gruby perez
Użytkownik
Mam wrażenie, że znalazłem sporą i ważną lukę w funkcjonowaniu forum, którą opisałęm w tym poście:
Postanowiłem pójść o krok dalej i udowodnić jak duża jest to luka. O co chodzi? Otóż chciałbym obnażyć temat, który regularnie zdobywa tytuł "najlepszego tematu miesiąca" obstawiając progresją bez ograniczonego budżetu.
Oczywiście mowa o tym temacie:
W swoim temacie postanowiłem udowodnić, że grając w ten sposób KAŻDY może osiągnąć wspaniale wyglądający yield i zysk, nawet nie posiadając żadnych umiejętności ani wiedzy o sporcie.
Dlatego w tym temacie przebiję zysk oraz yield "najlepszego tematu miesiąca" i w dodatku zrobię to W 1 DZIEŃ.
Cel do pokonania: 61j, Yield: 40%
Co obstawiam? Random shit... byle co, coś na czym na pewno się nie znam.
Gdzie? Bet365
Wyścigi konne
Ayr (Race 2)
Typ: Sienna Dream wygra @4.00
3j
Wyścigi konne
Fairview (Race 4) 14:25
Typ: Luke's Legacy będzie w top 3 @4.33
6j
Info - Propozycje i pomysly rozwoju forum...
cytat z dnia 30 marca 2020 10:58 przez pudzianxxAutomatyczna poprawa pisowni !!! Przecież to obecnie wszędzie jest podstawa. Jak największe forum może tego nie posiadać. Analizy pisane z błędami. Masakra. Czyli co pisać tylko z telefonu zostało ? Mnie do szczęścia by wystarczyło jakby dało się...
forum.bukmacherskie.com
Postanowiłem pójść o krok dalej i udowodnić jak duża jest to luka. O co chodzi? Otóż chciałbym obnażyć temat, który regularnie zdobywa tytuł "najlepszego tematu miesiąca" obstawiając progresją bez ograniczonego budżetu.
Oczywiście mowa o tym temacie:
By successful
Temat By successful jest odpowiedzią na pytanie, czy można w dłuższym okresie czasu uniknąć dwunastu przegranych kuponów z rzędu. System gry opiera się na progresji. Zakłada budżet pozwalający na przegranie maksymalnie jedenastu kuponów z rzędu. Ewentualny dwunasty kupon jest grany za stawkę va...
forum.bukmacherskie.com
W swoim temacie postanowiłem udowodnić, że grając w ten sposób KAŻDY może osiągnąć wspaniale wyglądający yield i zysk, nawet nie posiadając żadnych umiejętności ani wiedzy o sporcie.
Dlatego w tym temacie przebiję zysk oraz yield "najlepszego tematu miesiąca" i w dodatku zrobię to W 1 DZIEŃ.
Cel do pokonania: 61j, Yield: 40%
Co obstawiam? Random shit... byle co, coś na czym na pewno się nie znam.
Gdzie? Bet365
Post automatycznie złączony:
Wyścigi konne
Ayr (Race 2)
Typ: Sienna Dream wygra @4.00
3j
Post automatycznie złączony:
Wyścigi konne
Fairview (Race 4) 14:25
Typ: Luke's Legacy będzie w top 3 @4.33
6j
Ostatnia edycja: