koles o nicku crenos to pospolity troll ktory nie ma zielonego pojecia o temacie, ale sadze ze czerpie z pisania tutaj swoich wypocin niesamowita radoche
te dwa kawalki sa najlepsze:
dalszych roznic pomiedzy ziemniakiem (gdzie za wygranie zdarzenia 50/50 dostaje sie 58% zysku od wkladu a w necie 85-98% zadna roznica w koncu) a bukiem netowym nawet nie chce mi sie tlumaczyc.
co do autora tematu, to przeciez do kur** nedzy byl tu temat jak jeden user mial problem z UC bo mial miesieczne obroty na koncie bankowym rzedu milionow pln i i tak mu sprawe umorzyli.
te dwa kawalki sa najlepsze:
tylko debil umyslowy oddalby ZA DARMO 14tys pln bo nie chcialo mu sie rozbic ewentualnej wygranej na te paredziesiat roznych kuponow zeby kwota byla nizsza niz 2280pln.Od wygranej jak stawiasz np w STS to potrącają ci chyba 12% a jeżeli wygrana jest powyżej 2k to chyba więcej ale nie jestem pewien, zobacz sobie ten kupon na sts 112751499200642565
Ewentualna wygrana: 142308.80 zł
Podatek od wygranej: 14230.90 zł
Do wypłaty:128077.90 zł
ej to wez mi oddawaj co miesiac ze swojej wyplaty 12% i tak masz za duzo a mi sie przyda, chocby na piwko. deal ?Druga kwestia, skoro ogarniasz taką kasę na buku to chyba stać Cię na podatek. I zawsze możesz grać u polskich buków i nie będziesz miał problemów.
dalszych roznic pomiedzy ziemniakiem (gdzie za wygranie zdarzenia 50/50 dostaje sie 58% zysku od wkladu a w necie 85-98% zadna roznica w koncu) a bukiem netowym nawet nie chce mi sie tlumaczyc.
co do autora tematu, to przeciez do kur** nedzy byl tu temat jak jeden user mial problem z UC bo mial miesieczne obroty na koncie bankowym rzedu milionow pln i i tak mu sprawe umorzyli.