>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grube Typy Fatiego

fati 2

fati

Użytkownik
Siema!
W temacie moje typy z piłki nożnej, czasami może się coś pojawić z hokeja. Gram tylko i wyłącznie single u buków, które wystawią najbardziej atrakcyjny kurs na interesujące mnie zdarzenie. Trochę już gram, mam za sobą lepsze i te gorsze okresy. Najcenniejsze to co do tej pory wygrałem to moje doświadczenie, którym chciałbym się z wami podzielić podając moje typy. Mam nadzieje, ze okażą równie skuteczne jak do tej pory. Gram płaską stawką 100 jednostek. Pierwszy typ już poniżej.

SC Paderborn 07 - FC Ingolstadt 04 ⚽✅ 4:1
Kurs: 1,90
Stake: 100j.
E.W: 90j.
Bukmacher: Expekt
Nic w grze Ingolstadt się nie zmieniło, a szczególnie na wyjazdach. Masa błędów w obronie i efekt w postaci 4 bramek straconych. Póki co jeden z kandydatów do spadku.

Otrzymane punkty reputacji: +1
fati 2

fati

Użytkownik
HSV gra słabo, poprawy ich gry póki co nie widać. Może po zatrudnieniu nowego szkoleniowca obraz ich gry się zmieni, póki co trzeba korzystać i grac przeciwko drużynie z Hamburga. Dziś napewno czeka ich trudne zadanie i to raczej nie będzie mecz na ich przełamanie. Stuttgart choć nie gra widowiskowo, to napewno prezentuje się solidnie i gra bardzo dojrzale. W tym sezonie gra na równym poziomie. Z drużynami z którymi jest faworytem wygrywa i nie przepuszcza okazji na zdobycie łatwych punktów. Dziś powinno być podobnie i 3 punktu raczej pozostaną Mercedens-Benz Arena.

VfB Stuttgart - Hamburger SV ⚽⛔ 1:2
Kurs: 1,60
E.W: 60j.
Niesamowity mecz, szkoda tylko pieniędzy które się straciło. Pierwsza połowa to całkowita dominacja i kontrola gry gospodarzy. Oglądając spotkanie byłem niemalże w 100% pewny o powodzeniu tego typy. Jednak jakim nie przewidywalnym sportem jest piłka nożna przekonaliśmy się w drugiej połowie. Szybkie doprowadzenie do remisu przez graczy HSV pozwoliło im uwierzyć we własne siły i obraz gry diametralnie się zmienił. Przy golu Tesche na 2:1 dla Hamburczyków ręce same składały się do oklasków. Czy to dla gości mecz przełomowy? Już za tydzień czeka ich prawdziwy sprawdzian w meczu z Schalke.

fati 2

fati

Użytkownik
Typ zdecydowanie przeciwko zespołowi z Krakowa, który wydaje się powtarzać zeszły sezon w tak samo marnym stylu. Jak wiadomo w drużynie gości nastąpiła zmiana trenera. W miejsce Szałatowa, przyszedł trener Pasieka. Nasuwa się więc pytanie, czy nie nastąpi tu tak zwany efekt nowej miotły. Raczej bym się o to nie obawiał, nowy trener miał zbyt mało czasu na zapoznanie się ze swym zespołem. Jeden dzień to zdecydowanie za mało na poukładanie zespołu od nowa. Braki gości to zawieszony na pół roku Alexandru Suvorov, co stanowi znaczne osłabienie zespołu, a także 3 obrońców Hesdey Suart, Krzysztof Nykiel i Łukasz Nawotczyński. Przy tak słabej dyspozycji Cracovii i brakach kadrowych liczę na zwycięstwo gospodarzy.

Górnik Zabrze
- Cracovia ⚽⛔ 0:1
Kurs: 1,80
E.W: 80j.
Bukmacher: Bet365
Jednak efekt nowej miotły zadziałał ponownie. Cracovia przeważała całe spotkanie. Zasłużone zwycięstwo.

fati 2

fati

Użytkownik
Pierwsze typy z hokeja w temacie. Ten mecz odrazu mi się rzucił w oczy. Wydaje mi się najpewniejszy spośród wszystkich rozgrywanych dzisiaj meczy KHL. Jeżeli Omsk nie stracił nic ze swej wytrzymałości, szybkości, dokładności i skuteczności z ostatniego meczu z Cherepovec to przewiduje tu mecz do jednej bramki. Spartak prezentuje się poprostu bardzo słabo w tym sezonie i powinien od zespołów w lepszej dyspozycji dostawać bęcki. Dodatkowo gram także na Sibir po atrakcyjnym kursie, który na początku sezonu spisuje się bardzo dobrze. Nie jestem zwolennikiem typowania za pomocą statystyk, ale wystarczy spojrzeć na same wyniki gospodarzy w tym sezonie. Nie są one dziełem przypadku. Sibir prezentuje się bardzo dobrze na tafli i dziś powinien to potwierdzić po raz kolejny w dzisiejszym meczu, tym bardziej, że przeciwnik raczej prezentuje przeciętną formę. Ten mecz zagram na Betfair, gdzie na to spotkanie widnieje kurs 2,16. Po odliczeniu marzy dla giełdy kurs rzeczywisty wynosi 2,10:spokodfhgfh:

Avangard Omsk
- Spartak Moskwa:hokej:✅ 4:3
Kurs: 1,67
E.W: 67j.
Sibir Novosibirsk
- Neftekhimik Nizhnekamsk :hokej:⛔ 1:4
Kurs: 2,10
E.W: 110j.
Bukmacher: Betfair

fati 2

fati

Użytkownik
Kolejny typ z zaplecza Bundesligi. Tym razem typuje zwycięstwo Unionu, które jest drużyną typowo swego podwórka. Przed oczami wciąż mam mecz z przed dwóch tygodni, gdzie stołeczny zespól rozgromił w pięknym stylu FC Ingolstadt 04. Co prawda w ostatnim okresie nie jest to trudne, jednak gra zespołu zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Ty razem czeka ich co prawda trudniejsze zadanie. Położenie Alemanni w tabeli może zmylić niejednego typera. Wydawać mogło by się, ze aktualnie ostatnia drużyna gra tragicznie. Problem polega jednak na tym, że prezentują się oni całkiem nieźle. Oni poprostu mają straszny problem ze skutecznością. Dziś liczę, że jeszcze nie nastawili celowników i z tak grającym przeciwnikiem będzie im naprawdę ciężko wywieź choć jeden punkt.

FC Union Berlin
- Alemannia Aachen ⚽ 2:0✅
Kurs: 2,0
E.W: 100j.
Wszystko zgodnie z planem. Spotkanie było wyrównane, ale bramki strzelała tylko jedna drużyna tak jak się można było tego spodziewać.

fati 2

fati

Użytkownik
Ostatni typek z KHL. Yugra może w wybitnej formie na początku sezonu nie jest, ale z kim jak z kim ale z Chehovem wstyd nie wygrać.

Yugra
- Vitiaz Chehov :hokej:✅ 1:0
Kurs: 1,65
E.W: 65j.
Ale się chłopaki rozstrzelały! Kolejny plusik!

fati 2

fati

Użytkownik
Proponuje jeszcze takie suchary z Bundesligi.
VfL Wolfsburg
- 1. FC Kaiserslautern ⚽✅ 1:0
Kurs: 1,85
E.W: 85j.
Bukmacher: Tobet
Borussia M&#39;Gladbach
- 1. FC Norymberga ⚽✅ 1:0
Kurs: 2,10
Bundesliga ponownie daje zarobić! Złapane piękne kursiwa! Szczególne uznania dla Vfl za zdobycie gola pomimo gry w osłabieniu!

fati 2

fati

Użytkownik
Wszystko przemawia za drużyną gospodarzy. Ipswich bardzo słabo, inny wynik niż zwycięstwo Middlesbrough będzie dla mnie wielkim zaskoczeniem.
Middlesbrough FC
- Ipswich Town ⚽⛔ 0:0

fati 2

fati

Użytkownik
Tydzień temu Luverkusen dostało srogie lanie od FC Koln. Kto się tego spodziewał? Napewno nie ja. Jestem pewien, ze dziś Luverkusen zagra o niebo lepiej. Pomimo to uważam, że to nic nie zmieni. Bayern jest w tym momencie poza zasięgiem każdej drużyny z Bundesligi. Wraca Robben, więc zabójcze skrzydła gospodarzy do dzisiejszej dyspozycji trenera. Skrzydła które powinny ponieść Bayern do zwycięstwa. Mobilizacja w drużynie gospodarzy napewno jest. Spodziewam się wysokiej wygranej gospodarzy. Kurs 1,8 jak najbardziej do grania.
FC Bayern Monachium
- Bayer Leverkusen ⚽ (handicap 0:1)✅ 3:0
Spodziewałem się wyniku w okolicach 5:0 i pewnie taki wynik miałby miejsce, gdyby bayern nie oszczędzał swych sił na LM. Handicap został pokryty z nadwyżką zgodnie z planem. Miłego Oktoberfestu życzę. Miło Was się oglądało chłopaki przy grillu????

fati 2

fati

Użytkownik
Ostatnie typy w dzisiejszym dniu. Sucharki bo spadam na grilla;)
Olympique Lyon
- Girondins Bordeaux ⚽✅ 3:1
Bukmacher: Bwin
Toulouse FC - AS Nancy Lorraine ⚽✅ 1:0
Kurs: 1,75
E.W: 75j.

fati 2

fati

Użytkownik
Długo zastanawiałem się czy zagrać to spotkanie. Ostatecznie chętnie oglądnę jak Ajax spuszcza baty Twente.
Ajax Amsterdam
- FC Twente ⚽ 1:1⛔
Kurs: 1,70
E.W: 70j.
Diabli mnie kusili i się skończyło ...
----------
Bilans Tematu: +262j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
fati 2

fati

Użytkownik
Dziękuje za docenienie tych wczorajszych nie doskonałych typów, ale wszelkie wiadomości proszę wysyłać na priv i nie zaśmiecać tematu.
Werder Brema
- Hertha Berlin ⚽✅ 2:1
St. Petersburg
- Traktor Chelyabinsk :hokej:✅ 3:1
CSKA Moskwa - Dynamo Mińsk
:hokej:✅ 2:0
Kurs: 2.10

fati 2

fati

Użytkownik
Wszystko przeanalizowane i przemyślane.
PAOK
- AEK ⚽✅ 3:0
Kurs: 1,95
E.W: 95j.
Bukmacher: Bwin
Rennes
- St. Etienne ⚽ ⛔ 1:1
Kurs: 1,75
E.W: 75j.
Bukmacher: Betfair

----------
Bilans Tematu: +517j.

fati 2

fati

Użytkownik
Takie coś proponuje na nockę.

Estudiantes de La Plata
- Belgrano ⚽⛔ 2:3
Urszula Radwańska (POL) - Klara Zakopalova (CZE) ????✅ 1:2

fati 2

fati

Użytkownik
Porcja nowego towaru na dziś.
David Goffin (BEL) - Matthew Ebden (AUS) ????⛔ 0:2
Kurs: 1,70
E.W: 70j.
Polonia Warszawa - Korona Kielce ⚽⛔ 0:0
Le Mans
FC - ES Troyes AC ⚽⛔ 1:1
Dynamo Drezno - Eintracht Frankfurt ⚽✅ 1:4
Kurs: 1,95
E.W: 95j.
----------
Bilans Tematu: +297j.

fati 2

fati

Użytkownik
Tak jak pisałem, w tym miejscu pojawią się statystyki. Po 25 typach od piątku do poniedziałku stawiając płaską stawką 100j. wyszedłem na plus 297j.

Typy : 25
Trafione✅ 15
Nietrafione⛔10
Skuteczność 60 %

Stawki zainwestowane : 2500j.
Stawki wygrane : 2797j.
ZYSK ✅297j.
YIELD ✅11,88%

Starałem się dobierać spotkania staranie i dokonać ich analizy na podstawie tego co przeczytałem we wszelkich dostępnych źródłach, a także osobistej wiedzy nabytej poprzez zainteresowanie sportem. Grałem tylko i wyłącznie na gospodarzy. Pewnie wielu z was grała podobne spotkania przez ten weekend. Jedni wyszli na plus, jedni w okolicach zera, a w najgorszym wypadku sporo stracili. Ile w tych spotkaniach mieliście szczęście, a ile razy ono Was opuszczało?

Wspominając o szczęściu i pechu pierwsze do głowy przychodzi mi spotkanie Werderu Brema. Gospodarze grający w przewadze 11 na 9 przez około 25 minut nie mogą strzelić zwycięskiego gola. Też myślałeś, że kupon zaraz wyląduje w koszu? Jednak nadchodzi magiczna ostatnia minuta czasu doliczonego i co? 2-1! Pizzaro strzela gola po rzucie rożnym! Kolejny przykład z Bundesligi. Wolfsburg dostaje czerwoną kartkę i przez całą drugą połowę musi grać w osłabieniu. Ilu z Was skazało go wtedy na porażkę? Jednak grający w osłabieniu 10 na 11 potrafili strzelić bramkę. Nie w każdym spotkaniu jednak mogliśmy mówić o takim farcie. Mecz Stuttgartu z HSV. Ilu z Was było pewnych wygranej i liczyło już pieniądze po pierwszej połowie, gdy gospodarze prowadzili 1-0 i kontrolowali przebieg wydarzeń na boisku? Wszystko wskazywało, że to tylko kwestia czasu kiedy padnie gol na 2-0. A TU PISKUS! Zmobilizowany Hamburg wychodzi na drugą połowę i niczym za dotknięciem magicznej różdżki strzela dwa gole, wygrywając tym samym spotkanie. Mecz Ajaxu? Kto stawiał na Ajax? Już widzieliście te pieniądze, jednak 85 minuta i główka de Jonga sprowadziła nas na ziemie, wynik 1-1 utrzymał się do końca spotkania. Wspomnę tylko jeszcze o reszcie bubli tego weekendu: St.Pauli, MU, Genk, Lille, Napoli, D.Moskwa, Lazio i wiele innych, a to tylko piłka nożna.

Po dzisiejszym dniu o mały włos efekt mojej dotychczasowej pracy też mógł być na ujemnym bilansie. Piszę to wszystko dlatego, bo sam chce sobie odpowiedzieć na pytania. Czy to mało czy dużo? Jak wielkim ryzykiem był obarczony ten zarobek? Czy typując dalej tym sposobem będę w dłuższym okresie na plus? Ciężko tak naprawde to stwierdzić, może będzie mi sprzyjał los i zarobię. Pewniejsze jest jednak to, że pójdę z torbami jak większość.

Dlaczego o tym piszę? Typując powyższe spotkania chciałem Wam pokazać jak w tym fachu ważne są kursy. Czym mniejszy kurs i czym więcej spotkań na kuponie tym gorzej, chyba to logiczne. Od teraz będę typował typowe VALUE. Oczywiście tylko i wyłącznie w mojej opinii, nie zawsze musicie się ze mną zgadzać. Mogą się zdarzyć serie nie trafionych typów, jednak jestem przekonany, że będę na plus w dłuższym okresie czasu. Proszę o nie zaśmiecanie tematu. Jeśli polemika to na privie. GOOD LUCK!!

fati 2

fati

Użytkownik
26#
Alex Bogomolov Jr. (USA) - Marcos Baghdatis (CYP) ????⛔ 0:2
Typ: Marcos Baghdatis (CYP) NIE WYGRA
LAY: 1.43
Stawka: 43j.
P.W: 95j.
27#
Grigor Dimitrov (BUL) - Ivan Dodig (CRO) ????✅ 2:0
Typ: Ivan Dodig (CRO) NIE WYGRA
LAY: 1.61
Stawka: 61j.
28#
Nowokuznieck - Salavat Ufa :hokej:⛔ 2:6
Typ: Salavat Ufa NIE WYGRA
LAY: 1.61
Stawka: 61j.
29#
Dinamo Riga - Lev :hokej:✅ 0:2
Typ: Dinamo Riga NIE WYGRA
LAY: 1.69
Stawka: 69j.
30#
Galatasaray - Eskisehirspor ⚽⛔ 2:0
Typ: Galatasaray NIE WYGRA
LAY: 1.63
Stawka: 63j.
To ilu dziś poległo na Dodigu? Kto dołożył Dynamo Rygę do ako? ???? Osobiście najbardziej szkoda mi Alexa, wyrównany mecz. W pierwszej fazie spotkania był nawet lepszy od Bagiety , no cóż to jest sport ????
----------
Bilans Gry Value: +23j.

fati 2

fati

Użytkownik
31#
Agnieszka Radwańska (POL) - Angelique Kerber (GER) ????⛔ 2:1
Typ: Agnieszka Radwańska (POL) NIE WYGRA
LAY: 1.53
Stawka: 53j.
32#