Jak @Adrian55 napisał - to użytkownik prowadzi temat. Jego sprawą jest stawka i czy jest ona faktyczna.O co wy właściwie macie ten ból ? Gość gra tak jak gra i nic wam do tego. Z tego co obserwuje to temat wychodzi bardzo dobrze. Ja też o takich stawkach na razie nie marzę nawet, ale znam ludzi osobiście, którzy tak grają, więc nie jest to jakieś Fantasy jak choćby temat Konara, który też tu swoje 3 groszy dodał.
Wawo rób swoje !
mimo wszystko troche wyszarpane, w 4 secie 16-20, jak by nie odrobili w tie breaku by bylo nerwowo, nie oplacaly typ dla mnie po takim kursie, to zirat wyszedlz grupy z 1 miejsca i byl rozstawiony, w rewanzu dla mnie nie zdziwie sie jak i straty odrobia ale obym sie mylil i skra awansowala bez niespodzianek, wazne ze znowu na siadłoLokomotywa Skra
Skra
1.25
stawka 10 000 bet365
Bez jaj! Niektorzy tu wieszcza odpuszczenie przez Skre LM, bo w II rundzie Zenit czeka. Hehe litości! to sa zawodowcy, ambitni zawodowcy. No i kasa! Ogorków z Ziratu bez problemowo przejda. Z Zenitem moze i nie powalcza ale kasa bedzie sie zgadzac w budzecie klubu. A pluslige maja pod kontrola bo wiekszosc meczy w lidze juz z ogorkami.
a ile w tym bledów sedziow bylo to ich. dla mnie to byl pewniak i tak sie okazalo., nie kazdy typ wchodzi na relaksie. Ziraat wygral grupe owszem, ale jest to druzyna minimum o klase slabszamimo wszystko troche wyszarpane, w 4 secie 16-20, jak by nie odrobili w tie breaku by bylo nerwowo, nie oplacaly typ dla mnie po takim kursie, to zirat wyszedlz grupy z 1 miejsca i byl rozstawiony, w rewanzu dla mnie nie zdziwie sie jak i straty odrobia ale obym sie mylil i skra awansowala bez niespodzianek, wazne ze znowu na siadło