>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Grudzień z WilliamHill - wygraj tablet, freebety, walizkę pokerową, koszulki...

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
2. Dokonaj depozytu na minimum 10E i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu
Czy jeśli moim 2gim zakładem będzie freebet to on się liczy do tych warunków czy freebet nie jest do tego wliczany ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To nie gra to nie wygra ;)
Szansa jest, bo mało osób się rejestruje. Na pewno coś wygrasz.
Jeśli nie teraz to może w styczniu, mam w planach konkurs, który będzie uwzględniał rejestracje z grudnia. Może uda się w tym konkursie załatwić 1-2 walizki do wygrania.
Pozdrawiam

7 2

7tomas7

Użytkownik
Ja też spróbowałem szczęścia. Choć przez SESI zaczęło się źle, ale może przynajmniej za to w losowaniu będzie szczęśliwie ????

M 43

mania

Użytkownik
Tak z ciekawości, o ile to nie tajemnica. Ile osób się zarejestrowało i jest uprawnionych do losowania ?
Nagród jest 26 ,a chętnych ? ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki:

1. Wieslaw1*** - tablet
2. Rico*** - walizka pokerowa
3. dawc*** - darmowy zakład 50$
4. esuch*** - koszulka Forum.bukmacherskie.com (wymienna na freebet 10$)
5. kamczatk*** - koszulka Forum.bukmacherskie.com (wymienna na freebet 10$)
6. ne7me*** - 10$
7. krych*** - 10$
8. margra*** - 10$
9. wymio*** - 10$
10. bam***- 10$
11. aceka*** - 10$
12. Gach*** - 10$
13. DonCAM*** - 10$
14. Sajmon1*** - 10$
15. kacperlukas*** - 10$
16. nar*** - 10$
17. Karz*** - 10$
18. trebr*** - 10$
19. johny_b*** - 10$
20. paweldel*** - 10$
21. 7tom*** - 10$
22. artu*** - 10$
23. Gach*** - 10$
24. Kic*** - 10$
25. mirgo*** - 10$
26. warc*** - 10$
27. akris77*** - 10$
Gratuluję.
Osoby, które wygrały tablet, walizkę, koszulki proszę wysłać na adres email: [email protected] dane do wysyłki.
W przypadku koszulek - podać rozmiar (aktualnie mamy w magazynie: czarne: M,L i XL oraz białą XL)
Jeśli kogoś nie ma na liście, a zgłaszał się do promocji to pisać na maila lub na PW.
Pozdrawiam
edit: zachęcam do wyrażenia opinii na temat bukmachera, promocji w temacie: William Hill - opinie
dziękuję.
http://forum.bukmacherskie.com/f356/william-hill-opinie-64170.html

al_capone 29K

al_capone

Gangster
10$ - 7,50E
Oczywiście to orientacyjny wyliczenia, wszystko zależy od kursu waluty w danym dniu. W William Hill z doświadczenia wiem, że mają zawsze dobry przelicznik, więc nie będziecie stratni.
Freebety będą dostępne jutro lub pojutrze. Dam znać w tym temacie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Fajne nagrody, cieszę się z freebeta (choć to najmniej ulubiony przeze mnie bonus), ale mam pytanie - z czystej ciekawości, proszę tego nie odbierać jako atak.

Czy osoba, która nie ma nawet aktywowanego konta na forum ma dostęp do promocyjnych linków a co za tym idzie może brać udział w tego typu promocjach ? wieslaw1968 wygrał tableta, mimo, iż ma nie aktywowane konto, nie mówiąc już o tym, że ostatnia wizyta na forum miała miejsce 12 listopada...Chyba, że ja się przy czymś mylę, ale innego usera o takim bądź podobnym nicku nie da się znaleźć.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jakiś obrót tego freebeta jest?
Zapraszam:
Pytania dotyczące freebetów wygranych w konkursach
Czy osoba, która nie ma nawet aktywowanego konta na forum ma dostęp do promocyjnych linków a co za tym idzie może brać udział w tego typu promocjach ?
Loginy podane w wynikach sa loginami z WilliamHill. Nie wiem, czy dany gracz ma taki sam login na forum.
Aby wziąć udział w promocji wystarczy się zarejestrować przez serwis forum.bukmacherskie.com. Nie trzeba posiadać konta.

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie trzeba mieć konta na forum żeby brać udział w tej promocji (pytałem o to kilka dni temu).
Loginy podane w wynikach sa loginami z WilliamHill. Nie wiem, czy dany gracz ma taki sam login na forum. Aby wziąć udział w promocji wystarczy się zarejestrować przez serwis forum.bukmacherskie.com. Nie trzeba posiadać konta.
OK rozumiem, aczkolwiek moje skromne zdanie jest takie, że takie promocje powinny być dla osób z forum ;)
Kiedy można spodziewać się freebetów na koncie ?
OK - już wiem ;)

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
A jeszcze takie pytanie skąd osoba która wygrała (tablet/zestaw pokerzysty/koszulke), a nie jest zarejestrowana na forum będzie wiedziała że ma wysłać adres do wysyłki? :p
I ew. co się potem z tą nagrodą dzieje?

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
10$ - 7,50E
Oczywiście to orientacyjny wyliczenia, wszystko zależy od kursu waluty w danym dniu. W William Hill z doświadczenia wiem, że mają zawsze dobry przelicznik, więc nie będziecie stratni.
A to się pomyliłeś ????
Znalazłem tego freebeta, mam konto w euro i zamiast kwoty 7,50 widnieje freebet w wysokości 10Euro. Bardzo fajnie, szkoda, że nie udało się upolować nagród rzeczowych ale trzeba się cieszyć tym, co się ma ????
Podziękował za promocję.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom