>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Grudzień 2013 w Npower Championship

Status
Zamknięty.
esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Charlton - Brighton

Naturalnie wielkim specjalistom od Championship nie jestem, w ogóle chylę czoła osobie, która na tych rozgrywkach potrafi wygrywać, bo to naprawdę specyficzna liga - sam oglądałem tutaj dość regularnie mecze, kiedy jeszcze Championship gościł na antenach Polsatu. W ostatnim czasie na pewno jest to liga, którą częściej omijam, nie mniej w obecnym sezonie widziałem kilka pojedynków drużyny dzisiejszych gości, czyli Brighton. W pojedynku z Charlton spodziewam się tryumfu gości, a dla bezpieczeństwa - opcja z DNB całkiem dobrze wyglądająca w Unibet.

Brighton zdarzyło mi się kilka razy obejrzeć ze względu na osobę trenera tej drużyny - Oscara Garcii - byłego gracza FC Barcelony, wielbiciela sposobu gry Johana Cryuffa i Pepa Guardoli - w mojej ocenie i ocenie wielu kibiców Barcy w PL i przede wszystkim w BCN przyszłego trenera (ale dopiero po odejściu Rosella z wiadomych względów).

Ale do typu. Brighton to jeden z wielu zespołów typowanych do awansu, a już na pewno do udziału przynajmniej w PO walki o awans do Premier League. Gra Brighton może się podobać, wiele podań, gra typowa dla Garcii. Nie zawsze to jeszcze wygląda tak jak on chce, ale z każdym występem zespół prezentuje się lepiej. Na początku sezonu było słabo, ale ostatnio nadrabiają - mieli serial kilku meczów z rzędu bez porażki, na wyjazdach prezentują się bardzo wyrachowanie - przede wszystkim wynik, dlatego w delegacjach zaliczają undery, grając na wynik (często wyniki w granicach 1:0, 0:0, 1:1) Dobre recenzje zbiera Tomek Kuszczak, z ust trenera, kibiców i mediów.

Charlton to jedna ze słabszych ekip ligi, bez wygranej od końcówki listopada, z tymi mocniejszymi ekipami Championship raczej nie punktują. Dodatkowo u siebie jedna z najsłabszych ekip na własnym obiekcie - tylko dziewięć punktów na 30 możliwych. Zespół bez większych gwiazd, tak jak wspomniałem nie potrafiący wygrać ostatnio, prezentujący dość słabo.

W mojej ocenie zakład z DNB w stronę Brighton wygląda dość bezpiecznie - na pewno jeśli drużyna Oscara Garcii chce włączyć się realnie w walkę o awans, który przecież przed sezonem był ich celem, to takie spotkania muszą wygrywać, a już na przynajmniej remisować (na wyjazdach). Do tego rywal prezentujący się ostatnio przeciętnie. Ten okres w Anglii jest ważny dla każdego i tutaj nikt punktów stracić chciał nie będzie - według mnie więcej argumentów jest po stronie gości. GL!

Brighton [DNB] @ 1.75 Unibet [3:2⛔]
Under 2.5 @ 1.62 Unibet [3:2⛔]

slaby debiut w dziale.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Blackburn - Sheff Wed
Witam po długiej przerwie. Na tapetę biorę pierwszy mecz który rzucił mi się w oczy i w którym kurs bez większej analizy przyjąłem długim hmmmmm... Bet365 daje 1.80 na gospodarzy, gdzie ja więcej niż 1.6 bym nie śmiał. No ale po kolei. Blackburn gra ostatnio nieźle, gra się zazębia, chociaż ciągle potrzebują wzmocnienia w ataku. Zagrają praktycznie tym samym składem jak w ostatnim wygranym meczu z Yeovil, nie wiadomo jedynie czy w pełni sił będzie skrzydłowy Josh King, chociaż wygląda że tak. Tymczasowy opiekun drużyny gości, z uwagi na kontuzje dwóch napastników (Connor Wickham (14/7) i Atdhe Nuhiu (15/2)), powołał na ten mecz wypożyczonego do Coventry Chrisa Maguire (6/2). Poza składem wciąż pozostają pomocnik Michail Antonio (16/3) oraz obrońcy Joe Mattock (6/0) i Lewis Buxton (10/0). Sowy miały ostatnio dwa dobre mecze, ale bardziej wierzę w co raz lepsze Blackburn i myślę, że 1-0 lub 2-0 powinno wejść.
Blackburn @ 1.8 ⛔ 0-0
under 2.5 @ 1.75 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W Championship ostatnio strzelców staram się też typować for fun i całkiem nieźle idzie spróbujemy w Live.
Strzelec gola @@ Deeney (Watford) 2.30 Bet365 ✅ ✅
Przyjeżdża Milwall Deeney potrafi dobrze wykończyć akcję ostatnio z Ipswich miał kilka okazji jedną wykorzystał to jeden z najlepszych zawodników w talii Sannino cała taktyka jest ustawona pod tego tego napastnika.
Rhodes (Blackburn) Strzeli gola @@ 1.85 Bet365 ⛔
Świetną analizę jak zwykle napisał Ruichi zespół Blackburn to w tej chwili 70 % Rhodes który powinien w styczniu zmienić klub a nic bardziej nie zachęci potencjalnego kupca jak bramki

Ings (Burnley) strzeli gola @@ 2.65 Bet365
⛔
Tutaj już typowy typ na &#39;&#39;czuja&#39;&#39; zawodnik ostatnio świetnie sobie radzi strzela seriami i dziś ta nie powinna zostać przerwana.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Watford FC - Queens Park Rangers
29.12.2013 16:00, Piłka nożna, Anglia, Championship

Typ: X2
Kurs: 1.48 [0:0 ✅]
Bukmacher: Bet-at-home

QPR ostatnio ciezko przedzie (2 porazki), jednak z Watford powinni sobie to odbic, maja swietny sklad jak na Championship, spokojnie powinni uzbierac punkty i awansowac do Premier League (beda chcieli zajac ktores z 2-och pierwszych miejsc, aby uniknac barazy). Watford to druzyna srodka tabeli, nie maja raczej szans na awans, spasc tez nie powinni.

Kontuzje/zawieszenia:
Watford: Almen Abdi, Essaïd Belkalem
QPR: Alejandro Faurlín

Prawdopobne sklady:
Watford:
Manuel Almunia - Gabriele Angella, Lloyd Doyley, Lars Ekstrand - George Thorne, Sean Murray, Marco Cassetti, Ikechi Anya, Héctor Bellerín, Lewis McGugan, Cristian Battocchio - Troy Deeney, Fernando Forestieri
QPR:
Robert Green - Benoît Assou-Ekotto, Clint Hill, Richard Dunne, Danny Simpson - Jermaine Jenas, Karl Henry, Niko Kranjcar, Tom Carroll, Matt Phillips - Charlie Austin

Nie tego sie spodziwalem, ale zdarzenie siedzi.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Leicester - Bolton
Lisy nadal zapobiegają mocno o fotel lidera, cel udało się osiągnąć teraz trzeba utrzymać tę pozycję są na znakomitej drodze ku temu w składzie nie mają poważniejszych braków, Bolton natomiast w tym sezonie spisuje się poniżej oczekiwań zaledwie 17 lokata tego zespołu nie może wpływać pozytywnie na grę tym bardziej czeka ich ciężki wyjazdów do Leicesteru na King Power gdzie wygrać nie jest łatwo. Świetnie Pearson dobrał taktykę na tę grudniowe spotkania grają dużo piłką i straja się wykorzystywać doświadczenie Nugenta którego świetnie uzupełnia Vardy.Podobno szykują się jakieś poważniejsze wzmocnienia także jest o co grać w tę ostatnią grudniową kolejkę.
Wygrana LIsów @@ 1.90 ✅ ;plus ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Barnsley - Derby 2 @@ 1,90 ✅ ;plus ✅
Podoba mi się w tym sezonie metamorfoza jaką przeszło Derby z ligowego średniaka stało się drużyną która walczy o baraże. Ogromna zasługa w tym McClarena którego wielu już skreślało i skazało na środek tabeli w Championship tymczasem on udowadnia coś innego do składu wraca Hughes i Hendrick skończyło się na lekkich urazach i mogą spokojnie wystąpić od pierwszych minut. Warto odnotować że Derby na ostatnie pięc wyjazdów trzy wygrało, jeden zremisowało i jeden przegrało gdy ich rywal czerwona latarnia ligi zespół którego gra woła o pomstę do nieba wystąpi dziś bez Nyatanga i McCourta do skłądu może wrócić nominalny pierwszy bramkarza Walijczyk Dibble jednak wątpię czy Wilson zaryzykuje i postawi na niego. Barnsley nie wygrało u siebie od pięciu spotkań. Derby wydają się faworytem w tej konfrontacji

Inne Typy :
Bournemouth - Ipswich - 2 @@ 2,70 ⛔
Charlton - Sheffield 1 @@ 2,10 ⛔
Dwa pechowe remisy główne typy weszły to najważniejsze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom