: expekt
Mecz 2 kolejki MŚ grupy między RPA i Urugwajem będzie należał do ciekawego i wyrównanego pojedynku. Obie ekipy poprzednie mecze zremisowały. Gospodarz z Meksykiem 1-1, a Urugwaj z Francją 0-0. Tak więc widać, że grupa A jest bardzo wyrównana i trudno tu wskazać jednoznacznego faworyta. Według bukmacherów delikatną przewagę mają Urugwajczycy, jednak moim zdaniem RPA, jako gospodarz tanio skóry nie sprzeda. Moim zdaniem mecz ten zakończy się remisem lub wygraną RPA.

Z 0

z.g.

Użytkownik
Trochę ten karny i czerwona dla gospodarzy to dla mnie mini sensacja. Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Myślałem ,że sędziowie będą faworyzować gospodarzy i jakoś ich przepchnął do tej 1/8 chociaż. A tutaj no proszę. Sędzia od razu pokazuje czerwoną bez żadnego zastanowienia. Na prawdę ciekawa grupa.

david-beilan 46

david-beilan

Użytkownik
Dziś spokojnie można stawiać na RPA bo bardzo wysokim kursie ponad 3,00. Z Meksykiem zaprezentowali się bardzo ładnie na meczu otwarcia.
Chyba inny mecz oglądałeś chłopie ???? Taa, rzeczywiście warto było xD Trójkę na klatkę przyjęli ;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Wiec zacznę od przeprosin... poniosło mnie w pierwszej chwili to prawda...ale za duże pieniądze postawione poszły w błoto...

Cieszę się niezmiernie z przegranej RPA... jest to drużyna bez potencjału, murowanie bramki mnie już znudziło (patrz Szwajcarzy...jyzis to było straszne i takie upokarzające ????). Cieszmy się bo zaczyna zwyciężać piłka na TAK

a co do jutrzejszego meczu : krótko i na temat... kilka dni temu powiedziałem Urugwaj i Francja w następnym... na razie 50% siadło. Powiedzmy sobie jasno : czy Francja jest bez formy, czy się kłócą, czy nienawidzą to mają grać i to zwycięży w tym meczu (nie przegrają)
Wiele zależy od składu jaki zostanie zaanonsowany na to spotkanie. Dziś była kilka zmian w ustawieniu i składach i to dało efekty innej gry.

Over/under 2,5 bym nie typował. może być 0-0 jak i 2-1. Kurs jeżeli będzie oscylował w granicach 2,80... to oczywiście grać over ;-)

zyzo 0

zyzo

Użytkownik
Wiec zacznę od przeprosin... poniosło mnie w pierwszej chwili to prawda...ale za duże pieniądze postawione poszły w błoto...
Cieszę się niezmiernie z przegranej RPA... jest to drużyna bez potencjału, murowanie bramki mnie już znudziło (patrz Szwajcarzy...jyzis to było straszne i takie upokarzające ????). Cieszmy się bo zaczyna zwyciężać piłka na TAK
a co do jutrzejszego meczu : krótko i na temat... kilka dni temu powiedziałem Urugwaj i Francja w następnym... na razie 50% siadło. Powiedzmy sobie jasno : czy Francja jest bez formy, czy się kłócą, czy nienawidzą to mają grać i to zwycięży w tym meczu (nie przegrają)
Wiele zależy od składu jaki zostanie zaanonsowany na to spotkanie. Dziś była kilka zmian w ustawieniu i składach i to dało efekty innej gry.
Over/under 2,5 bym nie typował. może być 0-0 jak i 2-1. Kurs jeżeli będzie oscylował w granicach 2,80... to oczywiście grać over ;-)
Watpie aby oba zespoly graly na 0-0 bo remis zadnego nie zadowoli, ale zapewne wyjda bardzo ofensywnie nastawieni od pierwszych minut Francuzi i Meksyk ukłuje kilka bramek z kontry Over 2,5 jak najbardziej do brania wczoraj zagralem Over 2,5 w meczu Urugwaju i odziwo wszedl w doliczonym a kursik ladny bo az 2,95 byl dzis taki sam jest na over w meczu Francji z Meksykiem wiec nie ma co czekac tylko grac

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Mam pytanie czy we ktoś jaki był stosunek posiadania piłki w pierwszym meczu Francuzów z Urugwajem??? Może ktoś poda jakąs stronę gdzie znajdę statystyki meczów już zagranych...
Tobet proponuje ciekawy zakład na posiadanie piłki:
Mexico ball possession % :
Under 50,5 1,78
Over 50, 5 1,93
Zastanawiam się nad postawieniem na Under bo jak wiemy Trójkolorowi może nie grają cudów i strzelanie bramek przychodzi im troszkę trudno ale wydaje mi się że kontrola piłki będzie po ich stronie, owszem Meksyk w pierwszym meczu miał zdecydowane posiadanie piłki ale prawie każda afrykańska drużyna a w tym przypadku RPA nie potrafi prowadzić gry utrzymując się przy piłce

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Francja-Meksyk
Jak dla mnie w pierwszych spotkaniach lepiej zaprezentował się zespół Meksyku. Mam nadzieję że dziś zagrają bardzo ofensywnie i pokażą Francuza że te MŚ nie są dla nich. Ja proponuje zagrać Meksyk lub remis 1,60 ✅bardzo pozytywnie albo Czy Francja zdobędzie bramke:NIE po kursie 3,20✅

L 5

lllolllo

Użytkownik
Przed rozpoczęciem w grupie A gier moja tabela po 3 spotkaniach miała tak się prezentować:
1. Urugwaj
2. Francja
3. RPA
4. Meksyk
Muszę napisać, że jakby chciało się sprawdzać;)
Urugwaj nie przegrał z Francją, po czym zdeklasował gospodarzy turnieju...
Teraz czas na błysk Francji, są gwiazdy, liczę, że będzie walka, ambicja a także i szczęście będzie sprzyjać lepszym, czyli oczywiście Francji.
Myślę więc, iż dziś Francja spakuje Meksyk do domu:cool:
Kurs ponad 2 za zwycięstwo żabkuf miodzio:grin:
Typy z bah:
-Francja - Meksyk /1/ 2,1
-Wygra drużyna 1(Francja)do zera? /Tak/ 2,9
-Zdobędzie pierwsza drużyna(Fr)przynajmniej jeden gol w każdej połowie? /Tak/ 4,2
Polecam ????

