>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Widze że wprowadziłeś udoskonalony system stawkowania.Stawki typu 20/10 czy 11/10 są fantastyczne i oby przyniosły Ci jak najwiecej zysku.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
LOKOMOTYWA Francja
Francja lub remis
1.25
Stawka: 10/10 ⛔

Szok, pre na win Francji 1.16 tuz przed meczem na live daja 1.25 na Francje lub remis. Sadzilem ze maks bedzie wlasnie 1.16 tak jak to bylo w poprzednich meczach.
Obok takiej Lokomotywy przejsc obojetnie nie moge. Francja musi wygrac, ale latwo nie bedzie, moze byc mecz na styku takze podparcie remisem wskazane.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
wtedy gram za wiecej niz podstawowa stawka bo typ wg mojej opini jest pewniejszy. zreszta kazdy niech se gra za ile chce. dzis troche stracilem na Francuzach, troche odrobilem na Chorwatach, troche na Hiszpanach, w nocy jeszcze czorna i bedzie dobrze

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
No ale o co Ci chodzi? Przegrales dzis hajs i szyjesz? Czy ja Cie zmuszam do grania moich LOKOMOTYW? Nie! Stawkuj se jak chcesz, ja stawkuje po swojemu i jak widać przynosi mi to zyski, przeciez nie bede po raz kolejny wrzucal skrinu z bankrolla bo i tak Ci co maja bol o to ze nie kazdy gra za 5 zł napisza ze z paintbeta ;]

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Śmiać mi się tu chce z niektórych, którzy piszą w stylu: znowu bankrut. Nie wiem czy wszyscy pojmują ideę stawkowania. Otóż 10j to jest maksymalna stawka którą byłbyś w stanie zagrać, a nie cały budżet! Wychodzi wiedza i umiejętność doboru stawki do pewności typu.
Wawo jest charakterystyczny, ale gra jak chce. Nie każdy musi grać single stawkami 2,3/10j, albo kleić ako 1,4x1,4. Wybrał sobie taki sposób gry i ok. Jak ktoś tu przypomniał, jest 10j na plus. Ale jest na plus, a nie jak niektórzy mają 10systemów w miesiącu, gdzie jeden po drugim upada tworząc spory minus. Lokomotywa to lokomotywa, czasami przyglądam się temu tematowi i widzę że Wawo całkiem niegłupio dobiera te lokomotywy. A to że stworzył swojej osobie i tematowi głośną reklamę, to większość ciśnie bekę, a sami wtapiają całe życie na tenisie, czy pewniakach z europejskich lig piłkarskich. Taka prawda.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
LOKOMOTYWA SZWECJA
Szwecja +4,5
1,24
Stawka 9\10 ✅
ME weszly w decydujaca faze. Troche sypnelo niespodziankami bo zamiast polfinalow Polska Hiszpania Francja Dania mamy tylko Hiszpanow.
Polakom po wczorajszym blamazu pozostaje walka o 7 miejsce. Po.tym co wczoraj zaprezentowali nie moge przejsc obojetnie obok tego typu. Ze szwecja zawsze trudno.sie gralo, zawsze mecze na styku. Licze ze tak bedzie i tym razem.
Wczoraj gralem na.Chorwacje +5,5 ale gralem to zanim okazalo.sie ze mozemy z nimi nawet przegrac. Przed meczem wiedzialem ze wygrana bedzie sensacja w mojej opinii no ale przwgrana maks 3 bramkami to lajcik ogarniemy, to co zobaczylem.... zenada zero pomyslu na gre, kontra brak, skrzydla brak. Szwedzi wygraja jutro. Z polakow zeszlo powoetrze juz dawno

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Grasz od października te &quot;lokomotywy&quot; a bilans twojego tematu to 10j. do przodu w sumie która i tak pewnie przewalisz w najbliższym czasie. Oczywiście nie liczę tych dodatkowych jednostek w stylu 20/10 11/10 itd. bo to kpina jest ????

Radzę zmienić strategię bo inaczej widzę straty.
Fonfe, ty od 2 LAT jestes na minusie w swoim temacie, wiec prosze cie nie osmieszaj sie...

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
LOKOMOTYWA Serena
Serena
1.11
Stawka 9/10 ⛔
Jade dalej na Serene bo wiem ze jest murowana faworytka, musialo by sie stac cos podobnego do SF US Open. Ogladajac Serene z Agnisia I set dominacja Williams widac ze chciala szybko wyjsc na prowadzenie. Pozniej troche na stojaco. Wiadomo Kerber lepsza serwisowo niz Agnisia. To juz final, napewno Serena nie bedzie probowala najmniejszym nakladem sil to wygrac. Zreszta to pierwszy krok do powtórki z zeszlego roku. Klasyczny szlem wciąż realny. Gram niżą stawka nie dlatego ze nie jestem pewny, ale daje sobie możliwość zagrania większą w przypadku skoku kursów przed lub już w trakcie meczu.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lecimy dalej z LOKOMOTYWAMI
LOKOMOTYWA DJOKER
Djoko
1.16
Stawka: 10/10 ✅
EDIT: Dokładam jeszcze Djokera po 1.2
Djoko
1.2
Stawka 10/10 ✅