>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa Roonie
Roonie
1.18
Stawka 10 000 bet365 ✅

Lokomotywa Higgins
Higgins
1.2
Stawka 10 000 bet365 ✅
Nie bylo co kontrowac, szybkie szpile, tak jak przewidywalem. Chociaz w meczu Higginsa w I frejmie bylo przez moment 1.4 na niego na mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +2
drexler 570

drexler

Użytkownik
W snookerze lokomotywy zdarzają się bardzo rzadko a już na pewno ciężko je znaleźć w formacie do 4 wygranych. Porażka wczoraj Maguiera czy K. Wilsona oraz męki w deciderach Robertsona i M.Williamsa po kursach 1,04 mogą być dobrym przykładem. Nie wiem czy grasz to za te stawki czy żartujesz ale oczywiście życzę powodzenia bo mam wrażenie,że większość tylko czeka na czyjąś wtopkę i cieszy się z niej bardziej niż by sami wygrali.

A 74

adrian55

Użytkownik
O co wy właściwie macie ten ból ? Gość gra tak jak gra i nic wam do tego. Z tego co obserwuje to temat wychodzi bardzo dobrze. Ja też o takich stawkach na razie nie marzę nawet, ale znam ludzi osobiście, którzy tak grają, więc nie jest to jakieś Fantasy jak choćby temat Konara, który też tu swoje 3 groszy dodał.
Wawo rób swoje !

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
LOKOMOTYWA Zenit!
Zenit
1.16
stawka 10 000 bet365 ✅
Gram juz teraz bo czuje mimo wszystko ze bedzie szybkie 3-0, gram dodatkowo za 500 na I set ✅ i w przypadku przegranej gdzies po kursie kolo 1,5 uderzam znowu mocno w zenit.

łatwiutko

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa Skra
Skra
1.25
stawka 10 000 bet365 ✅
Bez jaj! Niektorzy tu wieszcza odpuszczenie przez Skre LM, bo w II rundzie Zenit czeka. Hehe litości! to sa zawodowcy, ambitni zawodowcy. No i kasa! Ogorków z Ziratu bez problemowo przejda. Z Zenitem moze i nie powalcza ale kasa bedzie sie zgadzac w budzecie klubu. A pluslige maja pod kontrola bo wiekszosc meczy w lidze juz z ogorkami.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
O co wy właściwie macie ten ból ? Gość gra tak jak gra i nic wam do tego. Z tego co obserwuje to temat wychodzi bardzo dobrze. Ja też o takich stawkach na razie nie marzę nawet, ale znam ludzi osobiście, którzy tak grają, więc nie jest to jakieś Fantasy jak choćby temat Konara, który też tu swoje 3 groszy dodał.
Wawo rób swoje !
Jak @Adrian55 napisał - to użytkownik prowadzi temat. Jego sprawą jest stawka i czy jest ona faktyczna.

Bez SPAMu, ponieważ posty będą usuwane, a nadgorliwość może zakończyć się czasowym banem. Poza tym macie PW i z niego korzystajcie.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Lokomotywa Skra

Skra
1.25
stawka 10 000 bet365 ✅

Bez jaj! Niektorzy tu wieszcza odpuszczenie przez Skre LM, bo w II rundzie Zenit czeka. Hehe litości! to sa zawodowcy, ambitni zawodowcy. No i kasa! Ogorków z Ziratu bez problemowo przejda. Z Zenitem moze i nie powalcza ale kasa bedzie sie zgadzac w budzecie klubu. A pluslige maja pod kontrola bo wiekszosc meczy w lidze juz z ogorkami.
mimo wszystko troche wyszarpane, w 4 secie 16-20, jak by nie odrobili w tie breaku by bylo nerwowo, nie oplacaly typ dla mnie po takim kursie, to zirat wyszedlz grupy z 1 miejsca i byl rozstawiony, w rewanzu dla mnie nie zdziwie sie jak i straty odrobia ale obym sie mylil i skra awansowala bez niespodzianek, wazne ze znowu na ✅ siadło

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
mimo wszystko troche wyszarpane, w 4 secie 16-20, jak by nie odrobili w tie breaku by bylo nerwowo, nie oplacaly typ dla mnie po takim kursie, to zirat wyszedlz grupy z 1 miejsca i byl rozstawiony, w rewanzu dla mnie nie zdziwie sie jak i straty odrobia ale obym sie mylil i skra awansowala bez niespodzianek, wazne ze znowu na ✅ siadło
a ile w tym bledów sedziow bylo to ich. dla mnie to byl pewniak i tak sie okazalo., nie kazdy typ wchodzi na relaksie. Ziraat wygral grupe owszem, ale jest to druzyna minimum o klase slabsza

LOKOMOTYWA Roonie
Roonie
1.11
stawka 10 000 bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
było błędów ale w jedną i drugą stronę więc na nie się nie ma co powoływać, bo akurat ta para sędziowska nigdy na mecz Ligi Mistrzów wyjść już nie powinna ;) pozdro

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa Cuevas
Pablo
1.11
stawka 8 000 bet365 ✅
Monteiro juz sprawił niespodzianke z Tsonga, ktory przeszedl obok meczu i ewidentnie zlekcewazyl brazylijczyka lub po prostu odpuscil. Cuevas to nie typ zawodnika ktory odpuszcza, ograny w turniejach nizszej rangi na clayu. Powinno byc gładko.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Oczywiscie ze jest mala konterka na zminimalizowanie ewentualnych strat mimo ze mecz nadal trwa i jest to siatkowka

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Przy kontrach nie wyjdziesz na plus w wypadku grania LOKOMOTYW, jedynie zminimalizujesz straty.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa Berdych
Tomas
1.11
10 000 bet365 ✅
Nie widze przeciwwskazan zeby hajs z typu sie zgadzał!

Do góry Bottom