T 0

tequilla

Użytkownik
Pewnie na remis, choć myślę sobie po cichu, że może żadna z drużyn nie będzie chciała trafić w 1/8 na Argentynę i powalczą o zwycięstwo. ( A przynajmniej Meksykanie ???? )
Dzisiaj Meksyk zdecydowanie lepszy od przereklamowanej Wielkiej Francji. Wygrali zasłużenie nic dodać, nic ująć. Zresztą tak, jak wczoraj Urugwaj.
Zawiodłem się na RPA. To najsłabszy gospodarz ever.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
W 1 pol. nawet Francji wychodziło granie w piłke ale w drugiej hehe....Dla mnie pewne ze awansuja Urugwaj i Meksyk kolejność przypadkowa;) Francja pokazała w tym meczu ze &quot;gwiazdy&quot; meczy nie wygrywaja potrzebny jest zespol ktory walczy i jest zgrany. BRAWO MEKSYK!

samin1 524

samin1

Użytkownik
No cóż... było ciekawie i teraz to już jest arcy ciekawie... Nikt nie chce trafić na Argentynę ale też nikt nie chce odpaść z mundialu w grupie. 1/8 to już inna historia i obydwie ekipy mają szansę z Argentyną jeżeli na nią trafią. Remis wielce prawdopodobny (jak kiedyś Szwecja z Danią, bodajże 2-2 ). Ale drugi mecz i kursy jakie zostały na niego postawione (2.00 na Francję) to myślę że spore przeszacowanie... nie wierzę że i nigdy nie uwierzę że w Francja może stracić choćby punkt z RPA...to nie zespół oprócz tego że to gospodarz.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Dobrze pisali o Meksyku. Zastanawia mnie jedno czy Francuzi strzelą chociaż bramkę na tych Mistrzostwach . Mogą być jedyną drużyną, która wyjedzie bez gola. Niech pakują walizy i jadą do domu , atmosfera w drużynie tragiczna , trener- pomyłką krajową , dobrze zidane mówił, ze się nie nadaję... Meksyk zagrał dobrą piłkę choć miałem wrażenie po 1 połowie, że to Francuzi wygrają :razz:. Urugwaj- Meksyk ciekawie będzie X może nie satysfakcjonowąć którejś z drużyn bo Argentyna to nie byle kto i nie ma się co rzucać na REMIS.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Najciekawsze, ze to Meksyk musi wygrac, by nie trafic na Albiceltes, a oni sa imho najlepsza druzyna w tej grupie i maja niemale szanse, by pokonac Urugwaj. Ogromnie ciekaw jestem tego meczu, bo od niego bedzie zalezalo naprawde duzo w dalszej fazie turnieju. Co do Francji to sadze, ze z oslabionymi kadrowo i psychicznie gospodarze jakims cudem uda im sie wygrac, choc i to moze byc dla nich niewykonalne, hehe. Generalnie mozna powiedziec, ze dopiero teraz zaczely sie mistrzostwa.

boromir 134

boromir

Użytkownik
Jak dla mnie to Francja nie jest w stanie wygrac wyzej niż 2-0 z RPA.ostatni mecz Rpa beda sie chcieli jeszcze pokazac ale nawet jesli Francja wygra to mowie nie wyzej niż 2-0.Ciekawie by było jesli Francja wygrała by 3-0 a Meksyk przegrał 1-0 ???? Nie mniej wydaje mi sie ze Meksyk zremisuje z Urugwajem.
A dzisiaj brawa dla Meksykanów jeszcze niech mi Słowaki albo Nowa Zelandia wysle Włochów do domu i bede bardzo bardzo szczesliwy bo te druzyny to nadają sie ale na zbiór pomidoró a nie do grania ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Myślę, że ani buki nie wycofają tego zakładu z oferty, ani nie bedzie ustawki :-(, w swoim życiu widziałem już &quot;pseudo ustawki&quot;, w których remis był korzystny, lecz to spotkanie taki nie jest, ponieważ obie drużyny walczą o pierwsze miejsce w grupie po to żeby trafić na teoretycznie słabszego rywala w kolejnej fazie

Z 0

z.g.

Użytkownik
Ja taką ustawkę pamiętam jeszcze z tego roku. Puchar Narodów Afryki ,mecz Angola - Algieria ,0:0,obie awansowały.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Pamiętacie jak był w Puchar Narodów Afryki fix za fixem, do tego drużyny pokroju WKS nie walczyły na całość, a teraz zwycięzca grupy zagra z drugą drożyna grupy B czyli najgorzej z Koreańczykami z Południa, a drużyna z drugiego miejsca z pierwszą z B czyli Argentyna bez dwóch zdań ;), jeśli byłbym selekcjonerem której kole wiek drużyny, to za wszelką cenę chciałbym ominąć podopiecznych Diego Maradony :razz:, kurs na remis jest 1,7 ale myślę że jest co najmniej ryzykowny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom